Dodaj do ulubionych

Czy brać GO do ust?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:26
Tak tylko pytam, bo jeszcze tego nie robiłam, zawsze miałam jakieś opory.
Czy to jest przyjemne, jak do tego podchodzicie? A jeśli nawet zdecyduję się
to jak mam to robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Edward z Pawłowa Re: Czy brać GO do ust? IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 16.07.04, 22:49
      Gorąco polecam.
      Po użyciu z twych ust będzie się swobodnie unosił zapach przygniłych szprotów.
      • anita46 Re: Czy brać GO do ust? 17.07.04, 00:27
        Kaśka z maćkiem w zębach wywołała u Edwarda odruch Pawłowa. Kaśka, bierz co
        chcesz i gdzie chcesz. Możesz uprzednio wysmarować go krowim gównem i
        przepuścić przez maszynkę do mięsa. Baw się dobrze.
        • Gość: KASIA Z MACIEJOWA Re: Czy brać GO do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 01:10
          A czy nie przeszkadza żadnej z Was smak spermy? Mój facet bardzo to lubi i ja
          bym mu chętnie przyjemności w ten sposób jak najczęściej dostarczała ale na
          samą myśl o smaku mam dreszcze :-(( Może jakieś rady?
          • Gość: Edward z pawłowa Re: Czy brać GO do ust? IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 09:52
            A próbowałaś dodać dżemu morelowego ?
    • Gość: ala Re: Czy brać GO do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 14:20
      kośka bierz koniecznie i to kilka razy dziennie może od tego przybędzie ci
      rozumu,bo narazie emanuje z ciebie totalna głupota nawet przez ekran komputera
      brrrrrr.
    • Gość: aa Re: Czy brać GO do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:20
      Metod jest kilka, żeby nie czuć smaku, np. weź w prezerwatywie. Miłość
      francuska jest zgodna z naturą. Wszystko jest zaplanowane. Specjalne ogonki w
      plemnikach s a po to by je wyciągać z zębów.
      Kochankowi kaz jeść przed kochaniem dużo miodu. wówczas smak spermy się poprawi.
      • wu_ka Re: Czy brać GO do ust? 17.07.04, 18:39
        KASIA to tak raz na pół roku lubi na forum ludzi podenerwować.
        Zawsze ktoś da się sprowokować... A KASIA ma radochę :)
        • Gość: KASIA Z MACIEJOWA Re: Czy brać GO do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 18:44
          Yes sir
          • wu_ka Re: Czy brać GO do ust? 17.07.04, 19:01
            ;)
            Poza tym KASIU nie jestem pewna czy Ty jestes kobietą...
            • Gość: KASIA Z MACIEJOWA Re: Czy brać GO do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 19:44
              Niestety, ale jestem . I to podobno ładną kobietą.
              • ma.ta Re: Czy brać GO do ust? 17.07.04, 20:31
                Tak naprawdę ładne są tylko blondynki.
                • Gość: KASIA Z MACIEJOWA Re: Czy brać GO do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:07
                  hi hi hi , ja jestem blondynką
                  • Gość: ala Re: Czy brać GO do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:52
                    to czuć nawet prze ekran
              • Gość: to-ja Re: Czy brać GO do ust? IP: *.zabrze.net.pl 17.07.04, 22:35
                moze i jestes ładna kobietą,ale strasznie głupią i pustą ,nie masz innych
                zainteresowań? Poczytaj jakąś ciekawa ksiązkę,albo wyjdż z przyjaciółmi na
                spacer, może swieże powietrze cię dotleni i zaczniesz mądrzej mysleć
                • Gość: KASIA Z MACIEJOWA Re: Czy brać GO do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 23:51
                  A seks nie jest dobrym zainteresowaniem ? Wielce oburzeni , a kutasa w usta
                  sami zapewne pchacie pannom i mężatkom.
    • jeden_taki Re: Czy brać GO do ust? 18.07.04, 21:13
      Nic tak zębów nie wybiela jak połykanie spermy co niedziela:)
      • Gość: kubus Re: Czy brać GO do ust? IP: *.zabrze.net.pl 18.07.04, 21:17
        a aby to zrobic estetycznie i z higiena wez go widelcem .
        • Gość: xxx Re: Czy brać GO do ust? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:03
          Kasiu, mnie mozesz brac zawsze......sluze CI 4 x w roku......pucio pucio
    • Gość: dino Re: Czy brać GO do ust? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.04, 22:52
      Kasiu napisz czy wzięłaś i jak było. Chcemy wiedzieć, czy to z tym dżemem
      morelowym to prawda!!!
      • Gość: KASIA Z MACIEJOWA Re: Czy brać GO do ust? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 00:16
        Robiąc to dziś facetowi, zauważyłam, że najwięcej uwagi poświęca on.. moim
        włosom! Nie łonowym, bo tych po ostatniej zabawie z maszynką nie mam w ogóle.
        Facet zajmował się moimi włosami, które zasłaniały mu widok jego penisa
        pochłanianego przez moje usta. A że włosów mam na głowie duuużo i dość długich,
        facet ma utrudnione podglądanie mnie przy tej czynności. Tego tak kręci
        patrzenie na to, jak karmi mnie swą męskością, że pewnie chciałby mnie ostrzyc
        na łyso lub nałożyć mi na głowę czepek, by nic nie przysłaniało mu widoku. Czy
        jesteście aż takimi wzrokowcami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka