gornhard 20.06.06, 16:18 Tak jak wyżej. Proszę Was o podanie nazw różnych pism, wraz z krótkim opisem jakie teksty do publikacji przyjmują, no i jeśli mają, to proszę o adresy www. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakot Re: Pisma literackie 21.06.06, 11:41 nie za wygodny aby jestes? polecam wycieczke do dowolnego empiku i przeprowadzenie badan terenowych Odpowiedz Link
gornhard Re: Pisma literackie 21.06.06, 19:59 Czy aby nie za pochopnie Wać Pan przyjął, że do Emipku każdy ma tak łatwy dostęp? Ja mam 50 kilometrów, poza tym w najbliższym otoczeniu nie mam także żadnego punktu gdzie mógłbym znaleźć pisma tego typu. Pozdrawiam, i na przyszłość życzę szerszej perspektywy. Odpowiedz Link
skajstop Re: Pisma literackie 21.06.06, 12:14 Też mi się wydaje, że wkład własny mógłby być większy ;-D Niemniej, tu masz linkownię: www.press.pl/media-linki/ Są tu pisma literackie, tylko trzeba ich poszukać. Na zachętę - sprawdź sobie "Opcje", "Fa-art" "Topos" i "Frazę". Odpowiedz Link
millefiori Re: Skajstop 22.06.06, 08:33 kisielekk napisał: > Wg mnie za szybko wystroił się w cudze piórka. ---Nie wiem, co Toba kierowalo - czy zal z powodu mego odejscia (jesli tak, to jestem naprawde wzruszona:)), czy zaskoczenie, ze teraz Skajstop figuruje w czolowce forum jako zalozyciel? Wyjasniam: w wypadku przekazania forum procedury administracyjne FGW nie przewiduja pozostawienia loginu zalozyciela. Nastepuje automatyczne wklejenie loginu osoby, ktora forum przejmuje. Tak to dziala i nic nie poradzimy, chyba, ze zaopatrzymy czolowke forum w tablice pamiatkowa. Piorka i sygnaturka zostaly przekazane Skajstopowi wraz z calym dobrodziejstwem forumowego inwentarza. Sa jego: prawnie, calkowicie, z pelnym mym matczynozalozycielskim blogoslawienstwem. Ja zas mam na tym forum zapewnione dozywocie jako wspoladmin;). Uzasadnienie przekazania forum jest tu (moj post z data 20/06): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11943&w=43641533 Teraz mowie raz, glosno i wyraznie: Nie zycze sobie, aby Skajstop byl w jakikolwiek sposob atakowany tylko dlatego, ze to jemu zaproponowalam administrowanie, a on zgodzil sie przejac ode mnie forum. Jesli ktos ma z tego powodu jakies pretensje, czuje sie pominiety badz urazony, to prosze zwracac sie bezposrednio do mnie: millefiori@gazeta.pl Odpowiedz Link
bezuchow Re: Pisma literackie 21.06.06, 20:42 tu coś nowego, jeszcze nie widziałam pierwszego numeru: ww2.tvp.pl/5470,20060524346496.strona Odpowiedz Link
nienietoperz Re: Pisma literackie 22.06.06, 13:03 Pierwszy numer ma sie ukazac dopiero w lipcu. Odpowiedz Link
skajstop Re: Pisma literackie 22.06.06, 13:07 W wakacje? Hmmmm, to ja nie wróżę im kariery... A skąd ta informacja? W ogóle dziwne pismo - przyznaję, że coś tam im wysłałem i nie dostąpiłem nawet zaszczytu odburknięcia mailem pełnym wyzwisk, żem grafoman albo gramofon :D Odpowiedz Link
josteine Tekstualia 22.06.06, 12:38 Młode pismo, warszawskie, wydawane przez DKS Śródmieście, kwartalnik. Przyjmują prozę, poezję, przekłady, wywiady. Każdy numer ma temat przewodni. Zovacz sam (a): www.dks.art.pl/index.php?go=11 Odpowiedz Link
kakot oho, wychodze na aspolecznego nieuzytka... 22.06.06, 13:57 Ha!art, Kraków szacowne Zeszyty Literackie dział literacki mają też Odra, Borussia i Kresy na przykład, Krasnogruda poza tym wpisz pare intuicyjnych skojarzen w Google, ciekawe rzeczy wychodza, na poczatek np: "poezja kwartalnik", sam zobaczysz Odpowiedz Link