Gość: józef IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.10, 10:02 miejska komisja wyborcza podaje, że ogółem głosów nieważnych na radnych i prezydenta jest powyżej 3 tys. europoseł Pan Janusz Wojciechowski wypowiedział się w tej sprawie min. na wp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simka Re: wybory fałszowane IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.10, 10:44 Nieważne, nie znaczy sfałszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewnie Re: wybory fałszowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 10:44 Pewnie wyników na prezydenta to nie zmienia, ale mandaty w Radzie i owszem. W dwóch okręgach PO do kolejnego mandatu brakowało po ok 100 głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: wybory fałszowane IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.10, 15:48 ja tak ja obiecałem oddalem niewazny głos. było na 3000 za 4 lata jak się nie pprawi bedzie więcej. niewazny głos to znak braku akceptacji dla układu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrze Re: wybory fałszowane IP: *.xdsl.centertel.pl 28.11.10, 19:06 co do tegorocznych wyborów bez komentarza... uważam że było to sfałszowane bo niby wszyscy gadają maja pretensje do szukikowej a niby 76% zabrzan na nią głosowało.... nie wierzę w to..... co do radnych to prawie wszyscy są ze skutecznych..... i jak tu wierzyć w uczciwość zliczających głosy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: wybory fałszowane IP: *.centertel.pl 28.11.10, 22:40 Pragnę przypomnieć, że tego typu bezpodstawne zarzuty mogą skończyć się odsiadką lub wypłatą odszkodowania na rzecz osób znieważanych. Proszę o ważenie słów !!!! naprawdę nie jest trudno dotrzeć do tego, kto jest autorem poszczególnych wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikuś Re: wybory fałszowane IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.10, 23:21 J.Wojciechowski jako były prezes NIKu chyba wie co mówi.Ciekawe co na to następca Miro ? Odpowiedz Link Zgłoś