IP: *.opera-mini.net 06.06.11, 09:28
Skoro jest tyle o miłości na tym forum, to dodaje temat orgazmu w kontekście biednych kobiet których partnerzy nie potrafią doprowadzić. O czym często piszą, a o odwrotnej sytuacji nigdy nie czytałem.

Ja choć doprowadziłem już w życiu trochę kobiet do orgazmu, to jeszcze ŻADNA KOBIETA NIE DOPROWADZIŁA MNIE DO ORGAZMU. One mogły leżeć nieruchomo, a ja doprowadzałem je do szczytu penetracją, ustami lub palcami. Ale nigdy żadna kobieta żadna dziurką czy rączką nie sprawiła mi orgazmu. Zawsze to ja muszę przejąć działanie by wytrysnąć. Więc dajcie spokój z tymi biednymi niedoorgazmowanymi kobietami, tym bardziej że niektóre same nie potrafią go sobie zrobić.

Czas skończyć w tym dyshonorem kobiet.
Obserwuj wątek
    • bulczanka Re: Orgazm 06.06.11, 13:43
      Ten wątek powinien zostać usunięty razem z tobą. Takie rzeczy możesz sobie pisać na innych forach (tematycznych). W dodatku obrażasz panie.

Poza tym uważam że to TY masz problem skoro nie reagujesz na kobiety tak jak trzeba. Niektórym staje na sam widok idącej ulicą lalki, a tobie nawet dotyk nie pomaga. Może ty panów wolisz? Spróbuj. Zabrze jest tolerancyjne.
      I nie wypowiadaj się o szczytach. Twój nawet równiną nie jest.
      • Gość: Pan 38l. Re: Orgazm IP: *.opera-mini.net 06.06.11, 15:59
        On w akcji cały czas równo stoi.
        • bulczanka Re: Orgazm 06.06.11, 16:10
          Ok, ale nie dzięki kobiecie.

PS. Chyba równo z depresją:D
          • Gość: Pan 38 Re: Orgazm IP: *.opera-mini.net 06.06.11, 19:09
            Depresja to domena kobiet. A może twoimu stoi na widok chłopa, że ciągle pijesz w tym kierunku.
    • Gość: specjalista Re: Orgazm IP: *.stk.vectranet.pl 06.06.11, 19:15
      jak Cię kobieta nie potrafi zaspokoić toś pedał i tyle albo impotent,który zaspokaja kobiety palcem bo resztą nie jest w stanie. TYLE.
      • bulczanka Re: Orgazm 06.06.11, 20:09
        Jaki stary taki głupi. Jest kilka znaczeń słowa "depresja". Użyj google. Ja ci nie pomogę. Takich rzeczy uczą w podstawówce.

Myślałem że w Zabrzu są inteligentni ludzie.
        • 1-smieszek Re: Orgazm 06.06.11, 20:39
          Ten specjalista jest wyjatkiem .
      • Gość: Pan Re: Orgazm IP: *.opera-mini.net 06.06.11, 22:59
        Specjalista naucz się czytać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka