Gość: getewał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 17:36 gtv.zabrze.pl/index.php?id=2550 - aż tak Pani żal, Pani Prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pytajnik Re: Propoaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 17:47 1. dlaczego MMS mowi o monitoringu na stadionie, skoro tam nie ma podgladu? 2. kto odbiera telefon dzwoniacy skoro tam nikt nie siedzi przed monitorami? 3. kto dbal o bezpieczenstwo i podglad podczas trwania programu? 4. gdzie sa materialy z nagrania bojki, ktore nagrali kiedys w tej tivi internetowej? 5. czy Straz Miejska i Policja oficjalnie wlaczaja sie do kampanii MMS? 6. co wykazala kontrola przeprowadzona, w zwiazku z monitoringiem? 7. jak ma sie obsadzenie stanowiska naczelnika wydzialu, ktoremu podlega monitoring i czy nadal zajmuje sie nim byla pracownik wydzialu kontaktow spolecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Propoaganda - Monitoring IP: *.pl 15.05.10, 20:18 Buhahahaha propaganda niczym za czasów Edwarda Gierka. Na wymioty mi się zbierało jak oglądałem tych pajaców. Jesienią ub.roku hucznie uruchomiono monitoring miasta, potem po paru miesiącach okazało się że nikt nie obserwuje tego, co się dzieje na monitorach, nikt nie obsługuje monitoringu, Naczelnik Zarządzania Kryzysowego zaś stwierdził że 16 kamer nie służy bezpieczeństwu tylko ochronie środowiska. Potem wyszło na jaw, że monitoring działa nielegalnie, że obsługują go osoby nie mogących tego czynić. Okazało się to wielka klapą. W trybie nerwowym starano si w gabinecie Szulikowej po publikacjach medialnych naprawić ten bubel, tym bardziej że groziły miastu procesy sądowe za nielegalne podglądanie a moze i odpowiedzialnośc karna. Pani Szulik i jej sztab zdał sobie sprawę z porażki i ze swojej nieudoloności, tym samym powstal program propagandowy którego mieliśmy okazję zobaczyć, po to - aby wybielić się i zaćmic swoją nieudolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promocja Re: Propaganda - Monitoring IP: *.stk.vectranet.pl 15.05.10, 22:03 ja bym powiedziala tak,jestem przekonana hmm,.... -bezpieczenstwo wzroslo kilkakrotnie -przestepczosc spadla o kilkadziesiat procent -wybudowano 22 boiska JEST DOBRZE,ALE NIE BEZNADZIEJNIE.Wspolnie dojdziemy do celu(patrz wybory w otoczce mundurowych-i jak tu Ich nie lubic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejiow Re: Propaganda - Monitoring IP: *.chello.pl 15.05.10, 22:10 Gość portalu: promocja napisał(a): > ja bym powiedziala tak,jestem przekonana hmm,.... > -bezpieczenstwo wzroslo kilkakrotnie > -przestepczosc spadla o kilkadziesiat procent > -wybudowano 22 boiska > > JEST DOBRZE,ALE NIE BEZNADZIEJNIE.Wspolnie dojdziemy do celu(patrz > wybory w otoczce mundurowych-i jak tu Ich nie lubic) CO ZA IDIOTYZMY PISZESZ? PŁACI CI KTOŚ ZA TAKIE BZDURY WYPISYWANE NA FORUM? JAKIE ZABRZE JEST KAŻDY WIDZI. MIASTO CORAZ BRUDNIEJSZE I CORAZ TO MNIEJ BEZPIECZNE. TAKIE PROPAGANDOWE BZDETY TO NIECH TA FALSZYWIE USMIECHNIETA SZULIKOWA OPOWIADA SWOIM DZIECIAKOM, MOZE UWIERZĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzio Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.10, 22:45 Całe życie mnie uczyli, że prewencja czy też profilaktyka to zapobieganie. Jeżeli jest to program zapobiegania przestępczości to jego efektem winno być zmniejszenie liczby przestępstw. Tak też przeczytałem na stronie internetowej - PROGRAM PROFILAKTYCZNO – INTERWENCYJNY „LEPIEJ RAZEM NIŻ OSOBNO”. A w GTV słyszę komendanta, który mówi, że program ma duży sukces bo kilkakrotnie wzrosła liczba ujawnionych i ukaranych przestępstw. Zmieniły się podstawowe definicje, czy jak? Odnosząc to do medycyny zabrzmiało by to tak. W realizowanym programie zapobiegania zachorowaniom na gruźlicę uzyskaliśmy znaczny sukces. Ujawniono kilkakrotnie więcej zachorowań i wyleczeń / czy też zgonów/. Czy macie Państwo widzów za idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Propaganda - Monitoring IP: *.chello.pl 15.05.10, 23:39 Gość portalu: Radzio napisał(a): > Całe życie mnie uczyli, że prewencja czy też profilaktyka to zapobieganie. > Jeżeli jest to program zapobiegania przestępczości to jego efektem winno być > zmniejszenie liczby przestępstw. Tak też przeczytałem na stronie internetowej - > PROGRAM PROFILAKTYCZNO – INTERWENCYJNY „LEPIEJ RAZEM NIŻ OSOBNOR > 21;. A w GTV słyszę > komendanta, który mówi, że program ma duży sukces bo kilkakrotnie wzrosła liczb > a > ujawnionych i ukaranych przestępstw. Zmieniły się podstawowe definicje, czy jak > ? > Odnosząc to do medycyny zabrzmiało by to tak. > W realizowanym programie zapobiegania zachorowaniom na gruźlicę uzyskaliśmy > znaczny sukces. Ujawniono kilkakrotnie więcej zachorowań i wyleczeń / czy też > zgonów/. Czy macie Państwo widzów za idiotów? Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtwał Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 23:41 Propaganda zamiast prewencji. Zupełnie jak za głębokiej komuny. Żal tylko patrzeć na tych chłopców radarowców postawionych do pionu przez MMS. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMP Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.10, 15:12 W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi informacjami. A poza tym, po co Wam informacje? Słyszeliście! Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMS Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 15:15 Klasyczny samoboj w wykonaniu wszechwiedzacej matematyczki otoczonej sztabem Toudich. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Propaganda - Monitoring 16.05.10, 17:20 A ty kim jesteś? Przedstaw się bohaterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Propaganda - Monitoring IP: *.lh.pl 16.05.10, 18:20 Samobój to za mało powiedziane. Klapa pospolita a spektakl z udziałem dwóch panów komediantów żenujący. I te pytania hehehe a odpowiedzi że boki zrywać. Widać ogromne zdenerwowanie Szulikowej ujawnieniem przez media wielkiego bubla jakim jest monitoring wizyjny miasta i nieudolne zarządzanie tym projektem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:06 A w punkcie 7 NAJSKUTECZNIEJSZEGO Programu dla Zabrza pisali, że będzie cudownie i bezpiecznie. Chyba nas znowu zrobili w Ci..a? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolada Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 09:00 Coś mi się widzi, że tym razem to już Mańka przegięła. Niedługo zacznie biednych komediantów /patrz komendantów/ stawiać do kąta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE_DO Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 20:49 _WIARY ;p haha - mam was:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 22:41 Komendant Miejski Policji ośmieszył się jak nigdy dotąd. Cała Komenda boki zrywa ze śmiechu. Panie Romku, trzeba być autentycznym gliną i trzeba zachować instynkt samozachowawczy a nie pleść bzdury dla potrzeb wyborów najmniej skutecznego Prezydenta m.Zabrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrOmocyja 1 Re: Propaganda - Monitoring IP: *.stk.vectranet.pl 17.05.10, 23:57 mniej na promocje,wiecej na melioracje !(patrz Makoszowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedługo Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 08:57 Zamiast prewencji mamy tylko propagandę i to do tego w stylu późnego Gomułki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.U. Re: Propaganda - Monitoring IP: 109.243.186.* 18.05.10, 14:13 tak to jest jak skuteczny komediant chce utrzymac swoja dupe na cieplej posadce. dopomogl w promocji Gosi, dopomog Justysi jak stłuczke na miescie miała (tak sie napinala znajomscia z komediantem, ze hej!), dopomogł Kefirowi w tarapatach jak go otwarta kamera rozgniewala i Jasiowi w limuzynie tez chcial, ale w ostatniej chwili sie powstrzymal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popilot Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 16:31 Jak oglądam i słucham wypowiedzi P.Prezydent i tych panów w mundurach to ogromny żal mnie ogarnia i poczucie wstydu że jestem rodowitym zabrzaninem i że tacy ludzie kierują i reprezentują nasze miasto. Czy naprawdę Zabrza nie stać na ludzi mądrych, kompetentnych i naprawdę SKUTECZNYCH? Odpowiedz Link Zgłoś
szulikowianin Re: Propaganda - Monitoring 18.05.10, 22:14 Nie zamierzałem zabierać głosu w tej dyskusji. Ale w końcu Pani Prezydent nie może angażować w charakterze błaznów komendantów! Wiadomo, że Szulikowa wykorzystała zależność naczelnika i komendantów do wystąpienia w tym show. Co najlepsze wydaje się, że aktorzy mieli pełną świadomość widowiska w jaki uczestniczyli. Pan naczelnik bąknął coś pod nosem i już go nie pokazali. Najlepiej według mnie wypadł Rajda, bo starał się mówić coś na temat ale, że temat tak zadany, to wyszło, jak wyszło. Natomiast nie wiem czy Pan Komendant Rabsztyn występował „na żywo” czy też z playbacku? Gdy mówił Rajda to było widać, że stoi obok wysokiego mężczyzny w policyjnym mundurze. Ale nie było ujęcia, które wskazywałoby, że te cztery osoby stoją obok siebie w rzeczywistym czasie. Do takich wniosków skłania mnie powtórne obejrzenie nagrania z GTV. Obejrzyjcie - gtv.zabrze.pl/index.php?id=2202 , mówi prawie to samo co wtedy. O dzwoniących komendantach i sukcesach. O tym, że prawie każda narada w KGP to chwalenie zabrzańskiego programu prewencyjnego. Nie wiem czy dzwonią, nie wiem czy chwalą? Ale jeżeli poczyta się Internet to raczej chwalone są inne projekty. Nie chciałbym już wałkować tego tematu. Miałbym jednak prośbę do Pana Komendanta aby nas poinformował: 1.Kiedy przestaną do niego dzwonić / wszyscy wiedzą, że w policji jest rotacja kadr i każdy nowy komendant musi przedzwonić i zapytać się jak ma pracować/. 2.O fakcie rozpoczęcia stażu przez jakiegokolwiek praktykanta z policji innego unijnego kraju, choćby Rumunii /poświęconego poznawaniu wybitnego modelu pracy/. 3.Momentu gdy w KGP przestaną na naradach omawiać zabrzański program / swoja drogą podziwiam tą komunikację wewnętrzna w policji, gdzie komendant w mieście nie będącym bynajmniej metropolią jest dokładnie zorientowany w przebiegu narad na najwyższym szczeblu/. I jeszcze jedno. Ogólnikowo było o programie „wychowania najmłodszych kibiców”. Wiem, rozumiem, mieszkam przecież koło stadionu. A jeszcze trzy lata temu mecze odbywały się bez dodatkowych „atrakcji”. Ale Państwo wdrożyliście program……. Boję się jaki będzie następny. nieletni – 3 x więcej przestępstw Euro 2012 /czy coś takiego/ - burdy na meczach i zamknięty stadion Spokój na każdej ulicy czy też Bezpieczne chodniki. Lepiej dać sobie spokój aby nie obudzić się po koszmarnym śnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: Propaganda - Monitoring IP: 213.251.189.* 18.05.10, 22:21 Pan Rajda plótł bzdury większe niż kom. Rabsztyn. Ośmieszył się na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miara Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 12:02 Mańka leje wodę bez opamiętania, to i Kłodnica wylała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Propaganda - Monitoring IP: 68.168.212.* 20.05.10, 12:39 Tak naprawdę działa monitoring w Zabrzu i tak dba się o nasze bezpieczeństwo zabrzetv.pl/news/wiadomosci/goracy_temat/20100208_Zabrze__Miasto_monitorowane_/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makoschau Re: Propaganda - Monitoring IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.10, 14:55 fajna fotka w Glosie Konczyc z podlanego slupka z napisem:Zabrze,miasto monitorowane (i wszystko jasne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:40 www.zabrzanie.pl/ludzie/grzegorz/galeria/20100517_powodz_makoszowy_ii/12837/:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:40 www.zabrzanie.pl/ludzie/grzegorz/galeria/20100517_powodz_makoszowy_ii/12837/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:42 i jeszcze jedno: www.zabrzanie.pl/ludzie/grzegorz/galeria/20100517_powodz_makoszowy_ii/12838/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 09:17 Dobrze, że choć komendant Kycia nie dał z siebie zrobić idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: Propaganda - Monitoring IP: 68.168.212.* 21.05.10, 10:30 Za to komendant Straży Miejskiej i Policji w Zabrzu mają już zapewnione etaty w "Comedy Channel" w programie "Śmiechu warte". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Sam Re: Propaganda - Monitoring IP: 188.33.55.* 21.05.10, 10:57 komendant PSP w Zabrzu Jacek Kycia. wielki szacun. Skuteczny w zdrowym tego słowa znaczeniu, sympatyczny, zaufany człowiek. od niego powinni sie uczyć pozostali dwaj komedianci, jak nie włazić władzy w pupkę. a to takie proste. jak widac wystarczy dac do zrozumienia, że jak władza będzie miała dupę w ogniu to żaden komediant nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 18:54 Nikt nie lubi dupowłazów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komediant Re: Propaganda - Monitoring IP: *.mironet.pl 22.05.10, 11:00 ale Gocha lubi. koniecznie z wazeliną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narrator Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.10, 21:07 Dwa lub trzy tygodnie temu, w jednym z sąsiednich miast, miałem okazję uczestniczyć w sympatycznej imprezie, wraz z kolegami (?), współtowarzyszami (?) Pana Rabsztyna /policjanci i emeryci/. Gdy opowiedziałem im o udziale w programie naszego Komendanta zaniemówili z wrażenia. Niezbyt chcieli w to uwierzyć. Gdzie jego instynkt samozachowawczy? Dlaczego uczestniczy w quasi mitingu prezydent kojarzonej wyraźnie z PIS? Może mój przekaz nie był dosłowny i wierny co do słów ale niewątpliwie wiarygodny co do istoty sprawy. Wtedy potoczyła się dyskusja na temat szefa naszej policji, który chyba nie jest zbyt lubiany swoim środowisku. Dwóch z dyskutantów nazwało go szu…ą. Kilkanaście lat pracował jako naczelnik w małej jednostce. Jego kariera zaczęła się wraz z karierą szwagra. Ale szwagier chyba go niezbyt lubił, bo swoich pracowników faworyzował w awansach bardziej od rodziny. Trafił do Zabrza, gdzie szybko pomógł swojemu zwierzchnikowi i zarazem protektorowi, przenieść się na emeryturę. Nie było to trudne w okresie rządów PIS. Wszak sam wywodził się ze śląskiego matecznika PIS. Następnie szykował się na stanowisko zastępcy komendanta wojewódzkiego ( swojego kolejnego protektora). Ten protektor, podobnie jak poprzedni, jakoś nie miał szczęścia do prasy. Przed zwolnieniem zaliczył dużo negatywnych publikacji prasowych. Jak się ma układy z tzw. „wolną prasą” to wiele można zdziałać. Tą olśniewającą karierę zahamowały wybory parlamentarne. W efekcie odejście szwagra na emeryturę a następnie odwołanie kolejnego człowieka PIS Stawarza. I stoi chłopina w miejscu i ma nadzieję, że ludzie PO rządzący obecnie tą instytucja go nie zauważą. A po śmierci Prezydenta mógłby być nawet generałem, gdyż następca nie będzie kreślił z listy za służbę w pewnych formacjach (a to też było). Zwracano uwagę na jego ponadprzeciętne umiejętności przystosowania oraz niezwykłe wyczucie chwili. To wyczucie chwili pozwalało mu np. wyjść do toalety w krytycznej chwili i powrócić już po zażegnaniu kryzysu. Podwładni zaobserwowali to wielokrotnie na stadionie Górnika. A poza tym chłop ma same zalety, nie pije, nie pali. Sprawnie zarządza jednostką. Monitoruje strukturę przez tzw. gumowe ucha lub stukacze. I to jest najważniejsze w ocenie podwładnego. Niezbyt ważne jest to jak pracuje, ważne jak nadaje. Ale do meritum. Co mu się stało, że strzelił sobie takiego samobója, publicznie stając u boku naszego poufnego PISu w spódnicy. Gdy powiedziałem, że komendant dziwnie się uśmiechał wygłaszając swoją kwestię, jakby sam nie wierzył w to co mówi i dziwnie patrzył się w dół, rozmówcy doszli do wniosku, że chyba coś wypił. Chłopina nie trenuje, to i skutki opłakane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Re: Propaganda - Monitoring IP: *.stk.vectranet.pl 13.07.10, 22:22 te typy tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klawisz Re: Propaganda - Monitoring IP: 83.230.51.* 14.07.10, 09:51 czy to Komediant R. maczał w tym łapki?: www.zabrzanie.pl/wiadomosci/miasto/12072010_tesciowa_wyrzucila_ja_na_bruk_z_niepelnosprawnym_dzieck/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 12:57 Narrator - swietna robota. Tylko siedz cicho, bo Cie zacznie Srebrne Pioro meczyc, bo cos mu tematow brakuje:) a tu prawie caly opowiedzany - wystarczy sie podpisac. Takze w tydzien sie wyrobi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiskus Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 15:26 on nie podejmuje takich tematów. dla niego liczą się tylko ogłoszenia z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
szulikowianin Re: Propaganda - Monitoring 14.07.10, 19:48 Gość portalu: brawo napisał(a): > Narrator - swietna robota. Tylko siedz cicho, bo Cie zacznie Srebrne Pioro > meczyc, bo cos mu tematow brakuje:) a tu prawie caly opowiedzany - wystarczy si > e > podpisac. Takze w tydzien sie wyrobi:D Srebrne Pióro? Co /kto/ to jest? Dowiedziałem się dzięki przeglądarce. A wiesz kto ma poważny wpływ na przyznawanie tych nagród? Izabela Kacprzak. Koleżanka Jarasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedektyw Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 21:21 No i wyszlo, dzieki czemu tak Rzepa z Glosem "wspolpracuje". Czyli jak sobie Piorko nie radzi (tzn. nikt mu nic nie przyniesie) to kolezanka pomoze, podchwyci dalej ew. raz na rok nagrode da. Tym bardziej gratuluje. Od lokatej raczej nagrody nie dostanie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marczupitulajtis Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.10, 21:55 Raczej Przemek daje Izie tematy a nie odwrotnie. Iza też podniosła wrzask gdy Lazar miał prowadzone postępowanie karne za to, że nie zamieścił sprostowania. Inne media kompletnie się tym nie zainteresowały. Jest to bardzo dziwne bo w imię "wolności mediów" jednoczą się wszystkie pismaki niezależnie od maści. Piszemy Lazar a czytamy Jarasz. Bo wszyscy wiemy, że rządzi tam Jarasz a w zasadzie fobie Jarasza. A tak w ogóle to nasi bohaterzy reprezentują prasę niezależną. Zależni są jedynie od prawdy objawionej przez MMSz. Brawo sugerował temat naszemu śledczemu. Waćpan kpisz czy o drogę pytasz? Jeszcze trzy, cztery lata temu było "kopanie po kostkach" policji, straży miejskiej, Bulińskiego, Wiaterka. Szczególnie Wiaterek był na celowniku. Atak na niego był prawie w każdym numerze. Namiętnie opisywany był też komisariat na Rokitnicy. Nadeszła nowa era - Szulikowa. Momentalnie z gazety zniknęła straż miejska /za całą kadencję był tylko jeden artykuł krytyczny/. Z policja było gorzej. Zmienili się komendanci policji. Nowego komendanta Przemek przywitał niesympatycznie. Witając go wypomniał udzielane wcześniej nierzetelne informacje /on sam ocenił rzetelność/. I to była ostatnia nieuprzejmość z jego strony względem policji. Policja ma z nim spokój od trzech lat a straż miejska od czterech. I powiedzcie drogie dzieci dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
szulikowianin Re: Propaganda - Monitoring 15.07.10, 22:37 Narratorze! Już Po zauważyła naszego komendanta. Otrzymał propozycję awansu do Katowic ale odmówił. Woli pracować w Zabrzu. Na stronie KMP można przeczytać informację o kolejnych sukcesach w I półroczu. www.zabrze.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art979,podsumowano-i-polrocze.html Czyżby zmiana polityki informacyjnej? Szkoda, że nie można tego porównać z innymi danymi. Przeczytałem, że za 6 miesięcy było 5295 przestępstw ogółem. Na stronach tego forum były informacje o latach poprzednich: 2007 – 7732 przestępstw ogółem 2008 - 8238 przestępstw ogółem Gdy porównamy te cyfry to chyba jednak przestępczość rośnie systematycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor Gadżet Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 21:08 najnowsze super śledztwo Jarasza - na ul. Knosały, żeby zrobić kontre do artykułu w Fakcie i udowodnić, że pani prezydent też ma ciemno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dramat Re: Propaganda - Monitoring IP: *.chello.pl 19.07.10, 08:19 Brak slow Odpowiedz Link Zgłoś