tradycja1 29.08.03, 15:13 Jakie macie plany?Moze juz wyjechaliscie? Ja wlasnie jestem na etapie pakowania sie....jade do Door County WI :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Labor Day weekend 30.08.03, 03:17 ja tez jade nad jezioro , ale jeszcze nie wiem kiedy, bo nam jakos slonko ucieklo:( Odpowiedz Link
jerry008 Re: Labor Day weekend 30.08.03, 05:42 ....zostaje w domu,coreczka przeziebiona...wszystkie plany i zaproszenia na weekend wziely w leb...dobrze ze chociaz przywiozlem sobie pare butelek zubrowki ....sok jablkowy ...plus internet....chyba sie zrelaksuje.. Odpowiedz Link
bolek71 Re: Labor Day weekend 30.08.03, 12:27 Jerry nie tylko ty spedzisz weekend w domu ja rowniez z tym ze ja nie wiem w co rece wlozyc !!! A co do zubrowki to tez lubie !!!!!!!!!!!! Mysle ze juz nie dlugo ............... za jakies 400 postow ............!!!!!!!!!Kto wie !!!!!!!!!!!!!!!! Tak czy inaczej w domu czy nie zycze WSZYSYKIM MILEGO WEEKENDU!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Labor Day weekend 02.09.03, 15:08 No i mamy wrzesien...strasznie zmeczyl mnie ten weekendowy odpoczynek,ciezko zebrac sie do pracy..no ale coz..."Nic nie moze przeciez wiecznie trwac" Odpowiedz Link
marxx Re: Labor Day weekend 02.09.03, 15:20 Tradycja!!! Jeszcze nie jest tak zle , o tej godzinie wpis! widac nie musisz zaczynac od 6 :)) A swoja droga ta pogoda w nie i pon! co sie dzieje z tym krajem !!!! Do czego bush doprowadza , ze nawet w dlugi weekend pada deszcz:((( Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Labor Day weekend 02.09.03, 15:27 W Door County nie padalo wogole,deszczowa pogoda przywitala mnie w okolicach Six Flags Great America. Nie wiem czy sie wyspalam bo chyba jeszcze sie nie obudzilam do konca...musze jednak jechac do pracy na 9AM. Cos skapiliscie postow,poprawcie sie... Odpowiedz Link