Dodaj do ulubionych

Dobry elektryk samochodowy

IP: *.stk.vectranet.pl 07.09.11, 21:32
Szukam dobrego elektryka samochodowego - kiedyś taki przyjmował w garażu na 3-maja za komisariatem, ale tam już go nie ma :(

Czy są jeszcze dobrzy fachowcy w Zabrzu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bodzio Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 23:03
      Myśliwska 67 Dyllong Piotr -polecam jest dobry
      • Gość: Mateusz Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.unknown.vectranet.pl 10.01.12, 19:41
        Elektryk pierwsza klasa,szybko i sprawnie wskazał usterke i usunął za małe pieniądze.Ten elektyk zna się w 100%,polecam,najlepszy w Zabrzu.
        • Gość: Stefan Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.play-internet.pl 12.10.12, 15:22
          Moge to tylko potwierdzic: najlepszy w Zabrzu i okolicy.
    • kipen1 Re: Dobry elektryk samochodowy 08.09.11, 14:21
      Ten z 3go Maja ma teraz warsztat na Walisa w Zabrzu. Oczywiście jak nic się nie zmieniło.
      Drugi też dobry jest na Tarnopolskiej 29. Bal Pax się nazywa godny polecenia i zaufania. Dodam,że sama Policja "robi" tam swoje autka. Polecam.
      • Gość: prza Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.stk.vectranet.pl 13.09.11, 04:41
        tego elektryka z 3-maja nie ma juz na Walisa i nie wiadomo gdzie teraz pracuje
    • Gość: michu Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 23:07
      Na Wallisa w Zabrzu nadal jest elektryk, ale czy to jest Dada, czyli ten spod komendy na 3go maja to już nie wiem!
      Na wallisa pod koniec ulicy w parceli po prawej stronie. Na poboczu z reguły stoi kilka aut.
    • Gość: Michal Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.play-internet.pl 12.10.12, 15:27
      Piotr Dyllong, ul. Mysliwska 67, Zabrze
      Elektromechanika Samochodowa, jest bardzo dobry, polecam.
      • Gość: wiem coś Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.10.12, 16:42
        "Ten" z 3-go maja ma teraz warsztat na Roosevelta na przeciw salonu Kia, o tym z Myśliwskiej słyszałem, że lepiej mu auta nie zostawiać.
        • Gość: też kierowca Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.10.12, 19:32
          Dyllong z Myśliwskiej ma renomę od kilkudziesięciu lat, ale słyszałem, że z Wallisa tez są dobrzy
          • Gość: Zabrzanin Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.10.12, 19:42
            Na Wallisa tylko radia montują. DADA przeniosło się na Roosevelta, a co do Dyllonga to pierwszy raz słyszę pozytywną opinię na forum. Wśród ludzi to niezbyt pochlebne ale jak to mówią: każdy swoje chwali. Mi kilka razy DADA robił elektrykę i "mucha nie siada". Jak szukałem elektryka samochodowego to prawie wszyscy o DADA mówili, a o Dyllongu NIKT słowem nie wspominał, a wiadomo, ze ludzie najlepszą reklamą.
            • zyga_opel Re: Dobry elektryk samochodowy 03.08.13, 23:39
              Ja od 2 lat jezdzę do Pana Tomka na Maciejowie ze swoimi dwoma autami i jestem zadowolony z jakości , no może trochę drogo ale skutecznie.
              autoelektronika.zabrze.pl/index.php/kontakt.html
              Pozdrawiam Zyga .
              • Gość: Sara Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.play-internet.pl 25.01.14, 23:20
                Ja polecam warsztat na Galla w Zabrzu (P.P.H.U. PSUJ KRZYSZTOF).
                Moim zdaniem jest najlepszy, najsolidniejszy, pełen profesjonalizm.
                • Gość: Agnieszka Re: Dobry elektryk samochodowy IP: 212.160.172.* 10.04.14, 16:59
                  Nigdy w życiu warsztat na Galla - oszuści i naciagacze. Wymieniają elementy bez sprawdzenia co jest uszkodzonei jeszcze biorą za to grubą kasę. Już nie wspominając o serwisie insalacji gazowej po której auto mi padło na środku ulicy, a w której podobno się specjalizują. Nie polecam
              • Gość: wielki sceptyk Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.wieszowanet.pl 26.01.14, 14:41
                Co ty masz za auta że na przestrzeni 2 lat tak często musiałeś jeździć do elektryka ? Może nie skupiaj się na szukaniu elektryka tylko w przyszłości nie kupuj takiego złomu jakim jeździsz obecnie. Ja mam 3 samochody i w ciągu dziesięciu lat byłem u elektryka jeden raz ( zakładać imobiliser )
                • Gość: Także Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.01.14, 16:35
                  Aż trzy samochody !
                  Po co immobiliser w Żuku lub Tarpanie?
                  • Gość: waryniol Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.01.14, 18:16
                    w myśl wszech wielkiego ścieptyka wypadałoby zlikwidować warsztaty auto-elektryki i kupować "nówki", nawet gdy nawali drobnostka, choćby związana z elektryką
                    • Gość: wielki sceptyk Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.wieszowanet.pl 26.01.14, 22:29
                      wystarczy nie kupować szajsu w jakim większość z was się lubuje - no ale jak ktoś jeździ dacią, skodą, jakimś francuzem albo międzynarodowym składakiem w rodzaju nibyamerykanskich chevroletów eto nic dziwnego że musi się znać z elektrykiem
                      • Gość: waryniol Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.01.14, 00:08
                        czyżby te nie szajsowate pochodzić miały od Niemca? hahaha
                        • Gość: wielki sceptyk Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.wieszowanet.pl 28.01.14, 17:39
                          cieszę się że udało ci się przeczytać, szkoda że nie udało ci się zrozumieć
                          • Gość: waryniol Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.01.14, 09:49
                            no więc zadałem pytanie, a w zamian otrzymałem banalną aluzję - pytam logicznie - co jest lepsze?
                            • Gość: wielki sceptyk Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.wieszowanet.pl 29.01.14, 16:33
                              No i jak tu z tobą gadać ? o tym co to jest aluzja też jak widać nie masz pojęcia.
                              Użyłeś retorycznego stwierdzenia zakamuflowanego jako pytanie, jednocześnie wskazując na twoim zdaniem właściwa odpwiedź, na to otrzymałeś ode mnie ripostę w której nie było śladu żadnej aluzji. Mojej odpowiedzi już bliżej było do insynuacji ale co to znaczy też pewnie nie wiesz ?
                              • Gość: waryniol Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 29.01.14, 18:11
                                zadałem konkretne pytanie (celowo i nawet nie potrafiłeś tego wyłapać co mnie nie dziwi), a Ty dalej podnosisz swoje morale...
                                co wszechwiedzący inteligent chce osiągnąć wśród "debili"?
                                • Gość: wielki sceptyk Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.wieszowanet.pl 29.01.14, 20:53
                                  na tym forum jest też sporo nie debili, którzy to czytają i pewnie niejeden z nich teraz zwija się ze śmiechu czytając twe twoje arcygłupie wstawki
                  • Gość: wielki sceptyk Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.wieszowanet.pl 26.01.14, 22:26
                    sam sobie odpowiedz
                • Gość: Wiesiowa Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.01.14, 20:09
                  Co ty koleś wiesz o elektryce ,poszukaj sobie użytkownika Elektryk45 i przestań się ośmieszać.
                  • Gość: wieśka Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.01.14, 20:17
                    o co kaman?
                    • Gość: Jorg Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.01.14, 21:01
                      Pewnie o to że sceptyczna żulia zbiera baty.
                      • Gość: wielki sceptyk Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.wieszowanet.pl 26.01.14, 22:32
                        bardzo długo nad tym myślałeś ?
                        • Gość: Jorg Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.01.14, 18:59
                          Jakieś 4 sekundy,czyli tyle ile wynosi twoja tygodniowa norma.
                          • Gość: fac Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 21:07
                            Jorguś,nie ma sensu, i tak nie zrozumie.
                    • Gość: kierowca Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.01.14, 21:04
                      Bardzo dobry warsztat samochodowy, który specjalizuje się w elektronice samochodowej jest na ul. Heweliusza - tuż za barakami pogotowia Eskulap - pierwsza brama za pogotowiem.
                      Warsztat przeniesiony z Bytomia z ul. Orzegowskiej. Wystarczy poczytać opinie na temat tego warsztatu. Jak ktoś nie chce tracić kasy na nietrafione diagnozy, naprawy wszystkiego tylko nie tego co jest w aucie uszkodzone - to polecam ten serwis. Mariusz wcześniej nie skasuje za naprawę auta, póki faktycznie ono nie zostanie naprawione.
                  • Gość: wielki sceptyk Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.wieszowanet.pl 26.01.14, 22:35
                    Coś tam wiem o elektryce np. znam prawo ohma po śląsku - to było jakoś tak że: stara oma bez łoma nie wyłazi z doma
                • Gość: Pyjter...... Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.01.14, 07:16
                  Widać że jesteś dobrze POier....ny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Sylwia Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 16:14
      najlepszy na śląsku Jurek, współpracuje z moim warsztatem 327930001/532162777
      • Gość: Z Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.zabrze.vectranet.pl 10.04.14, 18:23
        Z dobrym elektrykiem samochodowym jest jak z Yeti : podobno istnieje, ale nikt go nie widział....
        Większość "specjalistów" może i posiada zaplecze sprzętowo-diagnostyczne, natomiast gorzej z wiedzą teoretyczną i praktyczną co i jak wykorzystać. Niestety taka prawda. A o partactwach się człowiek nie dowie bo nikt nie stoi w warsztacie i patrzy fachowcom na ręce, o ile nie jest to rzecz do zrobienia w ciągu kilku minut.
        Z uwagi że jestem osobą dociekliwą, czasem szukam info co jak można naprawić, wymienić. W konfrontacji z rzeczywistością warsztatową włos się jeży na głowie co panowie potrafią.....
        Oczywiście komputer wszystko mu powie, a potem języka nie potrafi w menu zmienić....

Pozdrawiam
        • Gość: Gość zabrzanin Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 09:33
          Dada - na przeciw salonu KIA, jest godny polecenia, fachowo, solidnie, stosunkowo tanio i terminowo naprawia samochody. Polecam
    • Gość: Kuzyn Re: Dobry elektryk samochodowy IP: *.183.140.7.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.04.14, 11:54
      DADA się przeniósł i ma teraz warsztat koło ogrodu botanicznego. Naprzeciwko KIA na ul Roosevelta.
      Polecam.
    • Gość: gość Dada IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.05.14, 10:10
      Jakieś namiary na tego elektromechanika DADA są?
      • Gość: Orlik Re: Dada IP: *.centertel.pl 20.05.14, 15:49
        Telefon do DADA - 501 744 071
        • Gość: Zabrzanin Re: Dada IP: *.centertel.pl 26.02.15, 10:19
          Elektromechanika Samochodowa DADA zmieniła adres i jest teraz na 3-go Maja 51 przy komisariacie policji. Telefon do DADA 501744071
          • Gość: Wojtek Re: Dada IP: *.static.3s.pl 21.03.16, 11:44
            Nie mogę znaleźć tego warsztatu. Na pewno jeszcze istnieje? A może jest jakiś inny polecany specjalista w Zabrzu od Renault który ogarnie prosty temat braku elektryczności w zapalniczkach (nie, nie jest to bezpiecznik...) i nie zedrze kasy...
    • Gość: Fisherman Dobry elektryk samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.15, 10:11
      W Zabrzu jest bardzo dobry. Ma sprzęt, którego nawet autoryzowane serwisy nie mają. Zwłaszcza samochody Chrysler, Dodge, Jeep, ale inne też. Wszystko mi zrobił. Polecam
      www.autoelektroserwis.pl/kontakt.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka