Dodaj do ulubionych

Propoaganda - Monitoring

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 17:36
gtv.zabrze.pl/index.php?id=2550 - aż tak Pani żal, Pani Prezydent?

Obserwuj wątek
    • Gość: pytajnik Re: Propoaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 17:47
      1. dlaczego MMS mowi o monitoringu na stadionie, skoro tam nie ma podgladu?
      2. kto odbiera telefon dzwoniacy skoro tam nikt nie siedzi przed monitorami?
      3. kto dbal o bezpieczenstwo i podglad podczas trwania programu?
      4. gdzie sa materialy z nagrania bojki, ktore nagrali kiedys w tej tivi
      internetowej?
      5. czy Straz Miejska i Policja oficjalnie wlaczaja sie do kampanii MMS?
      6. co wykazala kontrola przeprowadzona, w zwiazku z monitoringiem?
      7. jak ma sie obsadzenie stanowiska naczelnika wydzialu, ktoremu podlega
      monitoring i czy nadal zajmuje sie nim byla pracownik wydzialu kontaktow
      spolecznych?
      • Gość: kola Re: Propoaganda - Monitoring IP: *.pl 15.05.10, 20:18
        Buhahahaha propaganda niczym za czasów Edwarda Gierka. Na wymioty mi
        się zbierało jak oglądałem tych pajaców. Jesienią ub.roku hucznie
        uruchomiono monitoring miasta, potem po paru miesiącach okazało się
        że nikt nie obserwuje tego, co się dzieje na monitorach, nikt nie
        obsługuje monitoringu, Naczelnik Zarządzania Kryzysowego zaś
        stwierdził że 16 kamer nie służy bezpieczeństwu tylko ochronie
        środowiska. Potem wyszło na jaw, że monitoring działa nielegalnie,
        że obsługują go osoby nie mogących tego czynić. Okazało się to
        wielka klapą. W trybie nerwowym starano si w gabinecie Szulikowej
        po publikacjach medialnych naprawić ten bubel, tym bardziej że
        groziły miastu procesy sądowe za nielegalne podglądanie a moze i
        odpowiedzialnośc karna. Pani Szulik i jej sztab zdał sobie sprawę z
        porażki i ze swojej nieudoloności, tym samym powstal program
        propagandowy którego mieliśmy okazję zobaczyć, po to - aby wybielić
        się i zaćmic swoją nieudolność.
        • Gość: promocja Re: Propaganda - Monitoring IP: *.stk.vectranet.pl 15.05.10, 22:03
          ja bym powiedziala tak,jestem przekonana hmm,....
          -bezpieczenstwo wzroslo kilkakrotnie
          -przestepczosc spadla o kilkadziesiat procent
          -wybudowano 22 boiska

JEST DOBRZE,ALE NIE BEZNADZIEJNIE.Wspolnie dojdziemy do celu(patrz
          wybory w otoczce mundurowych-i jak tu Ich nie lubic)
          • Gość: maciejiow Re: Propaganda - Monitoring IP: *.chello.pl 15.05.10, 22:10
            Gość portalu: promocja napisał(a):

> ja bym powiedziala tak,jestem przekonana hmm,....
            > -bezpieczenstwo wzroslo kilkakrotnie
            > -przestepczosc spadla o kilkadziesiat procent
            > -wybudowano 22 boiska
            >
            > JEST DOBRZE,ALE NIE BEZNADZIEJNIE.Wspolnie dojdziemy do celu(patrz
            > wybory w otoczce mundurowych-i jak tu Ich nie lubic)

CO ZA IDIOTYZMY PISZESZ? PŁACI CI KTOŚ ZA TAKIE BZDURY WYPISYWANE
            NA FORUM? JAKIE ZABRZE JEST KAŻDY WIDZI. MIASTO CORAZ BRUDNIEJSZE I
            CORAZ TO MNIEJ BEZPIECZNE. TAKIE PROPAGANDOWE BZDETY TO NIECH TA
            FALSZYWIE USMIECHNIETA SZULIKOWA OPOWIADA SWOIM DZIECIAKOM, MOZE
            UWIERZĄ.
            • Gość: Radzio Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.05.10, 22:45
              Całe życie mnie uczyli, że prewencja czy też profilaktyka to zapobieganie.
              Jeżeli jest to program zapobiegania przestępczości to jego efektem winno być
              zmniejszenie liczby przestępstw. Tak też przeczytałem na stronie internetowej -
              PROGRAM PROFILAKTYCZNO – INTERWENCYJNY „LEPIEJ RAZEM NIŻ OSOBNO”. A w GTV słyszę
              komendanta, który mówi, że program ma duży sukces bo kilkakrotnie wzrosła liczba
              ujawnionych i ukaranych przestępstw. Zmieniły się podstawowe definicje, czy jak?
              Odnosząc to do medycyny zabrzmiało by to tak.
              W realizowanym programie zapobiegania zachorowaniom na gruźlicę uzyskaliśmy
              znaczny sukces. Ujawniono kilkakrotnie więcej zachorowań i wyleczeń / czy też
              zgonów/. Czy macie Państwo widzów za idiotów?
              • Gość: olek Re: Propaganda - Monitoring IP: *.chello.pl 15.05.10, 23:39
                Gość portalu: Radzio napisał(a):

> Całe życie mnie uczyli, że prewencja czy też profilaktyka to
                zapobieganie.
                > Jeżeli jest to program zapobiegania przestępczości to jego efektem
                winno być
                > zmniejszenie liczby przestępstw. Tak też przeczytałem na stronie
                internetowej -
                > PROGRAM PROFILAKTYCZNO – INTERWENCYJNY „LEPIEJ RAZEM NIŻ OSOBNOR
                > 21;. A w GTV słyszę
                > komendanta, który mówi, że program ma duży sukces bo kilkakrotnie
                wzrosła liczb
                > a
                > ujawnionych i ukaranych przestępstw. Zmieniły się podstawowe
                definicje, czy jak
                > ?
                > Odnosząc to do medycyny zabrzmiało by to tak.
                > W realizowanym programie zapobiegania zachorowaniom na gruźlicę
                uzyskaliśmy
                > znaczny sukces. Ujawniono kilkakrotnie więcej zachorowań i
                wyleczeń / czy też
                > zgonów/. Czy macie Państwo widzów za idiotów?

Nic dodać nic ująć.
              • Gość: gtwał Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 23:41
                Propaganda zamiast prewencji. Zupełnie jak za głębokiej komuny.
                Żal tylko patrzeć na tych chłopców radarowców postawionych do pionu
                przez MMS. Żałosne.
                • Gość: KMP Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.10, 15:12
                  W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi informacjami.

A poza tym, po co Wam informacje? Słyszeliście! Jest dobrze a będzie jeszcze
                  lepiej!
                  • Gość: MMS Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 15:15
                    Klasyczny samoboj w wykonaniu wszechwiedzacej matematyczki otoczonej sztabem
                    Toudich.
                    • kielonek-online Re: Propaganda - Monitoring 16.05.10, 17:20
                      A ty kim jesteś?
                      Przedstaw się bohaterze.
                    • Gość: marek Re: Propaganda - Monitoring IP: *.lh.pl 16.05.10, 18:20
                      Samobój to za mało powiedziane. Klapa pospolita a spektakl z
                      udziałem dwóch panów komediantów żenujący. I te pytania hehehe a
                      odpowiedzi że boki zrywać. Widać ogromne zdenerwowanie Szulikowej
                      ujawnieniem przez media wielkiego bubla jakim jest monitoring
                      wizyjny miasta i nieudolne zarządzanie tym projektem.
                      • Gość: A Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:06
                        A w punkcie 7 NAJSKUTECZNIEJSZEGO Programu dla Zabrza pisali, że
                        będzie cudownie i bezpiecznie. Chyba nas znowu zrobili w Ci..a?
                        • Gość: rolada Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 09:00
                          Coś mi się widzi, że tym razem to już Mańka przegięła. Niedługo
                          zacznie biednych komediantów /patrz komendantów/ stawiać do kąta.
                          • Gość: NIE_DO Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 20:49
                            _WIARY ;p haha - mam was:)
                            • Gość: police Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 22:41
                              Komendant Miejski Policji ośmieszył się jak nigdy dotąd. Cała Komenda boki zrywa ze śmiechu. Panie Romku, trzeba być autentycznym gliną i trzeba zachować instynkt samozachowawczy a nie pleść bzdury dla potrzeb wyborów najmniej skutecznego Prezydenta m.Zabrze.
                              • Gość: PrOmocyja 1 Re: Propaganda - Monitoring IP: *.stk.vectranet.pl 17.05.10, 23:57
                                mniej na promocje,wiecej na melioracje !(patrz Makoszowy)
                                • Gość: niedługo Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 08:57
                                  Zamiast prewencji mamy tylko propagandę i to do tego w stylu późnego
                                  Gomułki.
                                  • Gość: M.U. Re: Propaganda - Monitoring IP: 109.243.186.* 18.05.10, 14:13
                                    tak to jest jak skuteczny komediant chce utrzymac swoja dupe na cieplej posadce.
                                    dopomogl w promocji Gosi, dopomog Justysi jak stłuczke na miescie miała (tak sie
                                    napinala znajomscia z komediantem, ze hej!), dopomogł Kefirowi w tarapatach jak
                                    go otwarta kamera rozgniewala i Jasiowi w limuzynie tez chcial, ale w ostatniej
                                    chwili sie powstrzymal.
                                    • Gość: popilot Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 16:31
                                      Jak oglądam i słucham wypowiedzi P.Prezydent i tych panów w
                                      mundurach to ogromny żal mnie ogarnia i poczucie wstydu że jestem
                                      rodowitym zabrzaninem i że tacy ludzie kierują i reprezentują nasze
                                      miasto. Czy naprawdę Zabrza nie stać na ludzi mądrych, kompetentnych
                                      i naprawdę SKUTECZNYCH?
                                      • szulikowianin Re: Propaganda - Monitoring 18.05.10, 22:14
                                        Nie zamierzałem zabierać głosu w tej dyskusji. Ale w końcu Pani Prezydent nie
                                        może angażować w charakterze błaznów komendantów! Wiadomo, że Szulikowa
                                        wykorzystała zależność naczelnika i komendantów do wystąpienia w tym show.
                                        Co najlepsze wydaje się, że aktorzy mieli pełną świadomość widowiska w jaki
                                        uczestniczyli. Pan naczelnik bąknął coś pod nosem i już go nie pokazali.
                                        Najlepiej według mnie wypadł Rajda, bo starał się mówić coś na temat ale, że
                                        temat tak zadany, to wyszło, jak wyszło.
                                        Natomiast nie wiem czy Pan Komendant Rabsztyn występował „na żywo” czy też z
                                        playbacku? Gdy mówił Rajda to było widać, że stoi obok wysokiego mężczyzny w
                                        policyjnym mundurze. Ale nie było ujęcia, które wskazywałoby, że te cztery osoby
                                        stoją obok siebie w rzeczywistym czasie. Do takich wniosków skłania mnie
                                        powtórne obejrzenie nagrania z GTV. Obejrzyjcie -

gtv.zabrze.pl/index.php?id=2202

, mówi prawie to samo co wtedy.

O dzwoniących komendantach i sukcesach. O tym, że prawie każda narada w KGP to
                                        chwalenie zabrzańskiego programu prewencyjnego. Nie wiem czy dzwonią, nie wiem
                                        czy chwalą? Ale jeżeli poczyta się Internet to raczej chwalone są inne projekty.
                                        Nie chciałbym już wałkować tego tematu. Miałbym jednak prośbę do Pana Komendanta
                                        aby nas poinformował:
                                        1.Kiedy przestaną do niego dzwonić / wszyscy wiedzą, że w policji jest rotacja
                                        kadr i każdy nowy komendant musi przedzwonić i zapytać się jak ma pracować/.
                                        2.O fakcie rozpoczęcia stażu przez jakiegokolwiek praktykanta z policji innego
                                        unijnego kraju, choćby Rumunii /poświęconego poznawaniu wybitnego modelu pracy/.
                                        3.Momentu gdy w KGP przestaną na naradach omawiać zabrzański program / swoja
                                        drogą podziwiam tą komunikację wewnętrzna w policji, gdzie komendant w mieście
                                        nie będącym bynajmniej metropolią jest dokładnie zorientowany w przebiegu narad
                                        na najwyższym szczeblu/.

I jeszcze jedno. Ogólnikowo było o programie „wychowania najmłodszych kibiców”.
                                        Wiem, rozumiem, mieszkam przecież koło stadionu. A jeszcze trzy lata temu mecze
                                        odbywały się bez dodatkowych „atrakcji”. Ale Państwo wdrożyliście program…….
                                        Boję się jaki będzie następny.
                                        nieletni – 3 x więcej przestępstw
                                        Euro 2012 /czy coś takiego/ - burdy na meczach i zamknięty stadion
                                        Spokój na każdej ulicy czy też Bezpieczne chodniki.
                                        Lepiej dać sobie spokój aby nie obudzić się po koszmarnym śnie!
                                        • Gość: poldek Re: Propaganda - Monitoring IP: 213.251.189.* 18.05.10, 22:21
                                          Pan Rajda plótł bzdury większe niż kom. Rabsztyn. Ośmieszył się na
                                          całego.
                                          • Gość: miara Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 12:02
                                            Mańka leje wodę bez opamiętania, to i Kłodnica wylała.
                                            • Gość: kola Re: Propaganda - Monitoring IP: 68.168.212.* 20.05.10, 12:39
                                              Tak naprawdę działa monitoring w Zabrzu i tak dba się o nasze
                                              bezpieczeństwo

zabrzetv.pl/news/wiadomosci/goracy_temat/20100208_Zabrze__Miasto_monitorowane_/
                                              • Gość: makoschau Re: Propaganda - Monitoring IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.10, 14:55
                                                fajna fotka w Glosie Konczyc z podlanego slupka
                                                z napisem:Zabrze,miasto monitorowane (i wszystko jasne)
                                                • Gość: hihi Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:40
                                                  www.zabrzanie.pl/ludzie/grzegorz/galeria/20100517_powodz_makoszowy_ii/12837/:DDDD
                                                  • Gość: hihi Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:40
                                                    www.zabrzanie.pl/ludzie/grzegorz/galeria/20100517_powodz_makoszowy_ii/12837/
                                                  • Gość: hihi Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:42
                                                    i jeszcze jedno:

www.zabrzanie.pl/ludzie/grzegorz/galeria/20100517_powodz_makoszowy_ii/12838/
                                                  • Gość: dobrze Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 09:17
                                                    Dobrze, że choć komendant Kycia nie dał z siebie zrobić idioty.
                                                  • Gość: erwin Re: Propaganda - Monitoring IP: 68.168.212.* 21.05.10, 10:30
                                                    Za to komendant Straży Miejskiej i Policji w Zabrzu mają już
                                                    zapewnione etaty w "Comedy Channel" w programie "Śmiechu warte".
                                                  • Gość: strażak Sam Re: Propaganda - Monitoring IP: 188.33.55.* 21.05.10, 10:57
                                                    komendant PSP w Zabrzu Jacek Kycia. wielki szacun. Skuteczny w zdrowym tego
                                                    słowa znaczeniu, sympatyczny, zaufany człowiek. od niego powinni sie uczyć
                                                    pozostali dwaj komedianci, jak nie włazić władzy w pupkę. a to takie proste. jak
                                                    widac wystarczy dac do zrozumienia, że jak władza będzie miała dupę w ogniu to
                                                    żaden komediant nie pomoże.
                                                  • Gość: nikt Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 18:54
                                                    Nikt nie lubi dupowłazów.
                                                  • Gość: Komediant Re: Propaganda - Monitoring IP: *.mironet.pl 22.05.10, 11:00
                                                    ale Gocha lubi. koniecznie z wazeliną
                                                  • Gość: narrator Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.10, 21:07
                                                    Dwa lub trzy tygodnie temu, w jednym z sąsiednich miast, miałem
                                                    okazję uczestniczyć w sympatycznej imprezie, wraz z kolegami (?),
                                                    współtowarzyszami (?) Pana Rabsztyna /policjanci i emeryci/. Gdy
                                                    opowiedziałem im o udziale w programie naszego Komendanta zaniemówili
                                                    z wrażenia. Niezbyt chcieli w to uwierzyć. Gdzie jego instynkt
                                                    samozachowawczy? Dlaczego uczestniczy w quasi mitingu prezydent
                                                    kojarzonej wyraźnie z PIS? Może mój przekaz nie był dosłowny i
                                                    wierny co do słów ale niewątpliwie wiarygodny co do istoty sprawy.
                                                    Wtedy potoczyła się dyskusja na temat szefa naszej policji, który
                                                    chyba nie jest zbyt lubiany swoim środowisku. Dwóch z dyskutantów
                                                    nazwało go szu…ą. Kilkanaście lat pracował jako naczelnik w małej
                                                    jednostce. Jego kariera zaczęła się wraz z karierą szwagra. Ale
                                                    szwagier chyba go niezbyt lubił, bo swoich pracowników faworyzował w
                                                    awansach bardziej od rodziny. Trafił do Zabrza, gdzie szybko pomógł
                                                    swojemu zwierzchnikowi i zarazem protektorowi, przenieść się na
                                                    emeryturę. Nie było to trudne w okresie rządów PIS. Wszak sam
                                                    wywodził się ze śląskiego matecznika PIS. Następnie szykował się na
                                                    stanowisko zastępcy komendanta wojewódzkiego ( swojego kolejnego
                                                    protektora). Ten protektor, podobnie jak poprzedni, jakoś nie miał
                                                    szczęścia do prasy. Przed zwolnieniem zaliczył dużo negatywnych
                                                    publikacji prasowych. Jak się ma układy z tzw. „wolną prasą” to wiele
                                                    można zdziałać. Tą olśniewającą karierę zahamowały wybory
                                                    parlamentarne. W efekcie odejście szwagra na emeryturę a następnie
                                                    odwołanie kolejnego człowieka PIS Stawarza. I stoi chłopina w miejscu
                                                    i ma nadzieję, że ludzie PO rządzący obecnie tą instytucja go nie
                                                    zauważą. A po śmierci Prezydenta mógłby być nawet generałem, gdyż
                                                    następca nie będzie kreślił z listy za służbę w pewnych formacjach (a
                                                    to też było).
                                                    Zwracano uwagę na jego ponadprzeciętne umiejętności przystosowania
                                                    oraz niezwykłe wyczucie chwili. To wyczucie chwili pozwalało mu np.
                                                    wyjść do toalety w krytycznej chwili i powrócić już po zażegnaniu
                                                    kryzysu. Podwładni zaobserwowali to wielokrotnie na stadionie
                                                    Górnika.
                                                    A poza tym chłop ma same zalety, nie pije, nie pali. Sprawnie
                                                    zarządza jednostką. Monitoruje strukturę przez tzw. gumowe ucha lub
                                                    stukacze. I to jest najważniejsze w ocenie podwładnego. Niezbyt ważne
                                                    jest to jak pracuje, ważne jak nadaje.
                                                    Ale do meritum. Co mu się stało, że strzelił sobie takiego samobója,
                                                    publicznie stając u boku naszego poufnego PISu w spódnicy. Gdy
                                                    powiedziałem, że komendant dziwnie się uśmiechał wygłaszając swoją
                                                    kwestię, jakby sam nie wierzył w to co mówi i dziwnie patrzył się w
                                                    dół, rozmówcy doszli do wniosku, że chyba coś wypił. Chłopina nie
                                                    trenuje, to i skutki opłakane.
                                                  • Gość: klawisz Re: Propaganda - Monitoring IP: *.stk.vectranet.pl 13.07.10, 22:22
                                                    te typy tak mają.
                                                  • Gość: Klawisz Re: Propaganda - Monitoring IP: 83.230.51.* 14.07.10, 09:51
                                                    czy to Komediant R. maczał w tym łapki?:

www.zabrzanie.pl/wiadomosci/miasto/12072010_tesciowa_wyrzucila_ja_na_bruk_z_niepelnosprawnym_dzieck/
                                                  • Gość: brawo Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 12:57
                                                    Narrator - swietna robota. Tylko siedz cicho, bo Cie zacznie Srebrne Pioro
                                                    meczyc, bo cos mu tematow brakuje:) a tu prawie caly opowiedzany - wystarczy sie
                                                    podpisac. Takze w tydzien sie wyrobi:D
                                                  • Gość: Fiskus Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 15:26
                                                    on nie podejmuje takich tematów. dla niego liczą się tylko ogłoszenia z urzędu.
                                                  • szulikowianin Re: Propaganda - Monitoring 14.07.10, 19:48
                                                    Gość portalu: brawo napisał(a):

> Narrator - swietna robota. Tylko siedz cicho, bo Cie zacznie
                                                    Srebrne Pioro
                                                    > meczyc, bo cos mu tematow brakuje:) a tu prawie caly opowiedzany -
                                                    wystarczy si
                                                    > e
                                                    > podpisac. Takze w tydzien sie wyrobi:D

Srebrne Pióro? Co /kto/ to jest?
                                                    Dowiedziałem się dzięki przeglądarce. A wiesz kto ma poważny wpływ na
                                                    przyznawanie tych nagród? Izabela Kacprzak. Koleżanka Jarasza.
                                                  • Gość: dedektyw Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 21:21
                                                    No i wyszlo, dzieki czemu tak Rzepa z Glosem "wspolpracuje". Czyli jak sobie
                                                    Piorko nie radzi (tzn. nikt mu nic nie przyniesie) to kolezanka pomoze,
                                                    podchwyci dalej ew. raz na rok nagrode da.

Tym bardziej gratuluje. Od lokatej raczej nagrody nie dostanie:D
                                                  • Gość: marczupitulajtis Re: Propaganda - Monitoring IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.07.10, 21:55
                                                    Raczej Przemek daje Izie tematy a nie odwrotnie. Iza też podniosła
                                                    wrzask gdy Lazar miał prowadzone postępowanie karne za to, że nie
                                                    zamieścił sprostowania. Inne media kompletnie się tym nie
                                                    zainteresowały. Jest to bardzo dziwne bo w imię "wolności mediów"
                                                    jednoczą się wszystkie pismaki niezależnie od maści. Piszemy Lazar a
                                                    czytamy Jarasz. Bo wszyscy wiemy, że rządzi tam Jarasz a w zasadzie
                                                    fobie Jarasza.
                                                    A tak w ogóle to nasi bohaterzy reprezentują prasę niezależną.
                                                    Zależni są jedynie od prawdy objawionej przez MMSz.
                                                    Brawo sugerował temat naszemu śledczemu. Waćpan kpisz czy o drogę
                                                    pytasz? Jeszcze trzy, cztery lata temu było "kopanie po kostkach"
                                                    policji, straży miejskiej, Bulińskiego, Wiaterka. Szczególnie
                                                    Wiaterek był na celowniku. Atak na niego był prawie w każdym numerze.
                                                    Namiętnie opisywany był też komisariat na Rokitnicy.
                                                    Nadeszła nowa era - Szulikowa. Momentalnie z gazety zniknęła straż
                                                    miejska /za całą kadencję był tylko jeden artykuł krytyczny/. Z
                                                    policja było gorzej. Zmienili się komendanci policji. Nowego
                                                    komendanta Przemek przywitał niesympatycznie. Witając go wypomniał
                                                    udzielane wcześniej nierzetelne informacje /on sam ocenił
                                                    rzetelność/. I to była ostatnia nieuprzejmość z jego strony względem
                                                    policji. Policja ma z nim spokój od trzech lat a straż miejska od
                                                    czterech. I powiedzcie drogie dzieci dlaczego?
                                                  • szulikowianin Re: Propaganda - Monitoring 15.07.10, 22:37
                                                    Narratorze!
                                                    Już Po zauważyła naszego komendanta. Otrzymał propozycję awansu do
                                                    Katowic ale odmówił. Woli pracować w Zabrzu.
                                                    Na stronie KMP można przeczytać informację o kolejnych sukcesach w I
                                                    półroczu.
                                                    www.zabrze.slaska.policja.gov.pl/wiadomosci/art979,podsumowano-i-polrocze.html

Czyżby zmiana polityki informacyjnej? Szkoda, że nie można tego porównać z innymi danymi. Przeczytałem, że za 6 miesięcy było 5295
                                                    przestępstw ogółem. Na stronach tego forum były informacje o latach
                                                    poprzednich:
                                                    2007 – 7732 przestępstw ogółem
                                                    2008 - 8238 przestępstw ogółem
                                                    Gdy porównamy te cyfry to chyba jednak przestępczość rośnie
                                                    systematycznie.
                                                  • Gość: inspektor Gadżet Re: Propaganda - Monitoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 21:08
                                                    najnowsze super śledztwo Jarasza - na ul. Knosały, żeby zrobić kontre do
                                                    artykułu w Fakcie i udowodnić, że pani prezydent też ma ciemno
                                                  • Gość: dramat Re: Propaganda - Monitoring IP: *.chello.pl 19.07.10, 08:19
                                                    Brak slow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka