bromb1 08.02.04, 13:57 Chciałąbym zająć sie wydawaniem książek naukowych - czy ktoś wie, w jakich instytucjach można ubiegać się o dotacje takich tytułów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajota Re: dotacje 08.02.04, 15:18 Tak ad hoc przychodzi mi na myśl tylko Komitet Badań Naukowych. Kiedyś wykazy takich dotacji publikowało pismo "Notes Wydawniczy", ale dawno już go nie miałam w ręku i nie wiem, czy jeszcze wychodzi. Radzę po prostu wejść do jaiejś poważnej księgarni, przejrzeć książki z interesującej Cię dziedziny i zobaczyć na stronach redakcyjnych, przez kogo zostały dofinansowane. Odpowiedz Link
millefiori Re: dotacje 08.02.04, 16:56 Jeszcze przypomnialo mi sie Ministerstwo Edukacji; czasami dotacji udzielaja urzedy miejskie lub wojewodzkie (jesli praca dotyczy regionu). Odpowiedz Link
hajota Notes Wydawniczy 08.02.04, 17:36 Autokorekta: wychodzi i nawet ma stronę internetową www.enotes.pl/aktualnosci.php Odpowiedz Link
bromb1 Re: Notes Wydawniczy 12.02.04, 17:41 Jejku!! Wchodzę dziś na forum, a tu już czeka na mnie odpowiedź. Bardzo dziękuję. Jeśli pozwolicie, będę informować o postępach w moim projekcie. Nie wiem tylko, czy się nie zniechęcę po przeczytaniu wypowiedzi forumowiczów o tym, jakie zasadzki czekają w tej branży. Ale tak czy inaczej bardzo dziękuję Odpowiedz Link