Gość: Fel IP: *.iah.medizin.uni-tuebingen.de 27.09.01, 16:42 Moja dziewczyna uwaza, ze moja sperma ma zapach chloru. Z czym to moze byc zwiazane? Dieta, srodowisko pracy np. przebywanie w pomieszczeniach do lakierowania samochodow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: sperma o zapachu chloru IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 10:47 Czy czasem nie pracujesz w Miejskim Zakładzie Uzdatniania Wody ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: sperma o zapachu chloru 28.09.01, 14:16 Pisałem już, , że na jakość spermy a więc smak i zapach zależy od stanu zdrowia mężczyznyoraz sposobu jego odżywiania. Wpływ więc ma rodzaj spożywanych pokarmów, lekarstwa, dieta, alkohol, stosowane przyprawy. itp. Jeżeli Twojej dziwczynie nie odpowiada zapach jest to sygnał do zmiany diety. Miejsce pracy nie odgrywa tu znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tasza Re: sperma o zapachu chloru IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 14:22 Moim zdaniem sperma każdego faceta pachnie podobnie. Oczywiście drobne różnice są, ale wszystkie mniej lub bardziej pachną chlorem. Nie lubię tego zapachu, ale to nie przeszkadza mi być z moim facetem szczęśliwą no i spodziewać się z nim dziecka. Nie martw się - a jeśli dziewczyna tak twierdzi to możesz jej powiedzieć, że koleżanka miała w życiu do czynienia ze spermą 4 czy 5 facetów i sperma każdego z nich zalatywała chlorem. Trzymaj się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepka Re: sperma o zapachu chloru IP: *.unregistered.formus.pl 09.10.01, 12:53 a nie boisz sie ze urodzisz chlorka? Odpowiedz Link Zgłoś
gruppe_n Re: sperma o zapachu chloru 12.03.02, 10:31 to w koncu ilu ich bylo ? 4-ch czy 5-iu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wodzup Re: sperma o zapachu chloru 12.03.02, 09:27 moze jesli twojej partnerce nie podoba sie jej zapach to pewnie zmieni zdanie gdy jej skosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: sperma o zapachu chloru 14.03.02, 07:46 wodzup napisał(a): > moze jesli twojej partnerce nie podoba sie jej zapach to pewnie zmieni zdanie > gdy jej skosztuje... ************ Wodzup, Mniemam z twojej wypowiedzi ze ty wręcz obżerasz się smietaną kolegów... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś