rhodeisland 04.07.06, 18:08 Kolorowych fajerwerkow, pysznego grilla, chlodnego piwka (Lakefront Brewery wyprodukowalo ostatnio piwo bezglutenowe) i w ogole wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Szczesliwego Czwartego Lipca wszystkim zycze! 04.07.06, 18:30 Ja tez dolaczam sie do najlepszych zyczen niepodleglosciowych!!!! Dzisiaj robie grillowe pot pie, dostalam przepis od przypadkowego faceta w supermarkecie, przy lodowkach mi dal, nawet zapisywac mu sie chcialo :-) u nas bedzie parada w miasteczku, zreszta jak co roku na 4th, moze sie wieczorem wybierzemy. Mozna zobaczyc sobie z bliska wszystkich politykow co beda startowac w najblizszych wyborach. U nas niestety fajerwerki sa nielegalne, chyba ze wystrzeliwane przez specjalnych "fajerwerkowiczow" z pozwoleniem od miasta. Piekne fajerwerki sa wieczorem w Bostonie, ale i tlumy sa takie, ze tylko raz mozna sie skusic ;-) Odpowiedz Link
artremi Re: Szczesliwego Czwartego Lipca wszystkim zycze! 05.07.06, 03:36 Musialas mu sie bardzo spodobac. A nie zaprosil sie na przyjecie? >>Dzisiaj robie grillowe pot pie, dostalam przepis od przypadkowego faceta w supermarkecie, przy lodowkach mi dal, nawet zapisywac mu sie chcialo :-) Odpowiedz Link
doris-ek Re: Szczesliwego Czwartego Lipca wszystkim zycze! 04.07.06, 20:13 Dziekuje za info o piwie bezglutenowym. Znalazlam strone inernetowa i wlasnie zostawilam wiadomosc z pytaniem gdzie moge kupic w Houston. Czy mialas okazje sprobowac to New Grist? Jak sie ma do normalnego piwa? Dziekuje jeszcze raz, Kinga Odpowiedz Link
aneta05 Re: Szczesliwego Czwartego Lipca wszystkim zycze! 04.07.06, 20:33 my teraz zasiadamy do meczu, potem grilowanie a wieczorem wybiermy sie na piknik/ognie sztuczne w naszym miasteczku. To nasz pierwszy July 4th tu i zobaczymy czy sie miasto popisze i nasze podatki przelozy na cos wyjatkowego i wystrzalowego... Milego dnia wszystkim zycze Odpowiedz Link
rhodeisland do doris_ek 05.07.06, 03:57 Nie nie probowalam, tylko slyszalam, ze jest to pierwsze piwo bezglutenowe. Odpowiedz Link