kielonek-online 06.08.10, 00:01 Ten pajac ciagle pisze bzdury, trzeba go izolować i leczyć. My uczciwi i prawi forumowicze protestujemy przeciwko jego głupocie i obłudzie. Drań skończy w piekle to pewne. Jak długo można go tolerować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edgar Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 06.08.10, 00:11 samochwała w kącie stała .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bols Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 06.08.10, 01:29 a ja tam gościa nie znam - ale lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 06.08.10, 18:18 Kielonek, Tobie się nudzi więc powinieneś mieć zajęcie jakim jest praca, a autopromocja picia alkoholu jest już bardzo nudna Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Kielonek to dureń 06.08.10, 20:07 a ja myślę że kielonek wprowadza na tym forum dużo humoru i za to go cenię. na zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Kielonek to dureń 06.08.10, 22:46 Dziękuję. ------------------------ Promocja alkoholu prowadzona przez tego młota powinna być natychmiast usuwana przez cenzurę w imię katolickiej przyzwoitości. Spadaj kielonek na grzyby! Won z naszego forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchew Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 01:32 Ja też szanuję Kielonka za to że ma czas i chęci pociskać farmazony i ogólnie nikt mnie tak nie bawi jak on ze swoimi tekstami. Dzięki że jesteś i nigdy się nie zmieniaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Re: Kielonek to dureń IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.10, 12:14 Kielonek nie jest alkolikiem ,ani zadnym Durniem ! zobaczcie na jego styl pisania, i wypowiedzi czy tak pisze Alkoholik? A czy alkoholika stac na kompa lub internet? On tylko tak swiruje ale to Facet co ma wszystko dobrze poukladane w glowie , Pozdrawiam Kielonka!!! Dobrze stary grasz te role. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 16:41 Popieram post'' wiernego''. Kielonek dobrze sie bawi,a Wy dajecie sie nabierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwko Re: Kielonek to dureń IP: 109.243.145.* 07.08.10, 17:30 Alkoholik nie musi byc biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Kielonek to dureń 07.08.10, 18:57 Nie musi, też tak sądzę i liczę na odmianę losu. ----------------------- Ten facet udaje, to knur i idiota, któremu tatuś kupił komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Kielonek to dureń 07.08.10, 19:22 Kielonek, idź bronić krzyża! ----------------------------- Mam inne plany, idę po wódkę. forum.gazeta.pl/forum/f,93673,Pusta_flaszka.html Odpowiedz Link Zgłoś
erwinhasiok Re: Kielonek to dureń 07.08.10, 21:03 co ty tak z jednego logina. twój prowajder mówi że co chwile loginy zmieniasz. leniwy jesteś czy jak? loginów i nicków nie chce ci sie zmieniac a wickiem w zabrzu chcesz byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 21:05 a do tego zaczyna pociskać bzdety, nieudana prowokacja, niestety ale facet bez zajęcia świruje, podobnie jak alkoholik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSdo_nos Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 22:19 te typy tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Kielonek to dureń 07.08.10, 22:23 Przepraszam, ale mam zajęcie, piję wódkę. ------------------------------------------ Bzdety to mało powiedziane, on do tego wszystkiego jest nudny, to zaykły spamer, ofiara losu i zapewne gó...arz, ktorego trzeba olać i nie odzywać się do niego, wtedy sam się zamknie, kanalia głupia. Kielonek wypier.....! --------------------------- Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek off Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 07.08.10, 23:56 TVP info live do oglądnięcia koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Kielonek to dureń 07.08.10, 23:59 Nie mam telewizora. ----------------------- Wszystko ma, stary komuch i zboczeniec. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Kielonek to dureń 08.08.10, 23:34 Dosyć już dzisiaj nabredził na tym forum, teraz już zamilkł palant i mitoman. ---------------------- Gó... prawda, idzie na spacer i do sklepu. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też lubię te wpisy Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 09.08.10, 19:18 Też lubię wpisy Kielonka,ale wydaje mi się że to były alkocholik. Teraz już nic nie może na literę "P" oprócz pisania pierdół więc swoje byłe nawyki realizuje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Kielonek to dureń 09.08.10, 21:55 Oszust, podaje się za kogoś innego. ----------------------------------------- Otwieram flaszkę, witam się z klawiaturką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Kielonek to dureń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 16:54 Kielonek na prezydenta miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kielonek to dureń IP: *.stk.vectranet.pl 11.08.10, 17:12 Kolejny glos na kielonka.Elektorat sukcesywnie powieksza sie.Jak wybierzemy kielonka, to moze miasto bedzie mniej nudne i ludzie za jego przykladem stana sie pogodniejsi i beda mieli wiecej fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys.p kielonek IP: *.stk.vectranet.pl 11.08.10, 17:38 Ja szanuję i lubię kielonka. Dziękuję, że jesteś z Nami. Z Tobą zawsze rażniej. Na wakacjach brakowało mi Twoich wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: kielonek 11.08.10, 21:45 Jeszcze pochwal tego kretyna i nie będzie nam dawał spokoju. Zamienił normalne forum w ocean bełkotu, gdzie jest moderator? ----------------------------------------- Fajnie, że wróciłaś Twoje zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyewitness Re: kielonek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 22:24 Kielonek dobrze prawi wódki mu nalać za to! Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: kielonek 12.08.10, 10:35 Nudzi się dzieciak od rana i udaje filozofa od siedmiu boleści ----------------------------------------------- Nalać, nalać, a kto naleje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: kielonek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 13:31 Pisz częściej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony pieprz Re:do chilli-and-vanilla IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.10, 20:02 „Prawdziwa dama pije tylko czysty spirytus i nigdy w małej ilości" Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re:do chilli-and-vanilla 28.08.10, 20:21 Czysty spirytus (96%)jest najlepszy na zimę. Fajnie rozgrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re:do chilli-and-vanilla 29.08.10, 00:24 Masz rację, może też płonąć. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re:do chilli-and-vanilla 07.09.10, 22:05 Jak wasze gorące umysły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re:czy duren to buc ? IP: *.stk.vectranet.pl 06.02.11, 23:01 Oto jest pytanie? Kto odpowie na nie? Odpowiedz Link Zgłoś