evek Re: Jazda na blog! 16.08.05, 15:47 strach sie bac! Ameryka to wolny (ponoc;o) kraj a tu taki ton rozkazujacy... ;O) btw - juz jade :O) Odpowiedz Link
marxx Re: Jazda na blog! 16.08.05, 18:02 Tak jest ! Ameryka to wolny kraj! Wiec moge straszyc kiedy zechce i kogo zechce!!! To gwarantuje mi 18 poprawka do Konstytucji "Straszenie jest niezbywalnym przywilejem kazdego polonusa..." m Odpowiedz Link
marxx Evek 16.08.05, 18:04 Czy Ty wiesz ze Ci sygnaturki nie dzialaja! Moglabys zrobic tak, zeby wszystko bylo podswietlone na czerwono czyli , zeby wszystko bylo aktywne, link do email link do bloga , do forum.. m Odpowiedz Link
marxx blog 16.08.05, 18:12 przypominam , ze juz kilka osob ma mozliwosc wpisywania notek i zdjec na naszego bloga (link w stopce forum) i niech te osoby zaczna zapodawac nowe wpisy!!! :) A co sie tyczy "nowych" lub starych bez dostepu , dontwory liczba osob bedzie sie zwiekszac!!!! Andrzej proszony jest o kontakt emailowy m Odpowiedz Link
marxx Evek 16.08.05, 19:06 odpowiedz na wszystkie Twoje problemy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694m Odpowiedz Link
marxx Re: Evek 16.08.05, 19:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694 tera mam nadzieje ze zadziala Odpowiedz Link
evek Re: Evek 16.08.05, 20:33 dzieki. kod HTML znam i probowalam, ale cos mi nie chce dzialac. nie wiem dlaczego - zaraz zobacze co tam napisali :O) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Evek 16.08.05, 22:11 Ludziki..wy nie w pracy jestescie czy macie taka super pracke ze mozecie sobie na forum zagladac? Odpowiedz Link
evek Re: Evek 16.08.05, 22:39 w pracy, a co ;O) i nie jest super. ale internet przynajmniej jest! pozdroofka! Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: Evek 17.08.05, 00:45 Ja moge sobie zagladac trzy dni w tygodniu miedzy 9 a 5 po poludniu, a w dwa pozostale po 5-tej, jak juz szef sobie pojdzie:) Odpowiedz Link
ewka5 Re: Jazda na blog! 17.08.05, 07:52 Marx, ja bym sobie te jazde na blog w wolnej chwili zrobila, tylko jak??? (sie zgubilam) Odpowiedz Link
marxx Re: Jazda na blog! 18.08.05, 01:23 musisz zalogowac sie na stronie blogowej (Twoj nick i haslo) nastepnie nie wchodzisz na strone Forum Chicago a obok masz link do logowania sie PISZ I EDYTUJ...........tak jest u mnie no i u was tez! a potem to juz proscizna! :) m Evek ...czy tak to tez widzisz????? Odpowiedz Link
evek Re: Jazda na blog! 18.08.05, 15:51 jasnosc widze ;O) dobrze wytlumaczyles :O) a to moja krotka instrukcja ;O) 1. wpisujesz do przegladarki: forumchicago.blox.pl 2. klikasz po prawej stronie (pod zegarami): "pisz bloga" 3. wpisujesz nicka i haslo 4. w lewym gornym rogu masz "Twoje blogi" 5. wybierasz Chicago i klikasz w "pisz i edytuj" 6. no i potem juz zostaje tylko kliknac w "nowy wpis" i do dziela :O) powodzenia! Odpowiedz Link
evek Re: Jazda na blog! 18.08.05, 16:41 hi hi! wkleilam cos ;O))))))) moze mnie MARXX nie wykasuje za to??! ;O)))))))) Odpowiedz Link
evek Re: Jazda na blog! 19.08.05, 00:25 alez.... ;O) ja tylko uswiadomilam niektorym KTO TU RZADZI! ;O))))) ps. milo bylo pogadac ;O) Odpowiedz Link
marxx Re: Jazda na blog! 19.08.05, 08:01 Kto rzadzi?!?!?! Bog Ojciec................... Odpowiedz Link
evek Re: Jazda na blog! 19.08.05, 16:28 Bog Ojciec........ Marxx i moja mama (czasami ;O))))) pozdroofka! Odpowiedz Link
pionek Re: Jazda na blog! 10.09.16, 08:24 <strong>blog biżuteria</strong>? TAK! :) Witam od jakiegoś czasu prowadzę blog o biżuterii <strong>KINGY</strong>. Piszę tu artykuły i poradniki o bizuterii. Robię dużo sesji gdzie możecie zobaczyć stylizacje i dobrane do nich dodatki. Bardzo dużo poradników np jak mierzyć rozmiar pierścionków zaręczynowych albo jak obsługiwac chronometr:) Gdybyście mieli ochotę pocztyać o modnej biżuterii i o nadchodzących trendach to serdecznie zapraszam:) Zostawcie oczywiście komentarz ze swoją opinią pod postami:) DO zobaczenia na blogu :) Odpowiedz Link