majka19-pl 18.09.09, 23:02 Hej, szukam dobrej telewizji online, dużo programów i filmów polskich. Ostatnio znalazłam Tv online na telewizja online dużo polskich programów, polecam. Znacie może inne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabryka.lodow.napatyku Re: Telewizja online >> jakie znacie kana 19.09.09, 01:09 reklama dzwignia handlu widze Odpowiedz Link
marcysiaw1 Re: Telewizja online >> jakie znacie kana 19.09.09, 02:12 osobiscie polecam strone www.polwizjer.com korzystam juz ponad rok i jestem zadowolona. Masz tam wszystkie polskie i zagraniczne seriale, wiadomosci, programy rozrywkowe, dla dzieci i wiele innych. Oplata to $63 za 3 miesiace. Odpowiedz Link
leosi TV-POLONIA 23.10.09, 02:23 ogladam TV-POLONIA- trace czas na telexpres i jeden film serial albo jaki rozrywkowy kabaret place az $6 na miesiac i wiecej nie ogladam - szkoda czasu Odpowiedz Link
rhodeisland co do telewizji online i inne pytania 24.10.09, 02:31 Na jakim kanale teliwizji online sa programy i filmy w jezyku polskim? Dlaczego ta strona nie ma wyszukiwarki? Trafilam tylko na filmy amerykanskie z koszmarnie brzmiacym dla mnie lektorem polskim. Odzwyczailam sie od tego. W Stanach (i wielu innych krajach) sa napisy albo dubbing. Mam wrazenie, ze lektor zaglusza film (w koncu dzwiek w filmie to nie tylko dialog) i dla mnie brzmi zabawnie albo irytujaco. Czy mozna juz ogladac drugi sezon "Londynczykow" i gdzie? Odpowiedz Link
beatamc Re: Telewizja online >> jakie znacie kana 24.10.09, 03:02 ja tez mam pytanie. Czy ktos z Was oglada te filmy na swoim tv przez Ethernet? Ciekawi mnie jaka jest jakosc. Nie mam stalego lacza, ale jakby dalo sie filmy z netu ogladac w dobrej jakosci, to pewnie bym sie pokusila. Odpowiedz Link