w5w7 07.08.07, 01:45 No i jak wam sie podoba nowa szata forum? Wg mnie jest beznadziejna, ale moze cos poprawia, a my przywykniemy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: "nowe " forum 07.08.07, 02:58 Oczy mi same wypadywuja ze z orbit....Zdaje sie ze to jeszcze nie koniec. Odpowiedz Link
gdansk70 Re: "nowe " forum 07.08.07, 05:13 no kolor jeszcze zniose ale te smieci z prawej strony..... to nie mozna jakos tego usunac? gdzie jest admin jak go trza?? Odpowiedz Link
bolek2006 Re: "nowe " forum 07.08.07, 06:03 Masz racje. Jest beznadziejna. Do tej chwili myslalem, ze cos zle sie dzieje z moim komputerem. Odpowiedz Link
marxx Re: "nowe " forum 07.08.07, 14:39 Jesli to jest wersja ostateczna to jest beznadziejna :( Obowiazuje ruch ze z lewa na prawo a tu najwazniejsze rzeczy po prawej. No i ten trupi bialy z niebieskim. Fuj. Odpowiedz Link
aniabuzuk Re: "nowe " forum 07.08.07, 16:55 Strasznie marudzicie. Nie jest tak zle. Gorzej bylo, jak zmienili glowna strone Gazety, wtedy to nie mozna bylo nic znalezc. Za dwa dni zapomnimy, ze bylo inaczej. Tragedia to jest z Chicago Tribune. Zmienili uklad jakies dwa tygodnie temu, normalnie koszmar. Odpowiedz Link
marxx Re: "nowe " forum 07.08.07, 23:20 Qrde naprawde forumowa szata ciezka jest na oczy...Same wypadaja. Nawet nie wiem czy jestem zalogowany, musze dwa razy sprawdzac. Odpowiedz Link
marxx Re: "nowe " forum 08.08.07, 01:08 Forumowicze maja racje na psioczenie na niebieski kolor na bialym tle Odpowiedz Link