30.08.11, 17:54
internacjonalna SIM card kupic tutaj, czy tylko polska w Polsce, jesli istnieje taka mozliwosc?
A jak kupie w Polsce to skad moge miec pewnosc, ze moj telefon tam bedzie dialal z ta karta?
A moze wypozyczyc telefon na czas podrozy?
www.cellomobile.com/Rent.aspx
Jak rozwiazujecie te sprawy?
Wasze doswiadczenia i sugestie beda mile widziane.
Obserwuj wątek
    • piesfafik Re: SIM Card 30.08.11, 20:49
      Jezeli jedziesz tylko do Polski to pewnie najprosciej kupic po prostu jakis najtanszy lokalny telefon juz zna miejscu. Jezeli chcesz dokupic karte do swojego amerykanskiego telefonu to musi byc rozkodowany - probowalam to kiedys zrobic w T-mobile na rozne sposoby (poprzez dzwonienie do t-mobile albo szukajac kodu w interenecie) ale mi sie nigdy nie udalo, a nowy telefon w europie kosztowal 20 euro.
      • iamhotep Re: SIM Card 30.08.11, 21:49
        Dzieki. Wysylam pare wnukow do Polski. Wiemy, ze uzywajac naszych telefonow z "International calling plan" nie ma sensu bo doliczaja jakies cuda niewidy, o czym sam sie przekonalem, i rachunek przyprawia czlowieka o atak serca. Ja mialem roaming wylaczony a mimo to jakies updates sie ladowaly, o czym ja nie wiedzialem, za kazdym razem jak mialem telefon wlaczony. Dowiedzialem sie gdy zobaczylem rachunek.
        • piesfafik Re: SIM Card 31.08.11, 20:02
          Jak maja ipody (ipod touch) z WiFi to niech sobie zaloza dzwonienie przez google (zapomnialam jak to sie nazywa ale moge spytac corki) - beda mogli dzwonic do Stanow za darmo jak beda gdzies gdzie jest WiFi. Moja corka tak zrobila i calkiem dobrze dzialalo. Skype tez sie moze przydac ale skype kosztuje chyba 4c za minute a to kompletnie nic
          • iamhotep Re: SIM Card 08.09.11, 18:55
            Maja ipody. Moglbys spytac corki jak to dzwonienie przez googla sie robi? Mysle, ze w hotelach wifi bedzie, choc moge sie mylic:/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka