Dodaj do ulubionych

Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat???

IP: *.stud.uni-goettingen.de 31.08.01, 17:12
Drogie Panie!!!
A ja mam pytanko do Was (chociaz chetnie poznam tez
opinie specjalisty). Jak to jest z ta wielkoscia i
gruboscia czlonka. Jaki on powinien byc mniej wiecej
aby nie byl ani za maly ani za duzy. Wiem ze niektore z
Was mowia ze liczy sie jakosc a nie ilosc ale inne
dodaja znowu ze wielkosc jest nie mniej wazna.
Oczywiscie mam swiadomosc rowniez ze zalezy to od
indywidualnego dopasowania sie partnerow. Jednak mimo
wszystko jestem ciekawy. Nie chcac niczego sugerowac
nie podam swoich wymiarow. Chce jedynie zaznaczyc ze
jestem z mojego "rycerzyka" zadowolony, co potwierdza
rowniez moja partnerka. Momentami stwierdza nawet ze
jest za duzy ale to pewnie zdarza sie dosc powszechnie.
Zatem jak widzicie to mile Panie? Jaka jest srednia
europejska Panie doktorze? A jak to wyglada z innymi
nacjami? Wiem ze to pytanie nie ma na celu rozwiazanie
jakiegos palacego problemu ale mysle ze mozna je
potraktowac jako, moim zdaniem, element edukacji
seksualnej. Dziekuje za zrozumienie i odpowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie.
PS. Mysle ze zaspokoi ciekawosc wielu innych
internautow.
Obserwuj wątek
    • Gość: lucki Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? IP: *.*.*.* 31.08.01, 17:56
      Pozwolisz, ze jako mezczyzna takze zabiore glos w tym temacie.----
    • Gość: am Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? IP: 10.10.25.* / *.bnet.pl 31.08.01, 17:58
      a więc mam partnera (mój pierwszy i mam nadzieję ostatni:)) , którego natura
      wyposażyła "obficie". Jeśli o mnie chodzi to lubię ... "głęboko":))więc długość
      jest dla mnie istotna:))
    • andrzej.depko Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? 04.09.01, 16:53
      Uważam, że wypowiedź Luckiego całkowicie wyczerpała temat. Nic dodać nic ująć.
      • Gość: Maur Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? IP: *.chello.pl 13.09.01, 23:50
        andrzej.depko napisał(a):

> Uważam, że wypowiedź Luckiego całkowicie wyczerpała temat. Nic dodać nic ująć.

Ehm, jesli moge cos dodac, to raczej niemozliwe jest, jesli azjaci
        maja "najmniejszy rozmiar", by srednia ogolnoswiatowa byla wieksza od
        europejskiej, jest raczej odwrotnie.

Takie tam troche statystyki ;)
    • Gość: dina Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? IP: 195.116.167.* 05.09.01, 15:48
      Wymiar jest istotny. Dla mnie optimum to 18-19 cm. Miałm chłopaka, którego
      członek miał coś koło 20 cm ( tak sobie mierzę orientacyjnie na linijce) i to
      czasami , w niektórych pozycjach już nieprzyjemnie bolało. Nie lubię natomiast
      zbyt grubych ptaszków- mogą powodować otarcia.
      • Gość: lil Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? IP: *.justice.gouv.fr 05.09.01, 20:24
        zgadzam sie z Toba
        jesli mezczyzna jest hojnie wyposazony przez nature, to w niektorych pozycjach
        moze to sprawiac bol kobiecie (moj chlopak potrzebowal troche czasu, zeby o tym
        pamietac i w sumie dobrze sie bawilismy wymyslajac pozycje, w ktorych jest nam
        razem super!)
    • Gość: nimfa Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 00:02
      Dla mnie nie ma znaczenia wielkość, ale twardość. Niektórzy maja z tym klopoty.
      Nawet twardy potrafi byc przymiekki.
      • Gość: orzeszek Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? IP: *.gazeta.pl 11.09.01, 18:46
        Jasne, ze wielkosc ma znaczenie! Polecam obejrzenie jednego z odcinkow Alie
        McBill (nie mam pewnosci co do pisowni), gdzie panie ochoczo w glinie lepia
        podobizne modela. W pewnym momencie przyjaciolka Alie z zadowoleniem
        konstatuje: "potrzebuje wiecej gliny..." Moim zdaniem cudowna scena!
        Sama z wielka przyjemnoscia obmierzylam mojego mezczyzne (20/11,5) i
        pogratulowalam mu wyniku. I chociaz wiem, ze przeciez nie jego to zasluga, a
        genow pewnie-i tak milo popatrzec. I nie tylko!
        • Gość: bred Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? IP: *.dabrowa.pl 11.09.01, 22:49
          A ja mam gora 12cm i chudego .. I co o tym myslicie ?? KIedys panienka z ulicy
          powiedziala ze mniejszego w zyciu nie widziala ...
          • Gość: kate Re: Drogie Panie (Panie Doktorze) co myslicie na ten temat??? IP: *.*.*.* 12.09.01, 09:44
            Ja tez takiego malego nie widzialam. Wspolczuje.
            • Gość: orzeszek Re: Witaj Bred IP: *.gazeta.pl 12.09.01, 17:16
              Chyba rzeczywiscie jest malutki. Nie wspolczuje, bo to zaden powod do rozpaczy,
              a nawet kompleksow. Bo mysle sobie, ze oprocz gabarytow wazna tez jest technika
              i to cos (ze nie wspomne o staromomodnych uczuciach). Pocieszam? Wcale nie!
              Jestem aktywna bi i moja dziewczyna-jak sie pewnie domyslasz, nie ma nawet
              tego, co Ty masz. A jednak... Oraz magia! Zupelnie nic nie stoi na przeciw
              temu, zebys dla swojej dziewczyny byl mistrzem nad mistrzami, jesli tylko sie
              postarasz. Powodzenia
              • Gość: Bred Re: Witaj Bred IP: *.dabrowa.pl 12.09.01, 21:34
                Witam, dzieki za slowa otuchy.. No w sumie to nie jest tak zle, bo choc tylko
                12 cm, to za to nie taki chudy.. :). NIejednej juz zapewnil rozkosz, ale
                przyznaje, ze widze rozczarowanie na twarzach dziewczyn gdy go widza po raz
                pierwszy... Chcialbym miec te 15 cm i wtedy moze pozbylbym sie kompleksow.. A
                tak :((.. A dziewczynom zaskoczonym pragne zadac pytanie : z jakimi najczesciej
                macie kontakt : z maluchami to chyba nie a wiec z gigantami po 20 cm ???
                • Gość: Marika Re: Witaj Bred IP: 192.168.1.* / *.slp.pl 21.09.01, 11:53
                  Gość portalu: Bred napisał(a):

> bo choc tylko
                  > 12 cm, to za to nie taki chudy..
                  a wcześniej napisał: "A ja mam gora 12cm i chudego".

No to w końcu masz chudego czy grubego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka