Dodaj do ulubionych

Pytanie do forumowiczów

05.04.07, 12:54
Czy na polskich forach o włoszech wypowiadają się tylko same baby?
Najwyraźniej w italii mieszkają tylko polskie kur...wki, które się sprzedały
włochom za parę euro. Żenada.
Obserwuj wątek
    • furiatka326 Re: Pytanie do forumowiczów 07.04.07, 19:16
      Nie nie tylko ja tez tu bywam i wcale nie jestem k.... mieszkam w Polsce a moj
      narzeczony jest polakiem a bywam tu po to by poznac ludzi ktorzy tak jak ja
      kochajo ten piekny kraj
    • kristor1 Re: Pytanie do forumowiczów 07.04.07, 21:13
      Nie tylko same baby.ja tez jestem;)
      Pozdrawiam
      • kristor1 Re: Pytanie do forumowiczów 07.04.07, 21:16
        a tak przy okazji, skoro pojawilsie nawy post to moze by troche rozruszac to
        forum?
        • furiatka326 Re: Pytanie do forumowiczów 08.04.07, 11:44
          Nareszcie bratnia dusza najwyzsza pora rozruszac to forum a tak po za tym kto
          jeszcze tu jest?
          • kristor1 Re: Pytanie do forumowiczów 09.04.07, 20:09
            cos mi sie wydaje ze tylko my.no ale na razie.za miesiac, gora dwa to bedzie
            najpopularniejsze forum na wyborczej.a niby tak duzo polakow w italii.Gdzi oni
            sa?????
            • furiatka326 Re: Pytanie do forumowiczów 10.04.07, 10:40
              Gdzies sa ale napewno nie na tym forum ,no coz czekamy moze ktos sie odezwie
              codziennie tu z nadzieja zagladam
              • natasha05 Re: Pytanie do forumowiczów 12.04.07, 00:07
                czy ktoś moderuje to forum?
                • furiatka326 Re: Pytanie do forumowiczów 12.04.07, 08:57
                  Witaj Natasho ,to forum jest chyba zapomniane przez swiat nikt tu nie zaglada i
                  nikt specjalnie sie nim nie zajmuje samowolka
                  • natasha05 Re: Pytanie do forumowiczów 13.04.07, 19:39
                    skoro nie ma moderatora, uważam że nie ma sensu rozwijać tego forum i trzeba
                    założyć nowe, nad którym ktoś od początku będzie pilnował porządku, podwieszał
                    ciekawe linki itp. Nigdy nie moderowałam forum, ale chętnie spróbuje. Tego
                    obecnego nie żal, bo i tak się nic tutaj nie dzieje. Co o tym sądzisz?
                    • furiatka326 Re: Pytanie do forumowiczów 14.04.07, 10:47
                      pomysl ciekawy ale niewiem czy to sie uda poniewaz na tym forum od dawna nikogo
                      niema i na nowym sytuacja moze sie powtorzyc ,ale sprubowac mozemy ,a Ty
                      Kristof co na to?
                      • kristor1 Re: Pytanie do forumowiczów 22.04.07, 21:15
                        witam.Jak najbardziej za.nie odzywalem sie dlugo, bo pracy wiele.Ale widze ze
                        cos sie zaczyna dziac.Powoli, ale do przodu.Bardzo fajnie ze ktos sie wezmie za
                        to forum.
                        Pozdrawiam
    • jolitha Re: Pytanie do forumowiczów 16.04.07, 09:58
      Zauwaz, ze przewaznie na forach jest przewaga kobiet!! I twoje stwierdzenie nie
      jest absolutnie sluszne. Chociaz i takich dziewczyn jest tu (w IT) troche, ale
      te na forum to rowniez w duzej ilosci (tak jak ja np.)studentki.
      • furiatka326 Re: Pytanie do forumowiczów 01.05.07, 15:14
        Ja tez tu dlugo nie zagladalam poniewarz mam troche nauki(ciezka walka o prawo
        jazdy)ale dzis zajrzalam i jestem bardzo milo zaskoczona POZDRAWIAM
    • italiapraca POLSKI ALFONS ZAZDROSNY pytanie do forumowiczów 02.05.07, 19:30
      Wiemy ze Twoja mama pracowala w wiejskim burdelu obok Kielc ale ze znales jej
      klijentow ktorzy spali tez z kurami to nowina .Tata co lubil wiecej - mame czy
      kury ?
      • furiatka326 Re: POLSKI ALFONS ZAZDROSNY pytanie do forumowicz 03.05.07, 11:42
        Twoje posty nie sa smieszne lecz obrazliwe ;nie wiem jaki masz cel w pisaniu
        takich zeczy ale to swiadczy tylko o Tobie
    • agi-it Re: Pytanie do forumowiczów 05.08.07, 20:51
      ja tu jestem po raz pierwszy, mieszkam we Włoszech z mężem POLAKIEM i nie muszę
      się nikomu sprzedawać za parę euro:)
      pozdrawiam serdecznie
    • zafira2 Re: Pytanie do forumowiczów 04.10.07, 09:42
      ja np znalazlam to forum bo wrocilam z italii i pokochalam ten
      kraj.teraz bede tu czesto zaglądac:)
      • kristor1 Re: Pytanie do forumowiczów 04.10.07, 20:24
        Oby,oby bo naprawde nie ma z kim popisac.Ja zagladam zawsze jak mam
        dostep do neta, ale nic sie nie dzieje i nie zmienia.Co do miejsca
        to najogolnie mowiac Milano, a dokladnie jego obrzeza.
        Pozdrawiam i mam nadzieje do szybkiego napisania.
        • zafira2 Re: Pytanie do forumowiczów 05.10.07, 09:37
          No to jestem jak obiecalam :) To moze jakos rozruszamy to forum??
          Jakies pomysly??
          moze ktos opowie jakie bylo jego pierwsze spotkanie z italia i
          wlochami??
          • kristor1 Re: Pytanie do forumowiczów 18.10.07, 20:24
            no dlugo mnie nie bylo, ale pracy mnostwo.A jak zaczynam pisac to
            juz slysze jak szef wychodzi i musze wylaczyc kompa.Cholera mnie
            trafi.A tak poza tym to fajnie ze ktos jeszcze tu zaglada.
            Pozdrawiam
            • zafira2 Re: Pytanie do forumowiczów 21.10.07, 09:36
              A tak w ogole to dlaczego wyjechaliscie z kraju??Poszukiwanie lepszego życie??Po
              wakacjach spedzonych w Italii,gdyby nie zobowiazania w kraju, pewnie tez bym tam
              zostala.Glownie chodzilo mi o ludzi, a raczej to jacy oni sa.Jak dla mnie bez
              porownania.Tu nie chodzi o to,ze lepsi czy gorsi.Po prostu nie mozna porownac
              ich do ludzi w Polsce.To pewnie wplyw wszystkiego...kultury,historii,czy nawet
              pogody:)
              pozdrawiam
              • kristor1 Re: Pytanie do forumowiczów 26.10.07, 19:09
                Masz zupelna racje.Ja przyjechalem tu do pracy, ale juz po krotkim
                czasie wiedzialem ze to jest to.Teraz powaznie zastanawiam sie nad
                tym aby przeniesc sie tu na stale.Glownie za sprawa ludzi
                wlasnie.Zupelnie inna bajka niz w Polsce.Spokoj,malo stresu,duzo
                kawy i dobre jedzenie.I brak w nich tego wszystkiego co nazywaja
                polska wada narodowa.
                Pozdrawiam
                • zafira2 Re: Pytanie do forumowiczów 29.10.07, 13:12
                  :) Skad ja to znam:)Ale wiesz co, Wlosi jak dla mnie uzywaja zbyt łatwo słów,
                  ktre maja dla mnie (w POlsce??)duze znaczenie.Chodzi mi o "kocham Cie".To
                  reakcja obronna:D Szukam minusów...:D
                  Pozdrawiam
                  • kristor1 Re: Pytanie do forumowiczów 06.11.07, 20:09
                    Zycze powodzenia w szukaniu:)Mnie tez na poczatku bardzo wkurzalo to
                    ciagle catso,catso.Szlo dostac cholery.Albo ten drugi popularny
                    zwrot:)W Polsce tzeba by juz dac po ryju, a tu tak po prostu mowia.i
                    tyle.A co do slow:kocham cie, to przeciez nie trzeba ci tlumaczyc ze
                    to star bajer opalonych dzodzo majacych sie za wielkich maczo.Dzis
                    kocha Ciebie, jutro inna.Ale to akurat nie jest zalezne od kraju.W
                    Polsce tez to jest, moze ci wloscy lowelasi maja troche wiecej klasy.
                    Pozdrawiam
                    • zafira2 Re: Pytanie do forumowiczów 08.11.07, 11:22
                      Minusem moze byc temperatura,ktora w te wakacje byla dla Polki...ale po miesiącu
                      sie przyzwyczaiłam:)
                      A wiec,z tego co widzę,kochasz Italię,tak?W zasadzie trudno się
                      dziwić...Wszystko jest inne.
                      Ale wiesz o czym czasem mysle?Że to jest nie fair,że ja musze jezdzic za granice
                      i tam sprzątac,pomimo tego,że tu studiuję.To nawet nie chodzi o rodzaj
                      wykonywanej pracy,ale o to,że MÓJ KRAJ-POLSKA nie jest w stanie mi w zaden
                      sposob pomoc w starcie.
                      Tak sobie marzę,że kiedys sie to zmieni na naszą korzysc...I jesli bedziemy
                      wyjezdzac to tylko po to,aby rozwijac swoje horyzonty...:)
                      Troszke smutno sie zrobilo:)
                      Pozdrawiam
                      • kristor1 Re: Pytanie do forumowiczów 31.01.08, 20:25
                        Tez kiedys mowilem ze nie wyjade,ale zycie jest zycie.Na brak pracy
                        w Polsce nie nazekalem.I teraz kiedy to pisze uswiadomilem sobie ze
                        leci mi juz drugi rok jak tu jestem i na pewno nie ostatni, a moze
                        dopiero drugi.Jedyne co boli to tesknota za rodzina.Poza tym tu jest
                        zajebiscie.
                        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka