o-naa 06.04.13, 11:05 allegro.pl/show_item.php?item=3119518645 Super torba w super cenie. Kupiłam ją już jakiś czas temu i naprawdę jest super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwatkiewska Re: dla niej:) 12.04.13, 22:57 Myślę że nie każdej kobiecie spodobałaby się taka torebka:) raczej z torebkami jako prezent bym uważała:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina2404 Re: dla niej:) 28.04.13, 12:28 jeśli zna się gust osoby, dla której się kupuje torebkę, to nie ma raczej problemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewelka_ Re: dla niej:) IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.13, 13:41 Jeśli chodzi o prezenty dla kobiet to warto zajrzeć na www.badanga.pl . Sama korzystam i jestem bardzo zadowolona. Mnóstwo świetnych okazji a te które są "naciągane" piętnują użytkownicy serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwateraglowna.opole Re: dla niej:) 10.05.13, 16:13 Ruch to zdrowie, uśmiech to zdrowie! Laser Tag zapewni nie tylko to ale i adrenalinę i dobrą zabawę! Idealny pomysł na prezent!! Laserowy paintball - nowość w Opolu!!! www.facebook.com/KwateraGlownaOpole www.kwateraglowna.pl/opole/ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
chabry_i_maki Re: dla niej:) 10.05.13, 22:42 Piękno w najczystszej postaci! www.ambertic.pl/pl/p/Pierscionek-z-koniakowym-bursztynem-i-cyrkoniami/77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: dla niej:)- piąta fala pożądania IP: *.103.udn.pl 04.06.13, 17:42 Słuchajcie!! Ostatnio odkryłam fajną książkę „Piąta fala pożądania”. Myślę, że jest godna polecenia i oczywiście nadaje się na super prezent dla kobiety, jak i mężczyzny.Wplecione wątki erotyczne i pikanteria towarzyszą czytelnikowi przez cały czas. Fantazje seksualne i pożądanie współczesnych Polek ukazane są jak na dłoni. Bardzo spodobały mi się opowieści przygód seksualnych kobiet z różnych warstw społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolodianka Re: dla niej:)- piąta fala pożądania IP: *.158.216.16.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 15:05 na pewno bym nie kupiła. romansidło? no coś ty...bleh. Wolę praktyczne prezenty. np coś takiego gdzie mogę uwolnić trochę swojej fantazji i przenieść ją w postaci rysunku. o np. to ostatnio wpadło mi do głowy...taki reflect.pl ma możliwość naprasowania lub nadruku czegoś np. na bluzę na rower. www.reflect.pl/bluzy_z_nadrukiem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dla niej:) IP: *.146.213.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 09:46 www.reflect.pl/koszulki_na_silownie_z_nadrukiem.html a ja bym kupiła przyjaciółce, która od dawna stra się schudnąć jakąś motywującą koszulkę. Tylko na wypłatę czekam. Fajny ten sklep Reflect Odpowiedz Link Zgłoś