irenkap 15.12.07, 15:00 Czy ktoś z was może polecic jakieś dobre, bardzo dobre specyfiki na cerę trądzikową.. hi hi to nie dla mnie, mam takie zamowienie z Polski, a kompletnie nie znam tematu. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: kosmetyczny temat 16.12.07, 04:14 Raczej trzeba isc do lekarza . Tak na odleglosc polecac cokolwiek komus z problemem. Ryzykowne. Kiedys moj kolega ktory mial naprawde potworne problemy z tradzikiem na twarzy zrobil to co mu powiedziano ze moze pomoc. Wystawil twarz na dzialanie kwarcowki aby sobie facjate wysuszyc. Efekt byl taki , ze wygladal jak statysta do filmu "Noc zywych trupow" Koszmar Odpowiedz Link
rajka7 Re: kosmetyczny temat 16.12.07, 04:16 Uroda TANIA rewelacja na wypryski i liszaje!!!!! :-) Autor: cezary.malgorzata 28.07.07, 09:27 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Chciałabym polecić Wam coś co jest tanie (8 zł) i doskonałe w działaniu na chyba wszelkie wypryski i podskórną "kaszkę" na twarzy. Mi nie pomagały ani witaminy, nawet maści ze sterydami, które i kosztowały i prawie nic nie dawały. Kosmetyki typu Normaderm też nie były skuteczne. To tajemnicze COŚ to zwykły 3% puder propolisowy (ja kupiłam z Farmapii), jest to mieszanka koncentratu propolisu i talku (bez mąki ziemniaczanej i innych dodatków - trzeba by patrzeć na skład). Upudrowałam twarz dosłownie 4 razy (i na noc i na dzień, bez kremu). Policzki mam gładkie jak u niemowlaka, na czole minimalne resztki "tarki" :-) To naprawdę działa! Trzeba tylko pamiętać, że nie mogą tego używać osoby uczulone na produkty pszczele. Puder występuje w sklepach zielarskich, ewentualnie ze zdrową żywnością. Z ulotki wynika, że mozna go stosować przy wszelkich dolegliwościach skórnych: wypryski, liszaje, nawet grzybice. Naprawdę warto!!! Na twarzy nie ma śladu pudru - jest transparentny po nałożeniu. Może ta informacja pomoże jeszcze komuś poza mną :-) Odpowiedz Link
rajka7 Re: kosmetyczny temat 16.12.07, 04:18 powyzszy watek wkleilam z uroda-forum, moze akurat pomoze Odpowiedz Link
muss_ka Re: kosmetyczny temat 18.12.07, 23:27 mnie pomoglo solarium i tbl anty, dokladnie yasmin.. to bylo daaaawno temu, od tego czasu NIC!(noo, moze raz na jakis czas) :) Odpowiedz Link