Gość: Ania IP: *.interlinia.kam.pl 20.01.02, 20:39 czy to prawda ze regularne picie przez mezczyzne soku ananasowego poprawia smak jego spermy?tzn.sprawia ze staje sie ona slodka?moze ktos probowal tej metody? jakies rezultaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR$ Re: sok ananasowy IP: 162.70.83.* 20.01.02, 23:24 Jakis pedzio tutaj na forum sie rozplywal jak to cudownie bylo, gdy jego chlopak przez tydzien rabal (tzn. jadl ;-) ) ananasy... Widac cos w tym jest - sprobuj przekonac swojego boya, zeby powcinal migdaly (to rada ode mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Re: sok ananasowy IP: *.westln01.mi.comcast.net 21.01.02, 05:14 Ale sie usmialem z tej odpowiedzi. Juz dawno tak nie rzalem z radosci!!!!! Sok anansowy maja wade, wazna tych co lubia tamtych: rany sie nie chca goic... Rowniez galaretka z sokiem ananasowym sie nie zetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supcio7 Re: sok ananasowy IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 21:50 Gość portalu: KR$ napisał(a): > Jakis pedzio tutaj na forum sie rozplywal jak to cudownie bylo, gdy jego > chlopak przez tydzien rabal (tzn. jadl ;-) ) ananasy... Widac cos w tym jest - > > sprobuj przekonac swojego boya, zeby powcinal migdaly (to rada ode mnie). A co jest po tych migdalach? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: sok ananasowy 22.01.02, 03:36 Supcio, ta twoja ksywka wywolala u mnie spazmy smiechu... Migdaly marcowe, ten z cienka szyja i powiekszonymi migdalami, migdalenie, Oczy migdalowe, olejek migdalowy (na cere), vitamina E zawarta w migdalach ktora jest dobra na mozg i moze zabezpieczyc przed rakiem prostaty! Supcio, zaimponowales mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supcio7 Re: sok ananasowy IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 08:17 drapieznik napisał(a): > Supcio, ta twoja ksywka wywolala u mnie spazmy smiechu... > > Migdaly marcowe, ten z cienka szyja i powiekszonymi migdalami, migdalenie, Oczy > > migdalowe, olejek migdalowy (na cere), vitamina E zawarta w migdalach ktora > jest dobra na mozg i moze zabezpieczyc przed rakiem prostaty! > Supcio, zaimponowales mi! A Twoja ma wywolywac strach?Jesli tak to sobie ja zmien,bo nie dziala.A co w mojej ksywce Supcio jest takiego smiesznego??? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: sok ananasowy IP: 162.70.83.* 22.01.02, 12:25 Po migdalach lody lepiej pachna i smakuja... Jesli wiesz o co chodzi. Polecam Twojej lepszej polowie supciu - tylko pamietaj - nie podczas jazdy samochodem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: sok ananasowy 22.01.02, 14:48 Nawet w zaparkowanym samochodzie bywa to niebezpieczne - vide "Swiat wedlug Garpa", ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: sok ananasowy 22.01.02, 18:46 lepiej zaparkuj w niej jak w samochodzie... Odpowiedz Link Zgłoś