Dodaj do ulubionych

Opozycja MMS

IP: *.stk.vectranet.pl 22.11.10, 09:46
dziękujemy zabrzanom.pl za ujawnianie prawdy o tym co się dzieje w mieście,młodzi odważni ludzie,którzy jak wiele innych mieszkańców nie godzą się na wszechwładne rządy MS.
Nepotyzm i korupcja i oczywiście sukces wyborczy Adama K. przy poparciu z ambony i nauczycieli z zabrzańskich szkół jednym słowem sitwa. Zobaczymy na ile starczy pieniędzy w miejskiej kasie. teraz już wiemy, że nie worki a WORY idą na wybory

Obserwuj wątek
    • Gość: Mańko-metr Re: Opozycja MMS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.10, 09:51
      Mańka z towarzystwem stworzyła sitwę, w której żywotnym interesie była reelekcja. Udało się, bo zabrzanie to w większości ćwoki i tyle.
      • Gość: sąsiad Re: Opozycja MMS IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.10, 10:07
        Drogi "metrze". Mam wrażenie, a wręcz jestem przekonany że na miano "ćwoków" zasługują ludzie piszący takie wypociny, po przeczytaniu których chce się jedynie iść do toalety i zwymiotować tę całą żółć która przez Was przemawia. I ciekawi mnie, jak czuje się człowiek będący w opozycji do 75% mieszkańców Zabrza głosujących na obecną, dobrze zarządzającą miastem Panią Prezydent.
        A dla podniesienia autentyczności mojej opinii powiem tylko tyle, że jestem mieszkańcem sąsiedniego miasta ale zawsze z podziwem patrzyłem na Zabrze.
        Pozdrawiam.
    • Gość: poskramiacz psów Re: Opozycja MMS IP: 89.174.219.* 22.11.10, 10:18
      psy szczekają (jaś) a karawana jedzie dalej. Teraz tylko czekać na uniewinnienie wice prezydenta bo nie ma żadnych dowodów heh. pieski Mira S. już skomlą... podwinąć ogony i do budy!
      • Gość: Jan Do Jasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 12:48
        Jasiu, nie przesadzj z tym poparciem z ambon i przez nauczycieli. Ani w moim kościele nie było tym razem agitacji (bo niestety w wyborach prazydenckich była, na szczęście "prawdziwy" wg księży Polak przegrał) ani w mojej szkole. A pracuję w dużej szkole i na skutecznych nie głosowałem.
        • Gość: janusz nie ściemniac IP: *.unknown.vectranet.pl 22.11.10, 14:43
          zaraz zaraz, owszem 70% procent ale z trzydziestu paru co głosowało ;D
          nie rób ludziom wody z mózgu.
          co nie zmienia faktu że i tak Szulik wygrała, chocby głosami tych co nie poszli na wybory
          Na 145 tysięcy uprawnionych zagłosowałao tylko 40 tysięcy
          wiec sami widzicie ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka