Gość: Podokreg.pl IP: *.unknown.vectranet.pl 28.07.11, 18:18 Witam, Czy jest gdzieś w Zabrzu, kanał lub jakiś podjazd gdzie można bezpłatnie wjechać i oglądnąć auto od spodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadeo214 Re: Kanał, podjazd samochodowy 28.07.11, 19:43 Spróbuj podjechac na Webera. Na przeciwko bramy Śląskiego Rancza jest firma co wymienia tłumiki, tam mają podjazd.Gościu jest w porządku . Od bramy ze 70-80 m prosto , będą meble , skręc w lewo.Z 30 m i jest podjazd Tam jest od groma firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podokreg.pl Re: Kanał, podjazd samochodowy IP: *.unknown.vectranet.pl 28.07.11, 19:59 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kanał, podjazd samochodowy 30.07.11, 12:03 Auto od spodu, cudowny, inspirujący widok, poemat mozna napisać na ten temat. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Kanał, podjazd samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 14:31 Jedni lubią samochody oglądać od podowzia ... inni lubią dno butelki z łzą w oku oglądać.... kwestia gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podokreg.pl Re: Kanał, podjazd samochodowy IP: *.unknown.vectranet.pl 30.07.11, 22:35 net.kielonek i Merry101 brawo dzięki takim osobom jak wy to forum umiera brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Kanał, podjazd samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 08:48 Czuję się zaszczycona wyróżnieniem :) prawie jak MMS za "zasłużona dla Policji" :) Kielonku zdrowie Nasze :) ...wątki wasze :P Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kanał, podjazd samochodowy 31.07.11, 15:58 Moja skromność sparaliżowała mi paluchy i łeb, nie mogę tego komentować. Mogę tylko się wódki napić. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś