karmelcia5 21.03.05, 10:20 Witam, Czy ktoras z was byla na zabiegu laserem usuwania wloskow z piersi??? Czy to jest do wykonania??? Może znaci jakis dobry gabinet w Łodzi??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malutka_81 Re: laser na piersi 21.03.05, 13:02 do wykonania na pewno.... tylko to zależy jeszce w którym miejscu. ja przeszłam już kilka zabiegów w Centrum Laserowym w Łodzi przy Politechnice (na Wólczańskiej). przed zabiegem konieczna jest konsultacja z dermatologiem, który ma go przeprowadzić. Jeśli zdecydujesz się na wizytę poproś by poprowadziła Cię pani doktor w żadnym wypadku nie decyduj się na pana doktora. to moja osobista rada oparta na doświadczeniu - bo to dzięki pani doktor dowiedziałam się co mi właściwie jest, a na początku byłam pod opieką pana doktora (nie chcę tu operować nazwiskami). pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link
mini_mikro Re: laser na piersi 21.03.05, 18:02 jest możliwe na 100%. prawie wszytkie gabinety w cenniku mają zarówno klatkę piersiową, jak i okolice brodawek. Odpowiedz Link