Dodaj do ulubionych

Co kupić na Chrzest?

• malinowamaba Re: Co kupić na Chrzest? 20.05.14, 16:59
      Ja se swojej strony mogę polecić sklep www.e-chrzest.pl/. Według mnie warto kupić maluchowi coś standardowego, na przykład złoty łańcuszek będący pamiątką na całe życie. Ja wybrałbym coś takiego dla maluszka.
    • Gość: Adam Re: Co kupić na Chrzest? IP: 95.141.31.* 22.06.14, 09:26
      Tu masz dobry prezent - obrazek srebrny
      allegro.pl/anka-bizuteria-srebrny-obrazek-slub-chrzest-i4330234445.html
      Ostatnio są to modne prezenty na takie okazje
    • jandzak Re: Co kupić na Chrzest? 07.07.14, 13:46
      Pieniążki. To najlepsza opcja. Rodzice sami kupią, to co jest im potrzebne.
    • dlugaaga Re: Co kupić na Chrzest? 14.07.14, 07:36
      Niedawno, znaczy jakieś dwa miesiące już będzie byliśmy na chrzcinach i mój małżonek był chrzestnym - kupiliśmy karuzelę na łóżeczko z BabYOno, matę edukacyjną, jakieś drobne gadżety dla malucha, kasę w kopercie dodatkowo a i Biblię dla dzieci.
    • ekusie0 Re: Co kupić na Chrzest? 30.03.16, 10:07
      biżuteria i złote łyżeczki są piękne, ale nie lepiej odciążyć rodziców w innych wydatkach przy tej okazji? Ja jako chrzestna oczywiście po konsultacji z rodzicami zakupiłam Chrześniakowi pościel z OUTLASTEM do termoregulacji -świetna sprawa i to nie za kosmiczne pieniądze już w 200zł siś zmieściłam. Firma z Częstochowy, EKO zakupiłam przez sklep internetowy dladzieciaka.com/pl/
      • jarzebinka007 Re: Co kupić na Chrzest? 23.11.16, 15:04
        Może album na zdjęcia dla rodziców? www.meritohurt.pl/albumy-pamiatki-na-chrzest.html
    • omar222 Re: Co kupić na Chrzest? 22.01.17, 18:00
      A może coś z biżuterii chrześcijańskiej? na holyholy.pl znajdziesz całą kategorię z prezentami na taką okazję jak chrzest, komunia i bierzmowanie. Dla swojej siostrzenicy z okazji chrztu kupiłam tam ostatnio srebrne kolczyki i jestem bardzo zadowolona
    • ani87 Re: Co kupić na Chrzest? 27.01.17, 11:24
      W sklepach z biżuterią są takie figurki dekoracyjne specjalnie na chrzest, można grawerować na nich imię dziecka i datę chrztu. Takie czysto pamiątkowe, ze srebra albo złota, coś takiego np.: srebropol.pl/figurki-dekoracyjne/
      • ewakow24 Re: Co kupić na Chrzest? 14.03.17, 15:28
        Niedawno z mężem byliśmy na chrzcinach bratanka i podarowaliśmy taką skarbonkę w kształcie bucika z grawerem dedykacji prezentynachrzest.com/bucik_skarbonka_z_opcja_grawerowania_indywidualnej_dedykacji,p,64702.html oraz pieniążki w kopercie.
    • 25gosiaczek Re: Co kupić na Chrzest? 13.11.17, 20:50
      Najbardziej wypada złotą biżuterię np. łańcuszek i krzyżyk - tutaj kupisz brylant.net/bizuteria-zawieszki Możesz też zapytać rodziców czy np. w kopertę nie wsadzić 1000 zł i sami zadecyduja co dziecku kupić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka