Dodaj do ulubionych

drogi lek...

25.08.12, 02:13
prosze Was, pomozcie mi... no juz dzisisj sie zalamalam...
jestem migreniczka, jest lek ktory przerywa atak, ale jest b.drogi jak na moje warunki.
do tej pory placilam /tez z bolem glowy i serca:)/ 94.oo dolary za 3 sztuki /trzy sztuki/
dzisiaj poszlam do jewela i ... zaplacilam 124,15 dolarow. zalamalam sie, mam ppo, plan znizkowy, tak placilabym 145$... slyszalam nie raz, ze mozna kupowac lek przez internet
z Kanady.., czy ktos moze mi podac strone, lub inne podpowiedzi? oczywiscoe nie wiem
ile ten lek kosztuje w kanadzie, w Polsce jest tez drogi i nie ma takich dawek ani nie jest rozpuszczalny w buzi,
dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: drogi lek... 25.08.12, 22:53
      Podaj nazwe leku i jego pelne parametry, nie masz gwarancji ze kazda apteka wysylkowa czy to w Kanadzie czy nawet Meksyku ma go w sprzedazy.
      Mozna tez probowac przeniesc sie z apteki w Jewel do innej tanszej np w Walmart, Taget czesto nawet za sama zmiane apteki dostajesz bonus 25-50 $, czynnosc z przenoszeniem aptek mozna zmieniac co rok podobno.
      Warto spytac tez lekarza ktory wystawia taka recepte bywa ze wypisze tanszy odpowiednik, to samo pod inna nazwa handlowa.
      • jetlag1 Re: drogi lek... 26.08.12, 04:08
        IKona to samo pytanie wstawila na forum USA I Kanada,
        Jest tam 5 sugesti jak to zalatwic,.
        • tradycja1 Re: drogi lek... 26.08.12, 23:01
          OK, nie sledze tamtego forum, oby tamte sugestie byly bardziej pomocne :)
          Dobry zwyczaj....nie odpisuj ;)
          • i-kona Re: drogi lek... 26.08.12, 23:52
            to, ze wstawilam tam rowniez moja prosbe, to dlatego, ze tutejsze forum nie jest zbyt plynne i nie powinno nic znaczyc, chyba, ze jest to jakos zabronione, tego nie wiem.
            Dziekuje Tobie, ze odpisalas. Ten lek zazywam okolo 10-15 tabl w m-cu. Jego cena jest stala we wszystkich aptekach, ktore wymienilas.Jjednorazowy upust nie ma znaczenia, ale za to mam blisko do Jewela. Nie robie zapasow tego leku z uwagi na cene. Nie ma zamiennikow ale inne nazwy bo to lek z grupy tryptanow. Ich ceny sa bardzo podobne ale maja mniejsze dawki, 2,5 mg. Sa tez w sprayu, do nosa, ale te to juz w ogole sa b.drogie. Moj lek, to Zomig ZMT 5 mg.
            • i-kona Re: drogi lek... 27.08.12, 00:18
              dziekuje Tobie jetlag, teraz zauwazylam, ze to Twoja podpowiedz na forum usa i kanada sprawila, ze lepiej sie poczulam... teraz tylko poczytam, w jaki sposob moge go nabyc...
              Kona
    • maverick_1980 Re: drogi lek... 27.08.12, 22:01
      dorzuce swoje 3gr ;)

Widze ze ten lek jest online. 6szt 5mg za 70-90$ wiec o wiele taniej.

Ja sciagalem Symbolte 60mg prze internet i napisze ze wszytko doszlo a zamawialem duuuuza ilosc znajomej (cos 400tabletek albo i wiecej) pfizera (orginalne nie generic) bylo o 70% taniej jak w walgrinsie
      Realizacja zamowienia trwalo dlugo bp tabletki szly z turcji do niemeic, z niemiec do angli potem do ny i do chicago. wszedzie p odrodze lezalao na celnej i sprawdzli co to jest. Ale najwaniejsze ze doszlo.

Wiec opalca sie wszytki jest legal ale trzeba czekac...

Poprosze o linki do tematow z dzialu kanada i usa :)
      • i-kona Re: drogi lek... 28.08.12, 05:01
        hmmm a na ktorej stronie widziales taka cene? bo ja widzialam ale za 119$
        jest jeszcze maly problem, to nie sa rozpuszczalne w buzi... a czesto jest taki szybki atak
        i zoladek juz nie przyjmuje... ale nic, grunt, ze jest nadzieja na mniejsze koszty:)
        • maverick_1980 Re: drogi lek... 28.08.12, 17:51
          szukalem po google:

www.google.com/search?q=canadian+pharmacy+Zomig+ZMT+5+mg&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-beta
          np tu: www.bigmountaindrugs.com/Buy_Zomig+Rapimelt+ZMT_5+mg
          i tu: www.northdrugstore.com/buy-Zomig-Rapimelt.html

sprawdz to :) wyszukiwarka "sklepow z dragami" :)
          www.edrugsearch.com/compare-drug-prices-buy-online/zomig+rapimelt+zmt-5+mg
          a tu masz kupon do walmartu: www.goodrx.com/coupon/apex?new-button=on&undefined&drug_id=29633&pharmacy_id=1&quantity=2.0&ref=

Oczywiscie pierwszy lepszy "sklep" online niewiadomej reputacji...

A szczegolow to nie znam jakiej firmy i w stanie plynnym czy stalym :(
          • i-kona Re: drogi lek... 29.08.12, 03:42
            maverick, naprawde nie wiem co napisac...
            zadales sobie tyle trudu, jestem wdzieczna,
            mam trudnosci z dluzszym przesiadywaniem przed ekranem...
            bardzo mi pomogles... Dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka