Dodaj do ulubionych

Kupilam i polecam. Dopisujcie sie.

19.07.07, 06:39
Watek, dla tych, ktorzy chca polecic produkt, ktory uwazaja za wyjatkowy, z
kazdej kategorii.
1. Wspominany przeze mnie wczesniej slownik pol-ang i ang-pol (2 tomy) wydany
przez Oxford PWN. Rewelacja! Zawiera najnowsze slownictwo, formalne i nie.
Najlepsza cene ma amazon.
2. Bluzeczka na cienkich ramiaczkach z wbudowanym pelnym biustonoszem. Nie
jakis shelf bra, ale underwire bra z miseczkami. Do tego bluzeczka jest z
rewelacyjnego materialu coolmax powodujacego, ze pot paruje, a nie wchlania
sie w material. Rewelacja na upaly, gdy kazda dodatkowa wartswa przeszkadza.
Rozmiary sa takie jak rozmiary biustonoszy. Gdy zamowi sie 2 lub wiecej cena
spada do $29. Polecam. Mozna nosic ja sama albo pod rozne koszule, lekkie
kurteczki.
www.travelsmith.com/jump.jsp?itemID=1138&itemType=PRODUCT&RS=1&keyword=cool+max
Gdy przyjda mi do rzeczy inne produkty dopisze. Czekam na Wasze odkrycia.

Obserwuj wątek
    • rhodeisland "przyjda mi do glowy inne rzeczy" mialo byc 19.07.07, 06:40
    • artremi Re: Kupilam i polecam. Dopisujcie sie. 19.07.07, 06:45
      Ja mam takich bluzeczek ze 30. Uzywam do pracy, do yogi, do spania. Sa super
      wygodne.
      • rhodeisland Takich dokladnie? Gdzie kupilas? 19.07.07, 06:56
        Nie moglam nigdzie indziej znalezc takich z cups i do tego z coolmaxa. Shelf
        bra mnie nie wystarcza (obdarzyla mnie natura biustem)
    • edytkus Re: Kupilam i polecam. Dopisujcie sie. 19.07.07, 06:48
      rhodeisland napisała:

> > Do tego bluzeczka jest z
      > rewelacyjnego materialu coolmax powodujacego, ze pot paruje, a nie wchlania
      > sie w material.

to Ty sie pocisz? no no, nie sadzilam ze piszac na klawiaturze mozna az tak sie zmachac :O Ale wiesz
      co, polecam dezodorant Etiaxil, rewelka, albo operacje usuniecia nerwu zwiazanego z nadmiernym
      poceniem, tylko jakies 15tys.
      • rhodeisland Cool max jest rewelacyjna tkanina. Kupuje 19.07.07, 06:59
        co tylko sie da, skarpety, bielizne. Gdy widze ludzi w gym'ie cwiczacych w
        przemoczonych potem bawelnianych ciuchach, to zastanawiam sie, czy lubia sie
        pocic, czy nie odkryli innych od bawelny materialow.
        Coolmax (i inne materialy o podobnych wlasciwosciach) sa rewelacyjne takze zima
        gdy ubieramy sie warstwowo i gdy mokre ciuchy sa wyjatkowo nieprzyjemne.
      • rhodeisland Twoje pseudo zabawne posty nie na temat, niczego 19.07.07, 07:01
        nie wnosza, e. Moze daja Tobie poczucie, ze wykazalas sie blyskotliwoscia?
        Jesli to Cie bawi i nie szkoda Ci czasu...
        • edytkus Re: Twoje pseudo zabawne posty nie na temat, nicz 19.07.07, 16:57
          rhodeisland napisała:

> nie wnosza, e. Moze daja Tobie poczucie, ze wykazalas sie blyskotliwoscia?
          > Jesli to Cie bawi i nie szkoda Ci czasu...

dziwna jestes, moj post w ogole nie mial byc zabawny :O
          • rhodeisland Nie po to nosze ciuchy z coolmaxa zeby sie 20.07.07, 04:53
            nie pocic, ale zeby pot parowal, a nie wsiakal w material, co robi bawelna.
            Dziekuje jednak za polecony przez Ciebie antyperspirant.
    • aniutek Re: Kupilam i polecam. Dopisujcie sie. 19.07.07, 16:51
      fajny watek RI :)

bluzeczki- uwielbiamtakie ale nie te z paskiem udajacym biustonosz- tych nie znosze i powycinalam z
      kilku nieroztropnie kupionych RL z tym czyms.
      te wygladaja fajnie, zamowie sobie .

uwielbiambiale koszule- klasyczne, zdziebko dopasowane, mozecie polecic jakies fajne?

jak cos mi sie przypomni z wpisze.
      • rhodeisland Re: Kupilam i polecam. Dopisujcie sie. 20.07.07, 05:00
        Mnie sie wlasnie dlatego te bluzeczki spodobaly, bo maja miseczki (no i ten
        coolmax...), a nie sam pasek. Ciesze sie, ze link Ci sie przyda. Firma ma
        swietne rzeczy m.in. dla podrozujacych. Narazie zamowilam 2 koszulki, jesli
        rozmiar bedzie pasowal, to zamowie 2 nastepne w innych kolorach. Chce sie
        upewnic, ze rozmiar bedzie pasowac (biustonoszowa rozmiarowka zamiast numerow
        albo S, L itd.)
        Klasyczne koszule z tych niedrogich mial zawsze eddiebauer, landsend i llbean.
        Inne mi nie przychodza do glowy. Lubisz dodatek lycry, bo ja nie? Wedlug mnie
        powoduje, ze ciuchy dziwnie sie ukladaja, wcale nie lepiej.
        www.eddiebauer.com
        www.landsend.com
        www.llbean.com
      • rhodeisland link do roznych koszul z landsend 20.07.07, 05:05
        Jesli masz ich sklep w swojej okolicy, to mozesz u nich zamowic z ich strony
        internetowej z darmowym shipping. W swoich sklepach maja maly wybor. Mozesz tez
        do tego sklepu ewentualnie oddac rzeczy

www.landsend.com/cd/index/fp/0,,55537,00.html
    • agakoza1 Re: Kupilam i polecam. Dopisujcie sie. 20.07.07, 00:27
      Slonko, Ty albo o telewizji albo o zakupach...

zajmij sie czyms pozytecznym i rozwijajacym:)
      • rhodeisland Uwazam moje posty za pozyteczne, slonko 20.07.07, 04:51
        • aniutek Re: Uwazam moje posty za pozyteczne, slonko 24.07.07, 18:29
          wlasnie dostalam przesylke z bluzkami, wygladaja ladnie, pasuja choc czuje sie opieta biustonoszem -
          pewnie kwestia przyzwyczajenia do tej formy.
          nadal szukam koszul, chyba zostawie to na zakupy w realu, bardzo jestem marudna material musi byc
          nie za gruby ale i nie za cienki, koniecznie bawelna, lubie z zakladkami i ze stojka...... jak znajde dam
          znac.
          • rhodeisland Tez dostalam (wczoraj), niestety nie pasuja 24.07.07, 22:43
            Moze powinnam przestac zachwalac rzeczy, ktore dopiero zamowilam, a jeszcze nie
            dostalam? Z drugiej strony, tak latwo sie oddaje rzeczy i moze komus innemu
            beda pasowac. Oddanie tych bluzek bedzie miec kosztowac ok. $7. Nalepiam
            zwrotny adres, wrzucam do skrzynki UPS (zmiesci sie, nie musze jechac do biura
            UPS), firma oddaje pieniadze na karte, minus te $7.
            Jakosc jest bardzo dobra, kolory piekne (zwlaszcza ten blekit), ale
            dopasowanie..
            Pasuja w biuscie, ale ponizej jest tyle zbednego materialu, ze wygladam jakbym
            byla w ciazy.
            Musze takie bluzki przymierzyc zanim kupie, ale jeszcze raz powiem: strata
            niewielka.
            Przynajmniej zakup tego slownika mi sie udal.
            Mam wrazenie, ze oddaje ok. 5O % rzeczy, ktore kupuje.
          • a_dassuj Re: Uwazam moje posty za pozyteczne, slonko 25.07.07, 04:13
            Uwielbiam koszule Ralpha Lauren.Moje ulubione
            • rhodeisland Ralph Lauren to jedyna firma, w ktorej ciuchy 26.07.07, 08:16
              moglabym sie wylacznie ubierac i nie wygladaloby to dziwne, bo sa klasyczne.
              Nawet najtansze linie sa swietnej jakosci. Mam ich swetr z tanszej linii 8 lat
              i po wielu praniach wyglada na samo.
              Marze jednak o ich drogich kaszmirowych swetrach z dekoldem w serek. Gdy widze
              ich strone www.polo.com chce kupic wszystko, chetnie wpadam do pieknie
              urzadzonego sklepu na Michigan Avenue w Chicago, bo wyglada nie jak sklep, ale
              stary, piekny dom, w ktorym mieszkaja piekne ubrania.
              Ah, gdy sobie pomysle, jaka bylam biedna dawno temu w Polsce, a teraz stac mnie
              na najdrozszy ciuch Laurena i nie kupie go ze znobizmu, ale podziwu dla
              jakosci, zachwytu na stylem.
              • mamaagnieszka Re: Ralph Lauren to jedyna firma, w ktorej ciuchy 26.07.07, 17:01
                rhodeisland napisała:

> Ah, gdy sobie pomysle, jaka bylam biedna dawno temu w Polsce, a teraz stac
                mnie
                >
                > na najdrozszy ciuch Laurena i nie kupie go ze znobizmu, ale podziwu dla
                > jakosci, zachwytu na stylem.

Chyle czola i gratuluje sukcesow;))))
                • rhodeisland Nie pisze o Chanel, ale Laurenie 29.07.07, 03:46
                  Ich ciuchy nie sa takie drogie, zwlaszcza jesli pomyslisz, ze nigdy nie
                  wychodza z mody, sa pieknie uszyte, maja klasyczny kroj. Uwielbiam ta firme za
                  jakosc i to, ze tak sie sklada, ze ich rzeczy idealnie na mnie leza. To ma
                  szczegolne znaczenie przy kupnie zakietow.
                  Nawet rzeczy z ich najtanszej linii nosze latami.
                  • rhodeisland Bardzo biedna bylam w Polsce, tym bardziej 29.07.07, 03:48
                    doceniam wszystko, co Stany pozwolily mi osiagnac.
          • rhodeisland Nie odstaja Ci te bluzki za bardzo na brzuchu? 26.07.07, 08:17
        • agakoza1 taaak..... 26.07.07, 14:49
          ja tam za pozyteczne uwazam co innego.
          Przepraszam, juz wiecej sie wtracac nie bede. Moze dzis podpowiesz nam co
          innego mozemy robic, oprocz zamawiania ciuchow i ogladania iluzjonisty
          cierpiacego na narcyzm?
          Moze wspolny maraton HSN? tak razem, forumowo?
          • rhodeisland Do agakoza1 29.07.07, 03:09
            Dla Ciebie post jest nieprzydatny, wiec po co na niego odpisujesz.
            Nikomu nie narzucam, co ma kupowac, ani ogladac w TV. Nie oceniam innych, a Ty
            to probujesz robic, zakladajac, ze moje zycie sklada sie wylacznie z zakupow i
            ogladania TV
            Nawet jesli tak jest, to dlaczego Tobie to przeszkadza.
            Moze zamiast krytykowac, pochwal sie tymi wszystkimi POZYTECZNYMI rzeczami,
            ktorymi sie zajmujesz, slonko?
            Ale to w innym poscie, moze.
            Jestem za tym zeby w postach nie odbiegac od tematu.
            • agakoza1 Re: Do agakoza1 30.07.07, 05:07
              a wiesz co, napisze tu, moze ten materialistyczny watek sie przez to szybciej
              skonczy
              zajmuje sie:
              swoja rodzina
              prowadzeniem firm
              inwestycjami
              wolontariat w szpitalu jako tlumacz
              wolontariat w domu mlodocionaych samotnych matek
              i jeszcze kilka innych POZYTECZNYCH rzeczy
              • aniutek Re: Do agakoza1 30.07.07, 05:21
                no i bardzo fajnie, ze taka jestes dobra :)
                tylko co ma piernik do wiatraka????
                • rhodeisland No wlasnie, aniutek, niech nie odpowiada na post 30.07.07, 07:12
                  Nie rozumiem w czym jej on przeszkadza?
                • magdziol18 koszule 31.07.07, 00:15
                  a probowalas w JCrew? Ja bardzo lubie ich ubrania...
              • rhodeisland Ale to mial byc materialistyczny post 30.07.07, 07:11
                W czym Ci on przeszkadza?
                Tyle razy pisano: nie odpowiadajmy na watki, ktore nas nie interesuja.
                Co zlego w tym, ze sie chce pochwalic udanymi zakupami, polecic je innym?
                Gdybym zaczela pisac o wnioslych rzeczach, to prawdopodobnie spotkalabym sie z
                ironicznymi uwagami. Tak zle i tak niedobrze.
                • agakoza1 Re: Ale to mial byc materialistyczny post 30.07.07, 15:40
                  i nadal nic nie rozumiesz
                  • rhodeisland Dlaczego piszesz tylko do mnie, co z aniutkiem 30.07.07, 22:34
                    ktora odpowiedziala Ci podobnie?
                    Wiesz co to jest kulturalna dyskusja i trzymanie sie tematu?
                    Bardzo ulatwia forumowe dyskusje.
    • rhodeisland Klapki Okabashi, tanie i wygodne 29.07.07, 03:50
      Polecane przez ortopedow www.okabashi.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka