Dodaj do ulubionych

Steamboat - narty

28.03.11, 16:53
Moze kogos zainteresuje:
www.steamboat.com/spring_pass.aspx
Od 1-go do 10-go kwietnia w Steamboat maja promocje- 4 dni jazdy za $99. Bilety trzeba kupic przez internet przynajmniej 24 godz. przed uzyciem. To koniec sezonu i pewnie bedzie mnostwo ludzi ale trudno sie oprzec takiej ofercie :)
Obserwuj wątek
    • katlia Re: Steamboat - narty 29.03.11, 18:37
      wielka zaleta steamboat to ze tam przewaznie NIE ma "mnostwo ludzi." Po prostu za daleko od Denver (i gdzie kolwiek, lol.) Jezeli pojedziesz, to polecam

www.strawberryhotsprings.com/2005/gallery.php
    • aniutek Re: Steamboat - narty 30.03.11, 02:01
      aj pojechalabym!
    • lilazw Re: Steamboat - narty 30.03.11, 02:22
      Steamboat to nasze ulubione miejsce na narty :) Bylismy tam juz chyba z 10 razy. Duzo bardziej nam sie podoba niz Keystone czy Breckenridge. W Steamboat rowniez zdarzaja sie tlumy ludzi w zaleznosci od termniu. Jak do tej pory bylismy tylko pozna jesienia i zima a nigdy na wiosne ale poniewaz to jest koncowka sezonu przypuszczam, ze chetnych bedzie sporo. Chetnie wybralabym sie do tych zrodelek ale raczej nam sie nie uda. Dzien zamierzamy spedzic na nartach a niestety po zmroku dzieci tam nie wpuszczaja. Gdybym powiedziala mezowi, ze zamiast na narty wole do zrodelka to chyba by mnie w nim utopil ;)
      • katlia Re: Steamboat - narty 30.03.11, 16:04
        E, to ty expertem Steamboat jestes. Cool. A ja dzisiaj jade do Mary Jane - moj ulubiony teren niedaleko Denver. Troche przypomina mi Blue Sky Basin w Vail, tylko znacznie mniejszy i znacznie tanszy. Baw sie dobrze!
        • lilazw Re: Steamboat - narty 06.04.11, 23:16
          Veni, vidi, vici :) Super bylo :) W piatek i w sobote bylo sporo ludzi ale w niedziele i w poniedzialek prawie pusto. Udalo nam sie nawet zaliczyc zrodelka ale nie te w Strawberry Park tylko te w downtown. Nastepnym razem sprobujemy zaliczyc Strawberry Park :)
          • katlia Re: Steamboat - narty 06.04.11, 23:59
            Oj ciesze sie. Gdzie mieszkaliscie? Duzo sniegu? Bo tu blizej Denver to w niektorych miejscach pod pachy :)) Jedziemy w niedziele bo nadal spada. A Strawberry Park jest wspanialy - ja tam bylam akurat kiedy bylo clothing optional. Przypominalo mi to lata 70-te w Kaliforni Poludniowej, lol. Z tym ze stare hippysy nie wygladaja tak ladnie jak piekni 20-sto letni :))
            • lilazw Re: Steamboat - narty 07.04.11, 20:33
              Wczesniej zawsze mieszkalismy w "Snow Flower" i bylo super ale tym razem bylismy w "Storm Meadow". Duzo bardziej podoba nam sie w "Snow Flower" ale w "Storm Meadow" dostalam duzo lepsza cene. Troche bylismy ograniczeni z wyborem poniewaz dzieci chcialy koniecznie basen a wiekszosc osrodkow ma tylko hot tub. "Snow Flower" jest kilka krokow od gondoli wiec na lunch zawsze wracalismy do mieszkania. "Storm Meadow" mialo byc ski in/out i teoretycznie bylo ale nie dla poczatkujacych. Moja corka ktora calkie dobrze radzi sobie na latwych niebieskich wylala morze lez w pierwszym dniu gdy probowalismy zjechac tym szlakiem. Bylo stromo i wasko. Skonczylo sie na tym, ze sciagnelysmy narty i schodzilysmy na nogach. Maz z synem zjechali bez problemu. W kolejnych dniach nawet nie probowalysmy tylko jechalysmy shuttle ale w zwiazku z tym lunch jadlysmy w restauracji na gorze. Mieszkan zazwyczaj szukam albo na craiglist albo vrbo. Czasem mozna trafic naprawde dobre oferty :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka