marekpiec.zabrze 18.11.09, 20:43 Gdzie można w Zabrzu poszukać psa do wzięcia? Czy macie jakieś doświadczenia w tym względzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Schronisko dla zwierząt IP: *.stk.vectranet.pl 18.11.09, 21:18 W Biskupicach jest schronisko dla bezdomnych psow.Jednak zastanow sie czy chcesz miec kundelka czy psa rasowego.Napisz jakie ci sie podobaja a postaram sie wkleic namiary.Mam dwa psy i mysle ze takiej decyzji nie podejmuje sie pochopnie.Pies to nie zabawka i nie zawsze spelni nasze oczekiwania.Po kundelku nie wiesz czego sie spodziewac moze nie wyrosnac taki jak oczekujesz moze byc za chudy i nie tolerowac dzieci ale wcale nie musi tak byc.Jednak pewne rasy psow maja predyspozycje i wiesz czego mozesz sie spodziewac.Jesli chcesz kundelka to albo Biskupice albo Sosnica.A jesli podoba ci sie konkretna rasa to napisz jaka. Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Schronisko dla zwierząt 19.11.09, 22:18 Susznie piszesz. Zwierzę nie jest zabawką. Ludzie pod tymm względem są niestety nieodpowiedzialni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V2 Re: Schronisko dla zwierząt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.09, 23:14 Kodeks karny przewiduje kary za dręczenie zwierząt, więc o co chodzi? Na policję z okrutnymi psiarzami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Schronisko dla zwierząt IP: *.stk.vectranet.pl 21.11.09, 08:10 Nie wiem o czym w tym wszystkim chodzi!Poradzilam tylko zeby wybrac sobie psa takiego jaki spelni nasze oczeki wania a wy dopisaliscie jakies sceny z horroru.Czlowiek chce przygarnac bezdomne zwierze a na tym forum jak zwykle tylko obsmarowac umia.Czemu nie odpowiecie konkretnie na pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio Re: Schronisko dla zwierząt IP: *.stk.vectranet.pl 10.12.09, 23:42 schronisko w biskupicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Schronisko dla zwierząt IP: *.stk.vectranet.pl 11.12.09, 08:50 psitulmnie.pl/ kochane psiaki, wspaniali opiekunowie. Odwiedź! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś