Dodaj do ulubionych

Mam ogromny popęd płciowy

IP: 195.150.133.* 06.11.01, 11:31
Mam ogromny popęd płciowy, ale boję się wiązać z drugą osobą. Nie mam
kompleksów natury fizycznej ani intelektualnej, nie mam problemów biologiczno -
płciowych, ani komplesów na tym poziomie, ale niestety po 25 latach życia
jestem prawiczkiem. W kontektach z kobietami padają moje emocje co skutkuje
zniechęceniem i chęcią jak najszybszej ucieczki. Kiedy już zacznę
poważny "flirt" to szybko się zniechęcam i szukam możliwości jak najszybszej
ewakuacji. Obawiam sie związków, wspólnego zycia, przeżywania radości i
rozczarowań. Nie wyobrażam sobie wspólnego przebywania i mieszkania .
Wszystkie prokreacyjne, prozwiązkowe i prorodzinne elementy działają na mnie
jak płachta na byka. Mam fatalny charakter, ale jestem w stanie wystartować do
każdej kobiety. Moją siłą jest rozmowa i inteligencja. Totalną słabością
zdezelowana struktura emocjonalna, strachy i fobie. Już się bałem, że jestem
homo, albo impotentem.
Obserwuj wątek
    • Gość: smyk Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 11:49
      Tak dalej do ślubu, będzie to najpiękniejszy prezent dla Twojej jedynej,tylko
      jedno ale,ona obowiązkowo ma być fer!
      pozdr.
    • mikmik Re: Mam ogromny popęd płciowy 06.11.01, 12:18
      :))))))))
      a czego niby się bałeś w związku z podejrzeniem że jesteś homo ?
      • Gość: man25 Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: 195.150.133.* 06.11.01, 12:22
        Że nie żyje z kobietą
      • Gość: Man25 Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: 195.150.133.* 06.11.01, 12:23
        Jeszcze!
      • Gość: Man25 Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: 195.150.133.* 06.11.01, 12:27
        I, że mi się coś pomiesza w głowie!
        • mikmik Re: Mam ogromny popęd płciowy 06.11.01, 12:54
          od bycia homo ?
    • Gość: smyk Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 12:26
      Jeszcze emocjonalnie nie dorosłeś do współżycia i to jest cała przyczyna
    • Gość: marcela Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: 195.205.119.* 06.11.01, 12:53
      Spokojnie, wszystko z Tobą ok. Po prostu nie dojrzałeś jeszcze emocjonalnie do
      poważnego związku...to tyle. Nic na siłę, daj sobie czas i nie wyobrażaj sobie,
      że każda kobieta to już potencjalna żona i matka Twoich dzieci. Poznawaj
      kobiety, spotykaj się z nimi na gruncie koleżeńskim, a jestem pewna, że jak
      spotkasz właściwą osobę, to pozbędziesz się swoich lęków...Trzymam kciuki :)
    • Gość: Monika Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: *.unresolved.mcnet.pl 06.11.01, 13:20
      > Mam ogromny popęd płciowy, ale boję się wiązać z drugą osobą. Nie mam
      > kompleksów natury fizycznej ani intelektualnej, nie mam problemów ....

> .....ale niestety po 25 latach życia jestem prawiczkiem.

Ja chyba czegos nie rozumiem.
      Skad wiesz, ze masz ogromny poped plciowy, jak jeszcze nigdy nie spales z kobieta?
      Moze tylko tak Ci sie wydaje, moze to tylko pragnienie bycia z kobieta, moze to
      tylko porzadanie, moze to tylko wielka chcec na inicjacje seksualna?
      • Gość: <Man25 Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 00:16
        A nie słyszałaś nigdy o napięciu sex'ualnym, który można rozładować tylko w
        jeden sposób. Najbardziej niepokoi mnie jednak moja samoizolacja, zrywanie
        kontaktów towarzyskich, zdziwaczenie i ciągoty do większych ilości piwa, które
        mają mnie uspakajać, gdy siedzę przed komputerem, telewizorem, albo słucham
        muzyki. Sam widzę co się ze mną dzieje. Zwłaszcza nasiliło się to po skończeniu
        studiów i ropoczęciu tzw. "kariery zawodowej" ( nerwówka non stop ).
    • Gość: Max Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: 158.66.108.* 06.11.01, 14:20
      Halo Super-man,

trzymaj się i słuchaj smyka. Dobrze gada. Na małżeństwo jesteś zbyt rozchwiany
      emocjonalnie. Poczekaj jeszcze. Nie trza się spieszyć. Ja się nie spieszę.
      Daj se spokój z lękami o homo i tym podobnymi bzdurami.

Halo,Max
      • Gość: Man25 Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 00:21
        Nie no małżeństwo przed 30 stką to obecnie w ogóle karkołomne pomysły dla
        każdego. Na razie to lubię sobie poszaleć i tak powinno być. Niema jak libacje
        z kumplami podczas rogrywek ligowych, czy wiadomości ze swiata komentowane przy
        suto zastawionym stole. Zabawa dla mnie to czysty tlen bo na codzień jestem
        dość ułożonym młodym człowiekiem. W moim żargonie gówniarzem.
    • Gość: stos Wszystko to jest zupełnie normalne i powszechne IP: *.*.*.* 07.11.01, 09:01
    • Gość: smyk Re: Mam ogromny popęd płciowy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:36
      MAN i STOS odsyłam Was do wątku 502
      Maślę, że MAX też by to Wam zaproponował !
      pozdr.
      • Gość: stos Albo ściemniasz albo coś pomyliłeś IP: *.*.*.* 07.11.01, 15:11
        ... tamten wątek był zupełnie o czymś innym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka