Dodaj do ulubionych

American Idol? Hmm

26.02.07, 00:58
www.neversfw.com/thumbnails.php?album=3&page=1
-Jestem- w szoku! Antonella juz dawno robi kariere ,tyle ze nie jako
piosenkarka. Juz wiem dlaczego nie odpadla w ostatnim programie. Ciekawe czy
producenci o tym wiedza.

"Say only what is good and helpful...
and what will give...a blessing (Ephesians 4:29)
Obserwuj wątek
    • kisiulak Re: American Idol? Hmm 26.02.07, 16:07
      No to chyba zkonczy kariere na AI! Pamietasz co sie stalo z Frenchie?
      • kisiulak Re: American Idol? Hmm 26.02.07, 16:15
        Link o Frenchie...

www.thesmokinggun.com/archive/frenchie1.html
    • tamsin Re: American Idol? Hmm 28.02.07, 03:10
      ogladam tych chlopakow jak na razie to cos cienko spiewaja ;-)
    • kisiulak Re: American Idol? Hmm 02.03.07, 01:34
      Moim zdaniem dzis odpadnie Haley i Alaina a z chlopakow Nicholas i Sundance.
      Antonella zostanie bo na nia pewnie glosowali bo jest ladna laska. Albo (mam
      nadzieje) ja wywala z show za te zdjecia :)
      • kisiulak IA - Ja 2:2 02.03.07, 04:05
        Po jednym zgadlam. :)
    • tamsin Re: American Idol? Hmm 14.03.07, 01:25
      musze powiedziec, ze Diana Ross naprawde dobrze sie trzyma...Paula juz placze
      na samym poczatku programu...hmmm...
    • rhodeisland Re: American Idol? Hmm 14.03.07, 02:27
      Zastanawia mnie, dlaczego zwyciezca kazdej edycji Idola jest tak malo wyjatkowy
      jesli chodzi o glos, wyglad, osobowosc. Z tych tysiecy kandydatow wybieraja
      kogos bardzo przecietnego.
      • marekatlanta71 Re: American Idol? Hmm 14.03.07, 02:31
        Amerykanie wybieraja.
        • rhodeisland Re: American Idol? Hmm 14.03.07, 04:40
          Co masz na mysli? Ze taki maja gust?
          Czy tylko mnie sie wydaje, ze najlepsi kandydaci odpadaja na poczatku?
          Popatrzmy np. na Kelly Clarkson. Owszem, glos ma swietny (chociaz nie tak
          fenomenalny jak Aguillera, ale takiego,to nikt nie ma; ona wyciaga dzwieki,
          jakich nikt nie potrafi). No, ale Kelly wyglada jak klucha. Brakuje mi
          atrakcyjnych ludzi ze wspanialym glosem. Nie wierze, ze taka kombinacja nie
          istnieje.
          • edytkus Re: American Idol? Hmm 14.03.07, 14:15
            rhodeisland napisała:
            >Brakuje mi
            > atrakcyjnych ludzi ze wspanialym glosem. Nie wierze, ze taka kombinacja nie
            > istnieje.

w nastepny wtorek zamiast idola objerzyj wybor nowej pussycat doll, tam znajdziesz swoja
            "kombinacje"

mnie Clarkson sie podoba, co ze soba wyprawia Aguilera przyprawia o dreszcze, z wczorajszych
            wykonawcow najbardziej podobal mi sie glos i wyglad tej Murzynki w bialej sukni

a z wyborem jest tak ze glosuja znajomi (ktorakolwiek z Was chociaz raz zaglosowala?), paru
            obstukanych z komputerem moze nadzwonic glosow ze hej (swoja droga czy wiecie ze majac telefon
            podlaczony do komputera mozna doczekac sie wysokiego rachunku? - oczywiscie w przypadku Mac'ow
            ewentualnosc jest znikoma ;))
            • kisiulak Re: American Idol? Hmm 14.03.07, 14:31
              1. Melinda i LaKisha sa naprawde super.
              2. Co do wygladu ludzi, to mi wisi jak kto wyglada. Talent to talent.
              3. Ja kiedys glosowalam, przez kilka lat. Ostatnio jakos mi sie nie chce.
              4. Jest strona www.votefortheworst.com i dzieki niej duzo beztalencia przechodzi
              do dalszych rund. No i Howard Stern ta strone oglasza a on ma miliony sluczaczy.
              Smiech na sali.

Tak czy inaczej bardzo lubie ogladac.
    • tamsin Re: American Idol? Hmm 21.03.07, 02:23
      ale Sanjaya dal dzisiaj koncert! ma moj glos, do tej pory nei chcialo mi sie
      dzwonic ale tym razem zaglosuje, bo moze jeszcze wiecej ma takich wystepow w
      zapasie :-))
    • kisiulak Re: American Idol? Hmm 21.03.07, 03:44
      Dzis najlepsi moim zdaniem to Jordin i Blake, chociaz zaczyna mnie juz wkurzac
      z tym swoim beatboxing.

Powinien odpasc Phil za to ze jest taki nudziarz. A nie wiem dlaczego caly czas
      tak popychaja tego Chris Richardson - nie moge go sluchac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka