rysunkowapostac 20.05.05, 08:17 Zapraszam do dyskusji. Czy to skrajny frustrata, czy obronca prawdziwej moralnosci? Jedyny sprawiedliwy posrod zdrajcow i judaszy? Bystry detektyw wielonickowcow czy cierpiacy na manie przesladowcza? Pozdrowienia R. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka5 Re: Kim jest Andrzej? 20.05.05, 08:25 czegos tu nie rozumiem: zarzucasz Andrzejowi cos, co sam robisz???? Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Kim jest Andrzej? 20.05.05, 08:29 Andrzej ma we mnie wroga. I wszelkimi sposobami bede z nim walczyl Odpowiedz Link
and_rzej Re: Kim jest Andrzej? 20.05.05, 08:26 O dziekuje! Bede mial za darmo diagnoze. Niestety chyba amatorska. Czy ty jutro nie malujesz? Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Kim jest Andrzej? 20.05.05, 08:27 Maluje! A co masz jakas fuszke dla mnie? Odpowiedz Link
ewka5 Re: Kim jest Andrzej? 20.05.05, 08:28 and_rzej napisał: > Czy ty jutro nie malujesz? * masz cos przeciwko malowaniu? Odpowiedz Link
ewka5 Re: Kim jest Andrzej? 20.05.05, 08:34 uwazajcie na siebie, bo piaskownica ma swoje ograniczenia, szkoda by bylo gdybyscie sobie lby o wystajace rogi porozbijali albo taka ilosc piasku w oczy nasypali, ze konieczne bedzie plukanie. Uwaga tez na lopatki - moga miec ostro zakonczone krawedzie. Dajcie znac, jak juz zaczniecie kapsle zbierac, zeby zrobic wyscig pokoju. Tymczasem oddale sie, nic tu po mnie. Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Kim jest Andrzej? 20.05.05, 08:37 Ewus! Milo mi bardzo bylo poznac. Mam nadzieje, ze sie spotkamy jeszcze na forum w bardziej pozytywnych okolicznosciach. Acha, i prosze sprawdz poczte... Odpowiedz Link