Dodaj do ulubionych

Nordik Walking

18.02.14, 19:48
witam
Szukam ekipy która by miała ochotę na wspólne treningi Nordik park Dubiela albo Pileckiego
Obserwuj wątek
    • Gość: kijki Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.02.14, 22:41
      Biegam z kijkami po parku na Dubiela, spotykam tam wielu uprawiających nordik walking.
      Może zagadasz do biegających i zmontujesz ekipe.
      Powodzenia.
      • Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.02.14, 19:28
        No to czekam na chętnych proponuje niedziela godzina 8-00 park Dubiela wejście od kościoła Św Kamila
        • Gość: Lizut Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 20.02.14, 17:10
          Ile godzin tygodniowo trenujecie?
          • Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.02.14, 17:23
            Głównie jest to uzależnione od pracy ale w okresie styczniowym około 3 x w tygodniu średnio trening około 7 km. ż prędkością około 9,30min na km.
            Niestety luty to dla mnie porażka bo mogę tylko raz w tygodniu właśnie w niedzielę
            • Gość: waryniol Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.02.14, 17:37
              Jutro przy Stadionie Śląskim warsztaty Nordic Walking od godziny 10-tej
              zajęcia są bezpłatne
              sprzęt na miejscu, obowiązuje ubiór sportowy
              • Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.02.14, 17:40
                Jak jechałem z pracy to słyszałem w radio , ale niestety pracuje :(
    • Gość: ksenia Re: Nordik Walking IP: *.ip.netia.com.pl 24.02.14, 12:31
      Od wiosny ruszą pewnie zajęcia z instruktorem Nordicu w Parku Dubiela w ramach Aktywnego Zabrza. Na razie tylko są organizowane treningi biegowe.
      • Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.02.14, 18:04
        No właśnie od wiosny nie rozumie skoro zimy tej zimy prawie wcale nie było są odwoływane spotkania narciarskie ( ostatnio na Kubalonce) a śmiało od początku lutego można było organizować zajęcia Nordik
        Ja w niedziela zrobiłem 7 km w parku Pileckiego świetne warunki pogoda nic tylko chodzić
        • Gość: 1rafal77 Re: Nordik Walking IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.03.14, 13:20
          jutro około 7-00 zaczynam trening NW może ktoś chętny? zabrzański Centaral Park czyli park Dubiela :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka