Dodaj do ulubionych

wybory fałszowane

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.11.10, 10:02
miejska komisja wyborcza podaje, że ogółem głosów nieważnych na radnych i prezydenta jest powyżej 3 tys.
europoseł Pan Janusz Wojciechowski wypowiedział się w tej sprawie min. na wp
Obserwuj wątek
    • Gość: simka Re: wybory fałszowane IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.10, 10:44
      Nieważne, nie znaczy sfałszowane.
    • Gość: pewnie Re: wybory fałszowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 10:44
      Pewnie wyników na prezydenta to nie zmienia, ale mandaty w Radzie i owszem.
      W dwóch okręgach PO do kolejnego mandatu brakowało po ok 100 głosów.
      • Gość: Janusz Re: wybory fałszowane IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.10, 15:48
        ja tak ja obiecałem oddalem niewazny głos.
        było na 3000 za 4 lata jak się nie pprawi bedzie więcej.
        niewazny głos to znak braku akceptacji dla układu.
        • Gość: zabrze Re: wybory fałszowane IP: *.xdsl.centertel.pl 28.11.10, 19:06
          co do tegorocznych wyborów bez komentarza... uważam że było to sfałszowane bo niby wszyscy gadają maja pretensje do szukikowej a niby 76% zabrzan na nią głosowało.... nie wierzę w to..... co do radnych to prawie wszyscy są ze skutecznych..... i jak tu wierzyć w uczciwość zliczających głosy ????
          • Gość: prawnik Re: wybory fałszowane IP: *.centertel.pl 28.11.10, 22:40
            Pragnę przypomnieć, że tego typu bezpodstawne zarzuty mogą skończyć się odsiadką lub wypłatą odszkodowania na rzecz osób znieważanych. Proszę o ważenie słów !!!! naprawdę nie jest trudno dotrzeć do tego, kto jest autorem poszczególnych wpisów.
            • Gość: nikuś Re: wybory fałszowane IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.10, 23:21
              J.Wojciechowski jako były prezes NIKu chyba wie co mówi.Ciekawe co na to następca Miro ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka