Gość: A 1 IP: *.stk.vectranet.pl 22.12.11, 14:31 wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/kolejny-odcinek-autostrady-oddano-do-uzytku,1,4980131,region-wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Autostrada 03.01.12, 22:33 Takiej wiadomości nikt nie skomentował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doczytasz Re: Autostrada IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.12, 17:40 Oj, nie pij tyle, bo nie kontaktujesz. przecież nie było MMS do przecinania wstęgi, to i nikt nie komentuje, na forum tylko się lansuje MMS, była nieobecna, więc jej specjaliści od image nic nie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Autostrada 04.01.12, 17:43 Nie sądzę aby tutaj ktokolwiek pisał na polecenie władzy. Zasięg tego forum jest tak niewielki jak obecna zawartość mojej flaszki. Myślę, że tutaj zagląda nie więcej niż dziesięć osób. Odpowiedz Link Zgłoś
netkielonek Re: Autostrada 04.01.12, 18:08 To prawd! Macie monopol na to forum. Jest to bardzo irytujące, jak ci sami durnie wiecznie wszystko komentują, nie mając pojęcia o temacie w którym zabierają głos. Taka Wasza natura? Czy głupota? Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Autostrada 04.01.12, 18:11 Pisz przyjacielu jeszcze. Zostawiam ciebie samego do czasu likwidacji twojego loginu przez moderację. Ja zajmę się swoimi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
netkielonek Re: Autostrada 04.01.12, 18:40 Nie irytuj się koleszko! Drażni mnie to Twoje natarczywe wtrącanie się do wszystkiego. Jak słusznie zauważyłeś, to przez takich jak Ty, na tym forum wypowiada się garstka mieszkańców. W założeniu miało ono służyć mieszkańcom naszego kochanego miasta. Mieliśmy poruszać sprawy ważne, służyć pomocą innym. Doprowadziliście do tego, że inni postrzegają je jako swego rodzaju czat kilku oszołomów. Nikt rozsądny nie odważy się zapytać o cokolwiek, bo zaraz zostanie ośmieszony, zwyzywany. Jestem świeżo upieczonym emerytem, więc mam dużo wolnego czasu. Będę częstym bywalcem tego forum, może tak częstym jak ty, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś