aputnam 07.07.03, 17:29 Czy znacie adres taniego i dobrego ginekologa w NY ,a drogie pyttanie ktore z dostepnych tabletek antykoncepcyjnych sa najlepsze i jakie ceny sa na te tabletki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena73 Re: ginekolog 07.07.03, 19:56 Znam dobrego ale niestety nie taniego, jezeli nie masz ubezpieczenia to za wizyte bierze $150. Ale jest naprawde dobry, nazywa sie Doktor Iwanicki. Przyjmuje na Manhattanie gdzies kolo 72 Ulicy i Lexington Ave. Niestety nie przyjmuje mojego ubezpieczenia wiec przestalam do niego chodzic, a tego mojego do ktorego chodze teraz nawet nie bede Ci polecac, bo nie jestem zbyt zadowolona.. :-(( Wedlug mnie najtrudniej jest znalezienie tutaj dobrego ginekologa, dentysty i fryzyjera... :-(( Odpowiedz Link
jaga_nj Re: ginekolog 07.07.03, 20:35 dwoch pierwszych mam, najgorzej z tym fryzjerem:(((( Odpowiedz Link
eli_7 Re: ginekolog 08.07.03, 19:21 czesc dziewczyny:) polecam tez dr Iwanickiego, dobry fachowiec co prawda za pierwsza wizyte kasuje 150$ natomiast kazda nastepna przed uplynieciem 12 mcy kosztuje 100$. co do ubezpieczen przez niego honorowanych to trudno mi powiedziec, najlepiej zadzwonic i zapytac. Na Manhattanie przyjmuje we wtorki i czwartki, w pozostale dni na Brooklynie, nie moge znalezc w tym momencie jego wizytowki, ale czesto ogloszenia ukazuja sie w Nowym Dzienniku, wiec napewno znajdziesz. powodzenia eli Odpowiedz Link
sasiad11 Re: ginekolog 15.07.03, 14:11 Rozumiem, że chodzi Ci o fryzjera intymnego, tak? Odpowiedz Link
maruda78 Re: ginekolog 10.07.03, 01:40 Ginekolog - ja chodze do Jean-Marie Castadot (86th & Lex.)- ceny - nie mam pojecia, bo wszystko pokrywa ubezpieczenie. Natomiast jesli chodzi o fryzjerke to znalazlam calkiem fajna Polke na Greenpoincie - proporcja ceny do uslugi jest jak najbardziej zadowalajaca :-) - mysle ze z czystym sumieniem moge ja polecic - p. Agnieszka z 'Beauty Touch' (156 Driggs Ave. tel (718)389-0682). Nie ma to jak polska fryzjerka :-))) Odpowiedz Link