Gość: mak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 00:01 Niekiedy zdarza się, że jakiś czas po stosunku budzę się z uporczywym i dość przykrym bólem w okolicy odbytu. Jakby skurcz zwieracza /?/. Czy mogę prosić eksperta o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.depko Re: czasem boli 09.08.01, 17:09 Ból może mieć wiele przyczyn. Podałaś zbyt mało danych na rzeczową odpowiedź. Może zależeć od określonej pozycji, braku rozładowania seksualnego, zbyt krótkiego okresu pieszczot przed stosunkiem , lub podrażnienia żylaków odbytu w trakcie stosunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: czasem boli IP: *.waw.pdi.net 09.08.01, 23:22 cóż rzeczywiście podstawowe elementy nie zostały przeze mnie jasno okreslone. Tak więc 1. jestem mężczyzną 2. nie mam żylaków 3. spełnienie seksualne ewidentnie następuje Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: czasem boli IP: *.proxy.aol.com 18.08.01, 23:05 Przepraszam za wtret, ale w dalszym ciagu nie podajesz istotnych szczegolow. Mianowicie-jestes gejem czy hetero? Twoja odpowiedz moze implikowac diagnoze lekarza. Swoja droga Odpowiedz Link Zgłoś