Dodaj do ulubionych

Urodzinowy koszyk

IP: *.play-internet.pl 30.09.12, 15:53
Widziałam na stronie www.toysrus.pl, że ten sklep oferuje taka usługe jak urodzinowy koszyk. Dziecko idzie do sklepu, wrzuca do koszyka wszystko czego chce, odbiera zaproszenia, a na nich jest zaznaczone, że goście mogą szukać prezentu w tym sklepie.
Co myslicie o takiej formie przedstawienia gosciom co dziecko chce dostac? Zastanawiam sie czy jak bede organizowala dziecku urodziny i z tego skorzystam to goscie sie nie obraza...
Obserwuj wątek
    • karolinka_111 Re: Urodzinowy koszyk 30.09.12, 21:09
      Hmmmm trochę to według mnie dziwny zwyczaj ale bardzo pomysłowy.

Ja nie lubię narzucać nikomu co ma kupić bądź co chcę aby dostało moje dziecko albo ja. Nikt nie wie ile kasy ktoś przeznacza na prezent dla dziecka.

• Gość: OMatko! Re: Urodzinowy koszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 17:27
      Serio? To nie jest za duże rozpieszczanie dziecka? No ja nie wiem ile ty i twoji znajomi macie kasy na prezenty dla dzieci ale dla mnie to przesada. Szczególnie ze w takim wypadku nie będzie niespodzianki. Ja tam bym nie narzucała nikomu co ma kupić, ani skąd. Jakoś kiedyś się dostawało czekoladę, puzzle i byle jakiego misia od rodziny i należało ładnie podziekować. Daj spokój, takie ekstra rzeczy to sami dziecku kupujcie...
      • Gość: Kicior Re: Urodzinowy koszyk IP: *.play-internet.pl 04.10.12, 15:08
        Ale moje dzieci są dobrze wychowane i wiedzą, że prezenty, które tam by się znalazły nie mogą być drogie... Jeżeli już byśmy się decydowali na takie coś to byłyby to prezenty do 50zł.
        Z jednej strony dla nas rodziców wydaje sie byc to dobre rozwiązanie, bo nie będzie kolejnej gry scrabble czy takiego samego piórnika z hello kitty..
        No nie wiem co robić za bardzo, urodziny za 3 tygodnie więc jeszcze trochę czasu do namysłu jest
        No i kiedyś, w naszych czasach dzieciństwa to o wiele trudniej było o czekoladę, puzzle i jakąkolwiek zabawkę, więc dziecko ze wszystkiego się cieszyło :)
        • annniul Re: Urodzinowy koszyk 04.10.12, 20:22
          z jednej strony może i narzucanie, przesada itp.
          Ale z drugiej, jeśli zna się możliwości finansowe rodziny i często (ja sama też, mimo że mam dzieci) nie wiem co kupić w prezencie, żeby się podobał i "był spełnieniem marzeń". dorosły jednak ma inne wyobrażenie niż dziecko, a skoro chce się zrobić fajny prezent to taki koszyk jest ok i jak najbardziej na miejscu
    • Gość: Sylwia Re: Urodzinowy koszyk IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:37
      Moj syn jakby zobaczyl koszyk albo www.sklepal-ko.pl/dla-dzieci/kosiarka-zabawka.html albo cokolwiek z kółkami to.... raczej nic wiecej by nie wrzucil do koszyka tylko by wozil i kosil i tak caly dzien.... Kocha poprostu takie zabawki i wyrzuca wszystko jak np mu wloze do koszyka bajeczke :D
    • Gość: Kamila Re: Urodzinowy koszyk IP: *.icpnet.pl 02.11.12, 13:40
      A wasze dzieci też uwielbiają takie zabawki? Dziewczynki? Bo moja córeczka ciągle tym chce sie bawić..... www.sklep.mizar.com.pl/zabawka-6284-zestaw-ciagnikow-p-7921.html Wiem, że jest za mała i w ogole.. pewnie kiedys jej przejdzie, ale czy wasze dziewczynki tez tak maja?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka