anutka1 02.11.08, 00:19 www.makemoneytakingsurveys.org Ciekawa jestem czy ktos sie tym interesowal i czy to rzeczywiscie dziala? Dajcie znac prosze jesli macie jakies doswiadczenie w tego typu zajeciach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Make money taking surveys...?? 02.11.08, 00:21 mam doswiadczenie takie, z ile razy zadzwonia tyle razy prosze aby wykreslili mnie ze swojej listy. Moze kiedys dolaza i te kategorie do "do not call list" Odpowiedz Link
anutka1 Re: Make money taking surveys...?? 02.11.08, 00:24 chodzi mi o takie survey online, ktore oni przysylaja na maile, a wiec nie trzeba miec nic wspolnego z telefonem. Odpowiedz Link
edytkus Re: Make money taking surveys...?? 02.11.08, 03:21 Ja jestem zapisana do American Consumer Opinion, przysylaja surveys pare razy w miesiacu, na poczatku wypelnialam wszystkie ale szybko mi sie znudzilo. Czek dostalam od nich raz. Nie pamietam juz na ile byl, niewiele w kazdym razie. Na pewno nie mozna sie z czegos takiego utrzymac ;)) Odpowiedz Link
anutka1 Re: Make money taking surveys...?? 02.11.08, 17:30 tez nie sadze aby mozna sie bylo z tego utrzymac - tak jak oni to prezentuja na stronie (jak to niektorzy rzucaja prace zeby pracowac z domu, byc z bliskimi, bla bla bla). Ale moze to jest dobry sposob na zarobienie extra na drobne wydatki, zastanawiam sie czy zainwestowac te $17 ktore chca na wstepie... Odpowiedz Link
edytkus Re: Make money taking surveys...?? 02.11.08, 20:15 ja za swoj membership nic nie musialam placic, w ogole placenie wydaje mi sie podejrzane Odpowiedz Link
anutka1 Re: Make money taking surveys...?? 04.11.08, 04:55 hej edytkus, dzieki za podpowiedz, zapisalam sie do American Customer Opinion...przynajmniej nic nie trzeba placic za membership, wszystkie te inne strony wymagaja nieraz nawet sporej sumy na wstepie, no i oczywiscie malutkim druczkiem prawdziwe wyjasnienie ze to co oni oglaszaja na stronie wcale nie musi sie okazac prawdziwe...hehe. Pozdrawiam Odpowiedz Link