net.kielonek 14.10.11, 20:45 To była buźka śliczna. Dzisiaj na dworcu autobusowym widziałem pana podobnego niezwykle do Breżniewa. Wsiadł do autobusu, ciekawe kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1-smieszek Re: Twarz Leonida Breżniewa 14.10.11, 21:02 Nie przestraszyłeś się, ze stare nagle w dziwny i niewytłumaczalny sposób wraca ? Brrrrr straszne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Twarz Leonida Breżniewa 14.10.11, 21:13 Odważny jak lew jestem, do tego z Azorem byłem i po szklance wódki. Nie przestraszyłem się, ale zainteresowałem facjatą tego pana i chciałem go zapytać, czy wie do kogo jest podobny. Nie zdążyłem, odjechał autobusem w kierunku Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Twarz Leonida Breżniewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 21:15 Kielonku, a może byłeś już po dwóch szklaneczkach?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Twarz Leonida Breżniewa 14.10.11, 21:19 Czasami bywam tylko po jednej szklance. To prawda, że takie sytuacje są przykre, ale w życiu różnie bywa. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzyk2 Re: Twarz Leonida Breżniewa 14.10.11, 21:37 Ponieważ zmarli mają powrócić na ziemię na końcu czasu, może lepiej jutrzejszą szklaneczkę wypić już dziś? Bo nie jest pewne czy Spirit lubi spirytus Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: Twarz Leonida Breżniewa 14.10.11, 21:30 Azor i szklanka wypitej wszczesniej wódki to, istotnie silne wsparcie i wszelki lęk odpędzić moze, nawet twarz Breżniewa na jawie widziana, lęku nie wzbudzi. Pan zapene wie do kogo jest podobny. Kto bużkę znał, zapamiętał i nieznajomemu dawno powiedział, ze ''milego'' człowieka mu przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Twarz Leonida Breżniewa 14.10.11, 22:08 bardzyk mi tu proponuje interpretację apokalipsy. Na mój łeb ten tekst jest zbyt trudny. Kilka razy probóbowałem doczytać się u świętego Jana prawd dla wielu oczywistych, ale jakoś nie potrafię z jego metafor ułożyć sobie jasnej całości. Same przypuszczenia i domysły, nawet wódka obrazu nie rozjaśnia. Twarz Leonida Iljicza Breżniewa była wyraźna, bez zastanowienia to wiedziałem. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POrada Re: Twarz Leonida Breżniewa IP: *.stk.vectranet.pl 14.10.11, 23:40 Kielonku radzę Ci nie pij,a dla bezpieczeństwa nie chodz z lustrem. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Twarz Leonida Breżniewa 15.10.11, 00:38 Myslisz, że sam siebie zobaczyłem? Nie, dbam o poziom płynu w organizmie i delirycznych zwidów nie miewam. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za troskę. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś