ewka5 12.09.05, 06:36 aaaale zdjecie! Dziekuje! I nasz czlowiek! Gdanski! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irenkap Re: Marx 12.09.05, 08:41 oj, az mnie skreca zapytac JAKIE ZDJECIE? Co to za tajemnice w towarzystwie, oj nie ladnie.. Odpowiedz Link
ewka5 Re: Marx 12.09.05, 18:06 irenkap napisała: > oj, az mnie skreca zapytac JAKIE ZDJECIE? * laaaaaadne zdjecie. Odpowiedz Link
w5w7 Marxx 17.09.05, 20:39 Marxx..znalazłam w necie cos dla Ciebie..i jeszcze paru osób z pewnoscia:)Dla Ciebie oczywiscie Trójmiasto. Tylko powiedz słonko...tam takie piekne zwierzątka na przyulicznych trawnikach to codzienność, czy mial gosciu farta? koczisss.neostrada.pl/index2.html Pozdrawiam. w Odpowiedz Link
w5w7 Re: Marx 12.09.05, 14:58 irenkap mam nadzieje, że tak publicznie sie z marxxem umawiasz tylko i wyłacznie w sprawie zdjęć ze wschodu slońca? Wciąz na nie czekamy z niecierpliwością.Wiem, wiem..nie wyrabiasz na zakręcie, ale moze wkońcu sie uda nam ten piekny wschód slonca pokazać? No dobra..mozecie iśc na piwko i wypic zdrowie tych co wschodu z Wami nie widzieli, nie z własnej winy. Odpowiedz Link
irenkap Re: Marx 08.10.05, 14:13 Czy mozliwe jest spotkanie w niedzielne popołudnie?? Z moim ukrywanym czarnym synkiem :))) Odpowiedz Link