macko74 14.05.06, 08:14 Daje znak "ZYCIA" ....;-) Zyje tak i wiecie...... Jakos mi sie ostatnio hihac nie udaje........... Well........ Pozdrowka anyway. Macko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evek Re: Pozdrowka dla @ll............. 14.05.06, 08:37 pozdroofka, pozdroofka, pozdroofka!!! dla CIEBIE!!! od mnie i Tego Co Skacze (czyli krolika Luisa :O) Odpowiedz Link
dria_da Re: Pozdrowka dla @ll............. 14.05.06, 09:53 pozrowionka sloneczne rowniez.. :) Odpowiedz Link
evek Re: Pozdrowka dla @ll............. 14.05.06, 17:04 przy okazji Macko nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale wymysliles genialny watek! bo jesli my tu kazdy kazdego pozdrowimy to iloscia watkow pobijemy forum ulubienca naszego Cuskiego ;O))))) wiec... pozdrawiam cieplo!!!! :O))) Odpowiedz Link
irenkap Re: Pozdrowka dla @ll............. 14.05.06, 18:18 hi hi - pozdrawiam:)) a Ty Ewek mogłabyś się odezwać, to może uskutecznimy jakis spacerek z kawą i pączkiem:)) M. zabrała mi komórkę razem z numerami telefonów, więc jestem uziemiona tj. osamotniona:) Odpowiedz Link
evek Re: Pozdrowka dla @ll............. 14.05.06, 20:44 chetnie ale ja dzis do pracy :O( poz tym sie wczoraj przeziebilam :O( same minusy. ale i tak pozdrawiam cieplo! Odpowiedz Link
macko74 Re: Pozdrowka dla @ll............. 16.05.06, 03:02 Dziekuje za odzew i pozdrowka + nawet sobie hinac racze ;-) Pozdrowka. Macko. Odpowiedz Link