Dodaj do ulubionych

krotka relacja

30.10.11, 20:51
Jestem zachwycona wycieczka i jeszcze raz dzieki za rady.
Niestety nie udalo mi odwiedzic polecanych miejc,ale wrazenia mam bardzo pozytywne/\.
Pogoda wspaniala dla mnie bo przyblizenie zimy,Uwazam ze NY jest super tzn Manhattan,
bo tylko tam bylam.Od rana do wieczora latanie,jedzenie,swietna muzyka w West Village,
Rzeczywiscie NY nigdy nie spi,bo zaraz po przyjezdzie skoczylimy w miasto i wracajac
o 3 rano widzielismy mase nocnym "markow" tak ja i my.
Nasz znajomy ,z ktorym spotkalismy sie w japonskiej restauracji East,wyrazil opinie,ze
Nowojorczycy,duzo pracuja,duzo sie bawia i pija.Fakt,ze bary i restauracje zawalone.
Dopiero w dzien naszego odlotu pogoda sie popsula i z radoscia myslalam o powrocie
do moich tropikow.Chcemy teraz przyjezdzac do NY raz do roku jak sie uda.
pozdr
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: krotka relacja 30.10.11, 21:11
      Fajnie ze udalo sie wam odwiedzic NYC przed sniezyca. Co za okropny weekend :O
      • nanuk24 Re: krotka relacja 31.10.11, 00:54
        Hehe Edytkus, myslalam, ze skrzesla spadne, jak sie dowiedzialam, ze sniegiem u was sypnelo;-)
        • edytkus Re: krotka relacja 31.10.11, 14:17
          nanuk24 napisała:

> Hehe Edytkus, myslalam, ze skrzesla spadne, jak sie dowiedzialam, ze sniegiem u
          > was sypnelo;-)
          >

Sypnelo i to porzadnie, do konca tygodnia bedzie sie topic: takie brzydkie Halloween :( A ile drzew polamanych! To wszystko przez moich znajomych, ilekroc robia impreze sa jakies anomalie pogodowe, a to huragan Irena, a to sniezyca w pazdzierniku :O Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, w mall prawie nikogo nie bylo, wiec byl parking i zero kolejek, okupilam sie bezstresowo i bardzo oszczednosciowo (korzystajac ze wszystkich promocji i kuponow w Kohls wydalam na komplet ubran dzieciecych i pare zabawek tylko $13) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka