Dodaj do ulubionych

Czy cmok wawelski jest przystojny?

06.11.03, 01:45
Mamy tylko w sumie jednego aktywnego meskiego czlonka forum, wiec tak sobie
mysle, czy moze by go tak poprosic aby przyslal swoje zdjecie.
Jakos nie moge go sobie wyobrazic chociaz probuje, a wiec nazywa sie zapewne
Tadeusz, blondyn, niski, lysiejacy, srogi wzrok, ladne brazowe oczy.
No i charakter, nie zadzierac prosze..
Cmoku - wyslij swoje zdjecie, bo chce wiedziec jak blisko trafilam.
A ja ciagle jeszcze w pracy, musze czekac az przyjdzie moj szef i zamknie te
cale krolestwo, w sumie tez do nikogo sie nie spiesze, no moze do kota.
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: Czy cmok wawelski jest przystojny? 06.11.03, 03:11
      ewka660 napisała:

> Mamy tylko w sumie jednego aktywnego meskiego czlonka forum, wiec tak sobie
      > mysle, czy moze by go tak poprosic aby przyslal swoje zdjecie.
      > Jakos nie moge go sobie wyobrazic chociaz probuje, a wiec nazywa sie zapewne
      > Tadeusz, blondyn, niski, lysiejacy, srogi wzrok, ladne brazowe oczy.
      > No i charakter, nie zadzierac prosze..
      > Cmoku - wyslij swoje zdjecie, bo chce wiedziec jak blisko trafilam.

Mysle ze nosi okulary i pochodzi z Krakowa, a skoro o dawnej stolicy mowa to
      moze ma styl i calkiem niezle sie prezentuje ;) Co do manier to lubi cmokac
      (moze to taki tik ?)

> A ja ciagle jeszcze w pracy, musze czekac az przyjdzie moj szef i zamknie te
      > cale krolestwo, w sumie tez do nikogo sie nie spiesze, no moze do kota.

Gdzie ty pracujesz?, o tej porze to chyba tylko strozowac mozna ;))
      • cmok_wawelski Przystojny? Tak, jest. Wewnętrznie. 06.11.03, 05:49
        Nie z Krakowa ale z pobliża (z gór).
        Bez okularów i niełysiejący (na razie?).
        Zwykły przeciętny miły facet.

Zdjęcie? A po co?
        Niech wyobraźnia pracuje, po to się ją karmi.
        Wyobraźnia to jest to co nas napędza.

Niemniej dziękuję za zainteresowanie i czuję się mile połechtany - cokolwiek
        to moze znaczyć...

Faktycznie długo pracujesz.
        Ja niestety ostatnio też, od kiedy próbuję coś zwalczyć "na swoim".
        Mam jeszcze dzisiaj przed sobą conajmniej półtorej do dwóch godzin a jest
        prawie północ.
        Wykorzystuje niestety swój czas bardzo nieracjonalnie i nad tym też muszę
        zacząć pracować. Ale to już jutro.
        • ellenai Re: Przystojny? Tak, jest. Wewnętrznie. 06.11.03, 05:52
          heheh ewka fajnie napisalas:)))))) cmok "odkryj sie" a tak w ogole to gdzie sa
          te twoje gory z ktorych pochodzisz,cmok? Bo moze to sa TE same gory z ktorych
          ja pochodze?????????moze niedaleko siebie hopkalismy po tych gorkach????
          • cmok_wawelski Kiedy Zorro zdejmował maskę? 06.11.03, 06:05
            A dlaczego mam się odkrywać? Publikować zdjecia?
            Czy mogą byc nieskromne? Czy nikt nie poczuje się urażony(-a).

Jak każdy mam pewnie w sobie ociupinkę ekshibicjonizmu - ale trochę za mało
            się jeszcze znamy a ja tylko ze znajomymi...

Gorlice? Też tam ładnie, ale nie. Jom jezd kań łod Żywca.

Czy to miłe forum nie dorosło już czasem do blogu?

www.pcworld.pl/artykuly/21317.html
            • cmok_wawelski Re: Kiedy Zorro zdejmował maskę? 06.11.03, 06:11
              A i nie Tadeusz, choć Tadeusz to dobre imię.

Koniecznie chcesz to zdjęcie?

• ellenai Re: Kiedy Zorro zdejmował maskę? 06.11.03, 06:17
              hehe cmok, no tos prawie swoj, "jom lod Gorlic" heheheheh pozdrawiam "prawie
              krajana:)))))))
              • cmok_wawelski Po co sie śpieszyc do kota? Zostań jeszcze trochę. 06.11.03, 06:40
                "...jednego aktywnego meskiego czlonka forum..."

No nie powiem, ale jakoś tak wyjęte z kontekstu brzmi to jakby dwuznacznie
                |;-)|
                Hasło jakieś? Formuła magiczna?

Ale to już chyba całkiem inna bajka i dobranoc wszystkim co nie spią, żeby
                inni mogli.
                home.pon.net/joannairobert/newNewestPictures/Senna.jpg
                • bozena73 Re: Po co sie śpieszyc do kota? Zostań jeszcze tr 06.11.03, 14:46
                  Ale sie posmialam wlasnie z tego sformuowania - jednego meskiego czlonka
                  forum :-)))))
                  Swietnie to ujelas, Ewo.
                  Watek tez swietny, bo i ja sie zastanawiam jak nasz Cmoczek moze wygladac, a
                  wiec cmoku, wyobraznia wyobraznia ale jak tu dziewczynom mozesz odmowic skoro
                  ladnie Cie prosza o zdjecie.
                  A moze zrobimy tak jak dziewczyny z forum po 30tce - zalozymy swoj album na
                  snapfish.com ?
                  Cmok idzie jako pierwszy i jako ze technicznie najlepiej obeznany... :-))
                  • staua Re: Po co sie śpieszyc do kota? Zostań jeszcze tr 06.11.03, 16:21
                    Bardzo dobry pomysl z albumem, a moze zalozymy album w tej samej "bibliotece"
                    albumow w snapfish, co trzydziestki?
    • lolyta Re: Czy cmok wawelski jest przystojny? 06.11.03, 16:15
      Jak dla mnie Cmok jest caly niebieski. No taka mam wizje odkad przeczytalam jego
      wpis na watku ob/gyn - Papa Smear to brzmi prawie jak Papa Smurf.
      • cmok_wawelski Niebieski 06.11.03, 18:13
        www.woolsfromhome.co.uk/H%20Blue%20Dragon%202.jpg
        • sonia222 Re: Niebieski 06.11.03, 19:42
          ojej...
          a ja sobie wyobrażałam smoka jako 27 - 30 letniego ciemnowłosego, wysokiego
          mężczyznę, a i samotnego ( to znaczy wolnego), a tu niespodzianka, smoczek ma
          dzidzusia (bo jakoś tak zakładam, ze to na zdjęciu to jego).
          Widzicie, jak ta wyobraźnia płata figle;)
    • mala_nyc CZY TO ON?! 06.11.03, 20:24
      cmoku? blisko jestem?
      home.pon.net/joannairobert/chrzest/Przed%20kosciolem1.jpg
      • bozena73 Re: CZY TO ON?! 06.11.03, 20:29
        TO nasz cmoczek?
        Cmoku, to znaczy ze ty juz jestes calkowicie zajety? :-))))
        • mala_nyc Re: CZY TO ON?! 06.11.03, 21:20
          hmm, napisal, nie nosi okularow... zastaje ten mlodzieniec z tylu?
          moge sie mylic ale sam podal link ze zdjeciami...
          • cmok_wawelski Re: CZY TO ON?! Eeee. 06.11.03, 21:48
            Nie on (ja).

Laski fajne, polskie. Ale w związku z tym za mało uśmiechnięte. Powiem
            szczerze: kompletnie zachmurzone. Polki są zbyt spięte. Ale Polki są
            najlepsze. W łóżku Niemki, ale w życiu, do życia i do łóżka jednak Polki. Choć
            Niemki mają na ogół lepszą bieliznę i ciuchy.

Mój "dzidziuś" ma 13 lat i jestem nią tak zafascynowany że się w PALE NIE
            MIEŚCI!
            N.p. ostatnia zabawa: znajdowanie polskich słów/nazw, którymi dawałoby się
            nazwać wodzów Indian. Najlepsze słowo znalazła ona: Small Mmm-gła - syn Big
            Deszcz. Niech to amerykańska Blada Twarz wypowie!

Nagroda: wycieczka do Muzeum Historii Naturalnej.
            • cmok_wawelski A ja mam kochane, takie malutkie pytanie... 06.11.03, 23:02
              Czy facet RZECZYWIŚCIE powinien być koniecznie przystojny, żeby innym laskom
              ręce i nogi opadły z zazdrości? (Z tym opadaniem to u facetów jest akurat ;-)
              chyba na odwrót).
              Czy więc powinien mieć "dużego membera" i inne takie muskularne części jak
              fabio z kalendarza, którymi miałby "ochraniać i wspierać" itp gadżety Jamesa
              Bonda?
              Czy może to tylko chodzi o wyobraźnię i łechatnie ... no tego tam czy innego.

Ja rozumiem, że lepiej jest być pięknym, zdrowym ORAZ PRZY OKAZJI BOGATYM niż
              kompletnie na odwrót, ale to pytanie o przytojność nie daje mi spokoju bo
              NIGDY nie wpadło mi do głowy zastanawiać się czy jestem czy nie jestem
              przystojny. Jak patrzę w lustro to tylko po to czy równo się ogoliłem i czy
              nic (za bardzo) nie odstaje i to tyle.
              Po prostu do niczego nie było mi lustro nigdy potrzebne.
              Żeby zaciągnąć jakaś laską do łóżka wystarczyło ją DELIKATNIE zaciągnąć i
              wcale nie musiałem bardzo bajerować a wystarczyło tak troszkę bo każdy - laska
              czy koziołek lubi przecież jak mu/jej się robi dobrze itd.
              Wystarczyła więc gwarancja słowna lub najlepiej niewypowiadana, że będzie
              dobrze i... było. (I oczywiście nie zawsze takie trzask-prask to najlepsze na
              dzień dobry rozwiązanie, czasem warto sobie zapracować...)
              Najlepsza w łóżku (i poza tym!) została na stałe i tak jest nadal, choć nie
              ukrywam, ze trzeba się przykładać bo inaczej nic (niewiele) z tego.

P.S. ZAWSZE brały mnie najbardziej laski silniejsze (nie chodzi wcale o
              stawianie oporu) i mądrzejsze ode mnie i b. rzadko na odwrót.
              ZAWSZE na takim kryterium wychodziłem dobrze. Mądrość i wiedza PODNIECA!
              A "przystojność"??? Po prostu ni diabła nie wiem.
              Wszystkie macie pod bluzkami i majtakami z grubsza to samo +/- nieuzasadnione
              na ogół jakieś tajemnicze kompleksy i pierwszy, któremu sie udaje udać, że nie
              zauważa kompleksów a zauważa wyjatkowość majtek, nóg itd - wygrywa. Oczywiście
              warunke sine qua non zdjęcia majtek jest ich zdejmowanie. Czasem im szybciej
              tym lepeij a czasem na odwrót.
              A tymczasem nie to co w majtkach i spod bluzki przebijające jest jakkolwiek
              ważne. Ważne co potem. A co potem?
            • cmok_wawelski A ja mam kochane, takie malutkie pytanie... 06.11.03, 23:02
              Czy facet RZECZYWIŚCIE powinien być koniecznie przystojny, żeby innym laskom
              ręce i nogi opadły z zazdrości? (Z tym opadaniem to u facetów jest akurat ;-)
              chyba na odwrót).
              Czy więc powinien mieć "dużego membera" i inne takie muskularne części jak
              fabio z kalendarza, którymi miałby "ochraniać i wspierać" itp gadżety Jamesa
              Bonda?
              Czy może to tylko chodzi o wyobraźnię i łechatnie ... no tego tam czy innego.

Ja rozumiem, że lepiej jest być pięknym, zdrowym ORAZ PRZY OKAZJI BOGATYM niż
              kompletnie na odwrót, ale to pytanie o przytojność nie daje mi spokoju bo
              NIGDY nie wpadło mi do głowy zastanawiać się czy jestem czy nie jestem
              przystojny. Jak patrzę w lustro to tylko po to czy równo się ogoliłem i czy
              nic (za bardzo) nie odstaje i to tyle.
              Po prostu do niczego nie było mi lustro nigdy potrzebne.
              Żeby zaciągnąć jakaś laską do łóżka wystarczyło ją DELIKATNIE zaciągnąć i
              wcale nie musiałem bardzo bajerować a wystarczyło tak troszkę bo każdy - laska
              czy koziołek lubi przecież jak mu/jej się robi dobrze itd.
              Wystarczyła więc gwarancja słowna lub najlepiej niewypowiadana, że będzie
              dobrze i... było. (I oczywiście nie zawsze takie trzask-prask to najlepsze na
              dzień dobry rozwiązanie, czasem warto sobie zapracować...)
              Najlepsza w łóżku (i poza tym!) została na stałe i tak jest nadal, choć nie
              ukrywam, ze trzeba się przykładać bo inaczej nic (niewiele) z tego.

P.S. ZAWSZE brały mnie najbardziej laski silniejsze (nie chodzi wcale o
              stawianie oporu) i mądrzejsze ode mnie i b. rzadko na odwrót.
              ZAWSZE na takim kryterium wychodziłem dobrze. Mądrość i wiedza PODNIECA!
              A "przystojność"??? Po prostu ni diabła nie wiem.
              Wszystkie macie pod bluzkami i majtakami z grubsza to samo +/- nieuzasadnione
              na ogół jakieś tajemnicze kompleksy i pierwszy, któremu sie udaje udać, że nie
              zauważa kompleksów a zauważa wyjatkowość majtek, nóg itd - wygrywa. Oczywiście
              warunkiem sine qua non zdjęcia majtek jest ich zdejmowanie. Czasem im szybciej
              tym lepeij a czasem na odwrót.
              A tymczasem nie to co w majtkach i spod bluzki przebijające jest jakkolwiek
              ważne. Ważne co potem. A co potem?
              • staua Re: A ja mam kochane, takie malutkie pytanie... 06.11.03, 23:30
                Zaloz na to odrebny watek..
                A to, ze madrosc i inteligencja sa podniecajace...cos w tym jest. Ja RAZ
                mialam chlopaka glupszego od siebie i byl to raz ostatni. Moze raczej glupota
                jest anty-podniecajaca :-)
                • cmok_wawelski Założyć osobny wątek na swoje fantazje s.? 07.11.03, 03:37
                  Teoretycznie mógłbym. Mam taką techniczną możliwość ;-)
                  Obawiam się jednak posądzenia o zbytnią śmiałość w kręgu jakby nie było nieco
                  konserwatywnym.
                  A tak w cudzym wątku na swój temat jakoś się może z tym prześlizgnę
                  niezauważony ;-))
    • edytkus Re: Czy cmok wawelski jest przystojny? 07.11.03, 03:50
      No prosze jak juz sporo wiemy: nie Tadeusz, nie lysieje (moze juz wylysial, ale
      rownie dobrze moze golic glowe, nosic peruke, miec afro itp.), nie nosi
      okularow (zawsze mozna uzyc szkiel kontaktowych), lubi dzieci (wysyla im
      komputery na swieta - o a moze ma na imie Mikolaj?), nie niebieski, nie jest
      tez wysportowany ani umiesniony. I chyba ma bujna wyobraznie, gdyby jego jedyna
      istniala (jak wiadomo idealow nie ma) to raczej nie spedzalby tutaj tyle czasu.
      Oczywiscie jest jeszcze jeden wariant - miss perfect jest ale wcale nie jest
      perfect ;)
      MOzesz nam zdradzic jaki styl preferujesz?

Wlasnie przyszlo mi do glowy ze moze byc (sadzac po nicku) drag queen :))

Oj Wawelski ale musisz miec frajde z tego watku :)) Podaj pare rysow twarzy to
      zrobimy portret pamieciowy ;)
      • cmok_wawelski drag queen? A FUJ! 07.11.03, 03:56
        www.wrinklesofwashington.com/playagain/flame.jpg

Kochana jest i jest idealna.
        Spoko, spoko.
    • zenobia_a O tak, bardzo jest przystojny. 11.11.03, 01:51
    • runo5 Re: Czy cmok wawelski jest przystojny? 14.11.03, 15:44
      home.pon.net/joannairobert/chrzest/Przed%20kosciolem1.jpg
      Ta po prawej ma jakis debilneczolo szympansicy, ta po lewej jakas tak zakazana
      macha. Najlepszy to ten z tylu bo to wypisz wymaluj oraszka spod Kielc.

Pan mlody wyglada akby szedl na wesele do remizy.

Wy tez tak wygladacie, pupencje z Moniek?
    • runo5 zabobony sie szerza 14.11.03, 15:46
      home.pon.net/joannairobert/chrzest/Chrzest3.jpg
      • runo5 ale brzydkie dziecko 14.11.03, 15:47
        home.pon.net/joannairobert/newerPictures/Portret.jpg
        • runo5 nie trzeba lekarza 14.11.03, 15:48
          dziecko chore i
          niedozywione.home.pon.net/joannairobert/newestPictures/Ania%20sie%
          20bawi.jpg
          • runo5 bija mala czy co 14.11.03, 15:49
            home.pon.net/joannairobert/zdjecia04222001/Ania%20i%20Mama1.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się