edytkus 22.09.11, 05:27 odliczam dni: www.amctv.com/the-walking-dead/videos/the-walking-dead-season-2-trailer-from-comic-con Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudona Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 22.09.11, 14:47 Dzieki. Zastanawialam sie, co sie stalo z druga seria, ale ciagle zapominalam sprawdzic. Inna seria na ktoria czekam z niecierpliwoscia to Downton Abbey. Bedzie w styczniu w Stanach, zgaduje ze na PBS. Odpowiedz Link
wespuczi Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 22.09.11, 20:50 i dla mnie - tez odliczam :) Odpowiedz Link
klaudona Wespuczi i Edytkus 29.09.11, 15:30 Chce nastawic nagrywamie Walking Dead, ale Time Warner w NYC ma dwa kanaly AMC (tzn 4 ale dwa sa HD a dwa nie HD). Nie moge nigdzie znalesc jaka jest roznica miedzy nimi i czy na obu bedzie serial. Wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link
edytkus Re: Wespuczi i Edytkus 29.09.11, 15:48 Sorry, nie mam pojecia, mam inna kablowke. Ale watpie ze obydwa kanaly maja taka sama nazwe, wybierz ten ktory jest tylko AMC. Odpowiedz Link
edytkus Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 23.09.11, 04:44 Downtown Abbey - nie slyszalam ale obejrzalam reklame i dodalam serie w Netflixie. Teraz Ty pamietaj zeby przypomniec w styczniu! Walking Dead - mam nadzieje ze pierwszy odcinek bedzie dwugodzinny! No to jest nas trzy :) Bedzie swieta trojca wypruwanie flakow ogladac LOL W sam raz na zakonczenie deszczowego tygodnia - widzialam dzisiaj ogloszenie przy miejscowym kosciele ze beda wtedy miec festival, gdy to robia zawsze leje :O Odpowiedz Link
klaudona Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 29.09.11, 15:51 Downton Abbey zdobyl kilka nagrod Emmy w tym za najlepszy krotki serial i za drugo planowa kobieca role. :-) Odpowiedz Link
klaudona Downton Abbey bedzie w najblizsza niedziele na PBS 06.01.12, 22:34 2 godziny ogladania! Odpowiedz Link
aniutek Re: Downton Abbey bedzie w najblizsza niedziele n 06.01.12, 22:48 nagram sobie :) Odpowiedz Link
edytkus Re: Downton Abbey bedzie w najblizsza niedziele n 07.01.12, 03:15 Dzieki, widzialam reklamy ale nie obejrzalam jeszcze pierwszej serii, moze uda mi sie nadrobic do niedzieli (zrobie sobie maraton ;)) - recenzje sa bdb. Odpowiedz Link
klaudona Re: Downton Abbey dostal zlotego globusa 16.01.12, 19:31 w kategori mini-serial Odpowiedz Link
klaudona pierwsza seria byla zdecydowanie lepsza 06.02.12, 16:04 Jestem troche rozczarowana druga :-( Odpowiedz Link
klaudona ktos ogladal? 27.02.12, 19:55 Ktos ogladal Downton Abbey? Jakie wrazenia? Czytalam ze szykuje juz trzecia serie, ale trzeba baedzie rok czekac. Odpowiedz Link
wespuczi Re: ktos ogladal? 27.02.12, 20:54 ogladam jak cwicze - leslie sanson - jakos mnie bardzo nie wciagnelo, ale przyjemnie sie oglada, kilka mil mi schodzi. Odpowiedz Link
wespuczi Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 07.01.12, 03:31 ciut mnie rozczarowal ten sezon, no ale moze bedzie lepiej od lutego ;) poki co wciagnelam sie w breaking bad. polecam. Odpowiedz Link
edytkus Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 07.01.12, 04:36 wespuczi napisała: > ciut mnie rozczarowal ten sezon, no ale moze bedzie lepiej od lutego ;) mam podobne odczucia, akcja praktycznie utknela w miejscu, a scena z Amy lapiaca Shane'a za krocze ni w piec ni w dziewiec. Poprzedni rezyser byl lepszy. Jedynie zakonczenie pol-sezonu naprawde zaskakujace. > > poki co wciagnelam sie w breaking bad. > polecam. widzialam jeden odcinek, byl niezly ale ilez mozna - ogladam juz Hell on Wheels ;) i cos czuje ze wciagnie mnie serial Klaudony. Odpowiedz Link
wespuczi Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 07.01.12, 15:42 > > poki co wciagnelam sie w breaking bad. > > polecam. > > widzialam jeden odcinek, byl niezly ale ilez mozna - ogladam juz Hell on Wheels > ;) i cos czuje ze wciagnie mnie serial Klaudony. > ech ja jakis czas temu stwierdzilam ze chyba wszystkie filmy siwata juz widzialam, wiekszosc ktore ogldam sa naprawde conajwyzej sredniawe, natomiast niektore seriale sa swietnie napisane i dobrze zrobione. breaking bad to moim zdaniem jakis fenomen - gra aktorska, rozwoj fabuly i charakteru, czarna komedia jedyny mankament serialu to zona glownego bohatera :) od kilku tygodni nie przeczytalam zadnej ksiazki, ani na filmie zadnym nie bylam, wolne chwile spedzialm ogladajac breaking bad i nie wiem co bede teraz robic do czerwca - wczoraj obejrzalam ostatni odcinek czwartej serii. teraz moj maz od poczatku oglada - przeciwnik seriali ;) - to siedzie z nim i mu zagladam zamiast cos produktywnego zrobic i stwierdzam ze serial zyskuje przy ponownym ogladaniu. Odpowiedz Link
beatamc Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 07.01.12, 04:37 > poki co wciagnelam sie w breaking bad. Ogaladalam kilka poczatkowych odcinkow, fajny... zapomnialam dokonczyc :) Ja niestety nie moge ogladac horrorow odkad zaszlam w pierwsza ciaze. Okazalo sie permanentne. A jako nastolatka horror czytalam w jedna noc. Odpowiedz Link
edytkus Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 07.01.12, 23:35 beatamc napisała: > > poki co wciagnelam sie w breaking bad. > > Ogaladalam kilka poczatkowych odcinkow, fajny... zapomnialam dokonczyc :) > Ja niestety nie moge ogladac horrorow odkad zaszlam w pierwsza ciaze. Okazalo s > ie permanentne. A jako nastolatka horror czytalam w jedna noc. > Walking dead to nie horror, raczej dramat, a nawet mydlana opera ;) Odpowiedz Link
zyta2003 Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 10.01.12, 16:27 Dzieki Wam i ulotkom z kanalu PBS ogladnelam w niedziele "Downton Abbey". Pierwszego sezonu nie ogladalam. O, jak lubie i jak widac nie tylko ja, takie seriale z angielskich wyzszych sfer. Niewiele ich teraz, mozna by rzec: kiedys to byly seriale. :-)) Ja ogladam tasiemce sitcomu "Big bang theory", ktory ma juz przeciez 5 lat, a teraz robi ogromna furore, A moze wczesniej tez? I oprocz tego "Good wife" co to wbrew tytulowi nie tyle o zonie, co o prawniczo-spoleczny. I tyle. Tak przy okazji- bardzo polecam, film, ktory juz zapewne jest na etapie DVD "Midnight in Paris" Woody Allena. O, jaki cudny, slodziutki film i na dodatek z przeslaniem, ze kiedys to bylo lepiej. Poza tym obejrzalam dwa inne filmy: "Artist" - niemy- swietnie zrobiony wlasnie na stare filmy, ciekawe czy dostanie nominacje, a takze juz "The iron lady", o M. Thatcher. I znow Meryl Streep "wcielila sie w najwyzsze wcielenia", no i zapewne znow bedzie nominowana i nie wygra. Ale moze chociaz film zdobedzie Oscara za makijaz. Dla samego tego makijazu na 50-latke, a potem na stara i coraz starsza M. T. - jest bardzo duzo zblizen twarzy - warto film obejrzec. Odpowiedz Link
edytkus Re: Klaudona - cos dla Ciebie (i dla mnie ;)) ! 02.02.12, 22:17 Walking dead druga polowa sezonu: February 12 @9pm. Na stronie AMC mozna obejrzec webisodes z historia dotyczaca pierwszego pilotowego odcinka, tylko nie po kolei leca wiec trzeba uwazac ktory odcinek sie wybiera www.amctv.com/shows/the-walking-dead/video#!type_webisode/season_2 Odpowiedz Link
klaudona Re: Trzeci sezon nadchodzi!!! 04.09.12, 21:06 Dzieki za informacje. Pierwszy sezon byl swietny ale drugi troche ostudzil moj entuzjazm. jednak z rozpedu zobacze i trzeci. Kiedy zaczynaja emisje? Odpowiedz Link