cmok_wawelski 04.11.04, 01:57 ...nieszczęśliwych wyborów w U$A Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluedream zgloszenie nr 1 04.11.04, 03:02 Kto nastepny "w kupie" razniej !? Otwieram liste i czekam na nastepnych odwaznych.... Odpowiedz Link
jason.bourne Re: zgloszenie nr 1 04.11.04, 03:17 To teraz musisz jeszcze sprawdzic czy sie nadajesz. Bo wiesz, ten tego ale Kanada przyjmuje tylko wyksztalconych w odpowiednich zawodach i nie jest to takie proste przejsc przez sito. Odpowiedz Link
urszula12 Dzisiejsze notowania gieldowe :)))))))))))))))))). 04.11.04, 03:22 Widzieliscie :)))? Odpowiedz Link
spinelli blue - zapraszam 04.11.04, 15:59 jesli nie w Sandomingo to moze w Toronto sie spotkamy:) S. Odpowiedz Link
cmok_wawelski Idzie zima. Klimat polityczny też nieciekawy... 04.11.04, 17:32 ...dokąd więc odlecieć? Niedługo lato zawita n.p. do Australii. Potrzebna jest więc prawdziwa determinacja żeby "sprzed kompa w bieliźnie" przelecieć się gdzieś dalej. Odpowiedz Link
bluedream Hej Spinelli! 04.11.04, 19:43 Na pewno spotkamy sie , a miejsce niewazne bo i San Domingo i Kanada to jedne z najpiekniejszych miejsc na swiecie. Niech zyje frakcja San Domingo-Stalowka!!!!! Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie! Do jason.bourke :jestem pewna,ze beda wrecz blagali ,abym przyleciala gdyz jestem naj..podobnie jak cala plec piekna z mojej okolicy. Przylece jak pokazal to cmok - patrz zdjecie nr 2 (lapiesz sie na komitet pozegnalny czy tez powitalny?) I w tym radosnym nastroju zycze Wam rownie pieknego dnia !!!! J. Odpowiedz Link