aniutek 06.11.10, 15:44 Poleccie cos fajnego, gdzie masaz, body wrap & polish robia. Ajjjj taka zmeczona jestem, ze miejsca sobie znalesc nie moge. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkus Re: day spa w NY 06.11.10, 17:28 hmm, nie doradze ale tak mi cos zlosliwego przyszlo do glowy w zwiazku z watkiem o prezentach. Pomysl ile dzieci mozesz nakarmic za to co wydasz na spa a od razu lepiej sie poczujesz ;) Odpowiedz Link
bozena73 Re: day spa w NY 06.11.10, 21:07 Kolezanka z pracy bardzo polecala te miejsce (z saunami, jaccuzi itp) mialam tam isc na swoje urodziny...cenowo wysoko...bede musiala poczekac na nastepny spa week :-) www.juvenexspa.com/html/introduction/introduction.html Odpowiedz Link
parasol-ka Groupon 06.11.10, 21:32 Ja polecilabym Wam korzystanie z Grouponu, a moze juz znacie? www.groupon.com/r/uu10817250 Od razu przyznaje sie bez bicia, ze to jest link referencyjny, dzieki ktoremu moge dostac 10 $, jesli z niego skorzystacie, jak nie chcecie, to mozecie kliknac na ten: www.groupon.com To jest strona, ktora oferuje bardzo duze znizki na rozne uslugi i produkty, w okolicy, w ktorej mieszkacie. Trzeba sie zarejestrowac i codziennie otrzymuje sie maila z nowa oferta. Dzieki temu bylam na wielu masazach, zabiegach kosmetycznych, manicurach, pedicurach, depilacjach, itd. za naprawde smieszne pieniadze. Odpowiedz Link
bozena73 Re: Groupon 06.11.10, 21:55 Ja uzywam goldstar.com, super strona, co tydzien wysylaja Ci zawiadomienia o roznych imprezach w okolicy dla dzieci i doroslych..ceny polowe tego co normalnie.. lubie tez www.shopittome.com/ dalam im swoje preferencje, jakie sklepy lubie, moj rozmiar itp i co tydzien przesylaja mi info z linkami do ciuchow/butow ktore sa na przecenie..wiele razy skorzystalam :-) Odpowiedz Link
parasol-ka Re: Groupon 06.11.10, 22:19 Bozenka dzieki, nie znalam tych stron. Ja jeszcze korzystam z tej: www.livingsocial.com Odpowiedz Link
zyta2003 Re: Groupon 07.11.10, 16:01 Oczywiscie nie mam pojecia o temacie, zapewne jest to tak samo dobre spedzenie czasu jak kazde inne, jesli ktos wlasnie takie lubi. Opisze jednak anegdote z tego roku. Bliska mi osoba zostala zaproszona do podobno wielce ekskluzywnego SPA z najlepszym manhattanskim adresem, stosownymi cenami i klientela celebrytow. To byl prezent christmasowy dla tej drugiej, a na bilecie pisalo - wraz z towarzyszaca osoba. Nie bylo to oszukanstwo, bo obdarowujaca szefowa jest multimilionerka, nie z tych skapych i wstretnych milionerow, znaja sie pozasluzbowo. No wiec wziely obie kobitki wolne i poszly. Potem pytam: jak bylo? Hm.. Najwieksza przyjemnoscia byla rozmowa z S.., a poza tym nie lubie nadmiaru sztucznosci, blichtru. Profesjonalizm byl jak... sredni profesjonalizm. Nie moge sluchac tych specjalistycznych porad i wyliczanek kosmetykow i zabiegow, ktore naprawde dla swojego dobra powinnam kupic, za swietna cene dla specjalnych klientow.. i rodzajow specjalnych znizek na nastepna wizyte... itd.. Poza tym nie lubie rosyjskiego akcentu, wole jednak moja Justynke z polskim akcentem i mniejszym pakietem uslug, cen i porad. Widocznie zle trafily. Odpowiedz Link
aniutek Re: Groupon 07.11.10, 16:18 no tak, ja nie chce gadania.... dlatego najchetniej chodze do Chinek na wszelkie zabiegi urodowe, wiec moze poszukam day spa w chinatown, i blisko i spokojnie. Odpowiedz Link
parasol-ka Re: Groupon 07.11.10, 19:09 zyta2003 napisała: > Nie moge > sluchac tych specjalistycznych porad i wyliczanek kosmetykow i zabiegow, kto > re naprawde dla swojego dobra powinnam kupic, za swietna cene dla specjalnych > klientow.. i rodzajow specjalnych znizek na nastepna wizyte... Ja tez nie lubie, jak mnie ktos tak namawia. Bylam raz w takim salonie, w ktorym kobieta caly czas informowala, co swietnego moge u niej kupic, mowilam, ze chce niczego kupowac, a ona dalej to ciagnela. W koncu zaczela reklamowac super sciereczke do zmywania makijazu za kosmiczna cene i gdy odpowiedzialam, ze jest za droga, ona zaproponowala, ze........moze ja przeciac na pol :)))) Wyszlam bez zostawienia napiwku i juz nigdy tam nie wrocilam. Odpowiedz Link