Dodaj do ulubionych

Bilety lotnicze

28.09.05, 18:57
Czy znacie firmy majace ciekawe oferty jezeli chodzi o ceny biletow
lotniczych? Wybieram sie wkrotce do PL. Przeszukalam juz wiekszosc glownych
stron internetowych oferujacych bilety ale niestety ceny nie sa jakos
niesamowicie niskie, czego mozna byloby sie spodziewac po porze roku. To
chyba ta benzyna...
Moze jakies biura podrozy? Wiem, ze czasem mozna trafic na niezle ceny.
Obserwuj wątek
    • evek Re: Bilety lotnicze 28.09.05, 22:56
      zadzwon do Archer Tours
      773-282-1116
      oni sa niedaleko Belmont przy Central, obok "Zjesc Krakow" ;O)
      • ziutek68 Cena biletu nie zalezy od wybranego Biura Podrozy 29.09.05, 04:14
        Kupowalem ostatnio i tez sie zdziwilem, ze 774 $ musze zaplacic za "powrotny"
        do Warszawy. Sobota i nastepna sobota wchodza w te cene, wiec w tygodniu byloby
        +/- 60 $ taniej. Powiedziano mi, ze po 1 listopada jest taniej. Tani jest chyba
        LUTY i pewnie wlasnie LISTOPAD. Po 13 grudnia znow ceny ida w gore. Pewnie po
        swietach znow jest taniej. Kazde biuro ma takie informacje. I zadne znajomosci
        nie pomoga. Zadna pani Krysia czy Stasia nie sprzeda taniej.

Piatek, sobota i niedziela w datach przelotu to wlasnie 30 $ extra.
        • ziutek68 SAS-em z przesiadka... 29.09.05, 04:17
          LOT-em byloby ponad 900 $ w tym samym czasie.
          • ladybug Re: SAS-em z przesiadka... 29.09.05, 04:27
            Lece do Berlina z przesiadka gdziekolwiek:)
        • ladybug Re: Cena biletu nie zalezy od wybranego Biura Pod 29.09.05, 04:27
          A jednak ceny biletow sie roznia...Doskonale wiem,ze nie ma na to wplywu biuro
          ale mysle, ze po prostu niektore biura maja duzo szerszy dostep do korzystnych
          ofert niz inne.
          • smiechy.w.ciemnosci Re: Cena biletu nie zalezy od wybranego Biura Pod 29.09.05, 21:30
            Ceny biletow...LOT jak zwykle chyba najdrozszy,a serwos taki sobie. Faktycznie
            luty i listopad to najtansze miesiace, a na cene biletu, biura tez maja wplyw.
            Podstawowa cena pochodzi od linii lotniczych, do tego dochodzi prowizja biura.
            Zazwyczaj biura podrozy( np. Polamer, DOMA) maja swoje, idywidualnie
            wynegocjonowane ceny na bilety roznych przewoznikow, tzw. nety i wtedy na ten
            sam lot cena w zaleznosci od biura podrozy, w ktorym kupujemy moze byc
            inna.Jesli biuro korzysta z pomocy innego biura, powiedzmy "hurtownika"
            biletow, to prowizja bedzie podwojna.
            Lady, mam numer do kolezanki, ktora pracuje u "hurtownika" Maja biura w paru
            miastach USA i calkiem niezle ceny. Chicagowskie biura nazywa sie Adam's Travel
            i miesci sie przy Lasalle( nie pamietam numeru) Mozesz placic na miejscu lub
            oczywiscie karta przez telefon.
            Zadzwon i zapytaj, a nuz znjada cos ciekawego. 312-423-4605
            • ladybug Re: Cena biletu nie zalezy od wybranego Biura Pod 30.09.05, 03:58
              Wlasnie dogadalam sie z szefem co do daty.Wielkie dzieki smiechy.Jutro zaczynam
              atakowac ze zdwojona moca.
              • smiechy.w.ciemnosci Re: Cena biletu nie zalezy od wybranego Biura Pod 30.09.05, 21:59
                Nie ma za co:) Mam nadzieje, ze Ewelina znajdzie Ci cos odpowiedniego.
    • ladybug Re: Bilety lotnicze 06.10.05, 23:51
      Kupilam bilety:)
      Dzwonilam do Adam Travel niestety te kture oferowali byly znacznie drozsze od
      tych, ktore sama znalazlam. Szukalam, szukalam i zdecydowalam sie na ORBITZ
      choc wczesniej wydawalo mi sie, ze nie maja jakichs wyrozniajacych sie ofert. A
      jednak...Tak wiec 11/3 o 10:00 spadywuje:)
    • ladybug Re: Bilety lotnicze 06.10.05, 23:52
      No i przepraszam za BYKA w pierwszej linijce:)
      • marxx Re: Bilety lotnicze 06.10.05, 23:55
        Spoko...byka masz wybaczonego

to jakies wakacje?
        • ladybug Re: Bilety lotnicze 07.10.05, 13:42
          Wyczekiwany od dawna urlop... wprawdzie nie za dlugi ale zawsze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka