Gość: koneser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 21:17 Co waszym zdaniem jest u baby ważniejsze: Piersi albo biodra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Dylemat 05.04.11, 21:20 Ważne jest myślenie. Wyglad nie gra dla mnie roli. "tutaj stoję, inaczej nie mogę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erich Re: Dylemat IP: *.com.pl 05.04.11, 21:25 głowa ci raczej niepotrzebna, kup sobie lalę, będziesz miał biodra i piersi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chop Re: Dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 21:41 Baba to musi mieć na czym siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Dylemat IP: *.unknown.vectranet.pl 05.04.11, 21:54 krzesło jest najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysz Re: Dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 22:17 Loddychać tysz musi mieć czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 09:57 Przepraszam,że się wtrące :) Ale co Wam po oddychaniu i siedzeniu jak najważniejsze jest to o czym pisał kielonek. Z czasem uroda i wdzięki przemijają a kobieta pozostaje chyba,że się ją zamienia na nowszy model by wyglądał...ale na to też trzeba mieć kasę w pewnym wieku :P Pozdrawiam Koneserów Pięknych Pań :) Pozdrawiam Koneserów Mądrych Pań :) Pozdro dla Wszystkich Kochających ludzi za to jakimi są i jak szeroko się uśmiechają na codzień :* Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Dylemat 06.04.11, 18:04 Koneser pań? Feministki za takie słowa obcinają..........głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 19:11 Dlatego nie jestem feministką... :) Moim zdaniem nie ma nic złego w tej nazwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 23:43 A ja lubię, jak kobieta ma duże, niebieskie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dylemat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 11:44 Ja natomiast preferuję zgrabne nogi i małe stópki. Odpowiedz Link Zgłoś