aniutek 02.03.07, 23:15 www.polo.com/product/index.jsp?productId=2505535&cp=1760782.1760898&SMR=1&parentPage=family wiem, wiem, strasznie droga ale jaka piekna..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happy_woman Re: sukienka 03.03.07, 00:49 Faktycznie piekna,taka wytworna NIestety nie dla mnie,trzeba miec lots of boobies:) Ostatnio widzialam b.ladne sukienki w "Guess" ale tez musialabym sie zaopatrzyc w biustonosz typu push up:) Odpowiedz Link
rhodeisland Re: sukienka 03.03.07, 17:18 Jesli bys ta sukienke nosila wiele razy, to przestaje byc taka droga (cost per wear), ale nie wydaje mi sie uniwersalna, bo jest biala. Nie widze uzasadnienia dla tak wysokiej ceny. Biala plociennna sukienka.. Wyobraz sobie jak sie gniecie i brudzi (dodaj do jej ceny koszt czyszczenia chemicznego) Jesli podoba Ci sie kolor i material, to na pewno znajdziesz tansza. Ralph Lauren robi piekne rzeczy, w kazdej ze swoich serii ubraniowej, nawet najtanszej. Biustu to raczej nie mozna miec duzego do tej sukienki ze wzgledu na waskie ramiaczka i wysoki stan podkreslajacy biust. To jest sukienka na miseczke B. Odpowiedz Link
rhodeisland Re: sukienka 03.03.07, 17:48 Niedawno postanowilam, ze kupie pare sukienek. Nie mam zadnej, chodze glownie w spodniach. Ostatnio w czasopismie "Real Simple" czytalam o uniwersalnosci sukienek i pomyslalam: "czemu nie"? Nie trzeba sie jak w przypadku spodnicy zastanawiac "co zalozyc na gore". Mam na mysli sukienki na codzien, nie na specjalne okazje. Jest tyle fasonow! Odpowiedz Link
kasiab75 Re: sukienka 05.03.07, 21:36 qrcze, fajna, ale jeszcze nie taka jakiej szukam. nie masz wiecej takich pomyslow bo ja caly czas sukienki szukam? Odpowiedz Link
aniutek Re: sukienka 06.03.07, 05:15 :=) a czy przejzalas ich wszytskie strony? w watku wyzej proponowalam Ci poszukanie po projektantach. jutro w przerwie ( ucze sie do egzaminow) poszukam czegos :) Odpowiedz Link
katlia Re: sukienka 06.03.07, 21:46 Poszukaj w tych sklepach - oba maja dobra opinie www.macys.com www.nordstrom.com Odpowiedz Link
magdamajewski Re: sukienka 06.03.07, 21:55 kiedys jak sie na koscielny zdecydujemy to wlasnie taka bede chciala (tylko nie biala). Oczywiscie o kroj mi chodzi. bardzo ladna Odpowiedz Link
leosi Re: sukienka i drobne na sukienke 11.03.07, 03:28 wybieram sie na narty i szukamy kurtki w tych sklepach i innych cena za kurtke $250 po rozmowie z madrzyckimi dziecmi - te sama kurtke kupilem za $70 roznica polegala za ja kupilem model tej samej firmy z zeszlego roku tyle ze sklep nie byl Macys zauwazylem ze lodowke czy pralke tez mozna kupic markowa w nie markowym sklepie sukienki tez sie tak sprzedaje ??? wiec masz przyjemnosc - idziesz ze sklepu z piekna torba papierowa z napisem Macys - lub masz fan kupujac to samo za niska cene pogadam z moimi laskami to sie dowiem dokladniej Odpowiedz Link
rhodeisland Re: sukienka i drobne na sukienke 11.03.07, 03:49 Nie znasz sieci TJ Maxx i Marshalls gdzie mozesz kupic markowe rzeczy za polowe i mniej ceny? Zajrzyj tez na strone www.sierratradingpost.com gdzie sa dobrej jakosci przecenione rzeczy. Odpowiedz Link
rhodeisland Tanie, ladne (ale czy tez z bliska?) sukienki 10.03.07, 04:29 www.oldnavy.com Odpowiedz Link