Dodaj do ulubionych

Kanał, podjazd samochodowy

IP: *.unknown.vectranet.pl 28.07.11, 18:18
Witam,
Czy jest gdzieś w Zabrzu, kanał lub jakiś podjazd gdzie można bezpłatnie
wjechać i oglądnąć auto od spodu?
Obserwuj wątek
    • amadeo214 Re: Kanał, podjazd samochodowy 28.07.11, 19:43
      Spróbuj podjechac na Webera. Na przeciwko bramy Śląskiego Rancza jest firma co wymienia tłumiki, tam mają podjazd.Gościu jest w porządku .
      Od bramy ze 70-80 m prosto , będą meble , skręc w lewo.Z 30 m i jest podjazd
      Tam jest od groma firm
      • Gość: podokreg.pl Re: Kanał, podjazd samochodowy IP: *.unknown.vectranet.pl 28.07.11, 19:59
        dzięki
        • net.kielonek Re: Kanał, podjazd samochodowy 30.07.11, 12:03
          Auto od spodu, cudowny, inspirujący widok, poemat mozna napisać na ten temat.
          Zdrówko!
          • Gość: Merry101 Re: Kanał, podjazd samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 14:31
            Jedni lubią samochody oglądać od podowzia ...
            inni lubią dno butelki z łzą w oku oglądać.... kwestia gustu :)
            • Gość: podokreg.pl Re: Kanał, podjazd samochodowy IP: *.unknown.vectranet.pl 30.07.11, 22:35
              net.kielonek i Merry101 brawo dzięki takim osobom jak wy to forum umiera brawo.
              • Gość: Merry101 Re: Kanał, podjazd samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 08:48
                Czuję się zaszczycona wyróżnieniem :) prawie jak MMS za "zasłużona dla Policji" :)
                Kielonku zdrowie Nasze :) ...wątki wasze :P
                • net.kielonek Re: Kanał, podjazd samochodowy 31.07.11, 15:58
                  Moja skromność sparaliżowała mi paluchy i łeb, nie mogę tego komentować.
                  Mogę tylko się wódki napić.
                  Zdrówko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka