1rafal77 18.02.14, 19:48 witam Szukam ekipy która by miała ochotę na wspólne treningi Nordik park Dubiela albo Pileckiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kijki Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.02.14, 22:41 Biegam z kijkami po parku na Dubiela, spotykam tam wielu uprawiających nordik walking. Może zagadasz do biegających i zmontujesz ekipe. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.02.14, 19:28 No to czekam na chętnych proponuje niedziela godzina 8-00 park Dubiela wejście od kościoła Św Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lizut Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.02.14, 17:10 Ile godzin tygodniowo trenujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.02.14, 17:23 Głównie jest to uzależnione od pracy ale w okresie styczniowym około 3 x w tygodniu średnio trening około 7 km. ż prędkością około 9,30min na km. Niestety luty to dla mnie porażka bo mogę tylko raz w tygodniu właśnie w niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.02.14, 17:37 Jutro przy Stadionie Śląskim warsztaty Nordic Walking od godziny 10-tej zajęcia są bezpłatne sprzęt na miejscu, obowiązuje ubiór sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.02.14, 17:40 Jak jechałem z pracy to słyszałem w radio , ale niestety pracuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Nordik Walking IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.14, 12:31 Od wiosny ruszą pewnie zajęcia z instruktorem Nordicu w Parku Dubiela w ramach Aktywnego Zabrza. Na razie tylko są organizowane treningi biegowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.02.14, 18:04 No właśnie od wiosny nie rozumie skoro zimy tej zimy prawie wcale nie było są odwoływane spotkania narciarskie ( ostatnio na Kubalonce) a śmiało od początku lutego można było organizować zajęcia Nordik Ja w niedziela zrobiłem 7 km w parku Pileckiego świetne warunki pogoda nic tylko chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.03.14, 13:20 jutro około 7-00 zaczynam trening NW może ktoś chętny? zabrzański Centaral Park czyli park Dubiela :) Odpowiedz Link Zgłoś