28.04.11, 18:14
u ciebie wszyscy ok?
wlasnie czytam o tornadach ktore przeszly ostatnimi dniami przez poludniowe stany..
mam nadzieje ze jestescie bezpieczni.
Obserwuj wątek
    • edytais Re: edytais 29.04.11, 04:14
      Dziekuje za troske. Wokol pelno tornad, ale nas minelo. Nawet nie bylo tak zle i mielismy prad odciety tylko na 2 godziny. Prawie caly tydzien burze szalaly! Wszedzie drzewa powyrywalo i polamalo. Jeden dzien nie mielismy wody, bo korzenie drzew rury uszkodzily zaraz pare ulic dalej. Troche bylo strachu (ja spac nie moglam, bo tak pioruny po nocach walily). Obok nas pare metrow jest wielki strasznie stary dab i tylko patrzylam przez okno kiedy on sie na nas zwali!
      Jakby byl na moim podworku to juz dawno bym go sciela, bo wyglada jakby go prochnica juz lada moment zupelnie zniszczyla. Inni znajomi kilka dni pradu nie mieli, wiec u nas bylo w miare bez problemow.
      Dzieki jeszce raz za troske.
      • wespuczi Re: edytais 01.05.11, 22:54
        o matko, wlasnie przeczytalam kilka artykulow,
        500 osob jest zaginionych.
        dobrze ze was ominelo..
        • edytais Re: edytais 02.05.11, 02:37
          Dzisiaj znowu byly "tornado warning".
          Mielismy 2 wyjscia. Recital Emily o 2:30 (skrzypce) i o 6:00 (chor). Tak ladnie sie zlozylo, ze tornado warning bylo przed 2, potem miedzy wystepami. Teraz spokojnie.
          Ale rodzinka do mnie wydzwaniala sprawdzic czy zyjemy :)
          Nie moge sie doczekac lata (mimo, ze bedzie goraco) ale mam dosyc tych burz i wiatrow....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka