osemka11 10.06.06, 03:07 Hej, Kasia! Gratuluje dzidzi w pazdzierniku!!!! A czy my sie aboy nie spotkamy jutro na imprezie w Arlington Heights??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna0407 Re: Do Katarzyna0407 10.06.06, 17:14 Dziekuje bardzo za gratulacje. Szczerze mowiac prowadze ostatnio malo imprezowy tryb zycia i nie mam zielonego pojecia jaka impreza jest dzisiaj w AH. Ciaza i nadmiar pracy powoduja, ze padam na nos. Moj M szuka lepszej pracy. Mam nadzieje, ze sie uda i wtedy troszke wyhamuje i odpoczne. Mialam ochote pojawic sie na srodowym spotkaniu (chociaz jestem tutaj zupelnie nowa) ale pracuje do 6.30 pm. W weekendy tez pracuje ale zawsze moge urwac pare godzin zeby sie spotkac. Co to za impreza? Odpowiedz Link
osemka11 Re: Do Katarzyna0407 10.06.06, 18:34 Czyzbym sie pomylila? Moze to po prostu zbieg okolicznosci i imion, w koncu pewnie sporo dziewczyn o imieniu Kasia mieszka w AH. A spotkac sie oczywiscie mozemy w forumowym gronie : )POzdrowienia dla Ciebie i Malenstwa. Odpowiedz Link
katarzyna0407 Re: Do Katarzyna0407 10.06.06, 19:24 No to chyba sie pomylilas. Hmmm, mozesz pozdrowic "wlasciwa" Kasie. Odpowiedz Link
osemka11 Re: Do Katarzyna0407 11.06.06, 21:37 Przepraszam, ze sie wczesniej zagalopowalam! Niestety nie jestem az tak dobrym detektywem jak mi sie wydawalo. A z "wlasciwa" Kasia rozmawialam wczoraj i ona wlasnie termin na 23 pazdziernika, i to mnie zmylilo. Zycze zdrowka : ) Odpowiedz Link